FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Dallas II
Quiz about Dallas II

'Dallas' II Trivia Quiz


Match the character with the actor or actress. Starts off with the easiest and increases in difficulty.

A multiple-choice quiz by Sprink1234. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Dallas

Author
Sprink1234
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
28,191
Updated
Dec 03 21
# Qns
25
Difficulty
Average
Avg Score
19 / 25
Plays
7511
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 173 (21/25), Guest 151 (18/25), lisathediva (25/25).
- -
Question 1 of 25
1. JR Ewing Hint


Question 2 of 25
2. Bobby Ewing Hint


Question 3 of 25
3. Pamela Barnes Ewing Hint


Question 4 of 25
4. Sue Ellen Ewing Hint


Question 5 of 25
5. Jock Ewing Hint


Question 6 of 25
6. Lucy Ewing Cooper Hint


Question 7 of 25
7. Miss Ellie Ewing Hint


Question 8 of 25
8. Cliff Barnes Hint


Question 9 of 25
9. Jenna Wade Hint


Question 10 of 25
10. Clayton Farlow Hint


Question 11 of 25
11. Ray Krebbs Hint


Question 12 of 25
12. Donna Krebbs Hint


Question 13 of 25
13. Carter McKay Hint


Question 14 of 25
14. Jack Ewing Hint


Question 15 of 25
15. April Stevens Hint


Question 16 of 25
16. Mark Graison Hint


Question 17 of 25
17. Punk Anderson Hint


Question 18 of 25
18. Kristin Shepard Hint


Question 19 of 25
19. Harve Smithfield Hint


Question 20 of 25
20. Mandy Winger Hint


Question 21 of 25
21. Jordan Lee Hint


Question 22 of 25
22. Jeremy Wendell Hint


Question 23 of 25
23. Sly Lovegren Hint


Question 24 of 25
24. Marilee Stone Hint


Question 25 of 25
25. Jamie Ewing Barnes Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 15 2024 : Guest 173: 21/25
Jul 11 2024 : Guest 151: 18/25
Jul 08 2024 : lisathediva: 25/25
Jul 03 2024 : Guest 99: 25/25
Jul 03 2024 : Guest 86: 15/25
Jul 03 2024 : Guest 172: 18/25
Jul 02 2024 : Guest 68: 22/25
Jul 01 2024 : Guest 67: 19/25
Jun 27 2024 : Guest 120: 25/25

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. JR Ewing

Answer: Larry Hagman

2. Bobby Ewing

Answer: Patrick Duffy

3. Pamela Barnes Ewing

Answer: Victoria Principal

4. Sue Ellen Ewing

Answer: Linda Gray

5. Jock Ewing

Answer: Jim Davis

6. Lucy Ewing Cooper

Answer: Charlene Tilton

7. Miss Ellie Ewing

Answer: Barbara Bel Geddes

8. Cliff Barnes

Answer: Ken Kerchaval

9. Jenna Wade

Answer: Priscilla Presley

10. Clayton Farlow

Answer: Howard Keel

11. Ray Krebbs

Answer: Steve Kanaly

12. Donna Krebbs

Answer: Susan Howard

13. Carter McKay

Answer: George Kennedy

14. Jack Ewing

Answer: Dack Rambo

15. April Stevens

Answer: Sheree J. Wilson

16. Mark Graison

Answer: John Beck

17. Punk Anderson

Answer: Morgan Woodward

18. Kristin Shepard

Answer: Mary Crosby

19. Harve Smithfield

Answer: George O. Petrie

20. Mandy Winger

Answer: Deborah Shelton

21. Jordan Lee

Answer: Don Starr

22. Jeremy Wendell

Answer: William Smithers

23. Sly Lovegren

Answer: Deborah Rennard

24. Marilee Stone

Answer: Fern Fitzgerald

25. Jamie Ewing Barnes

Answer: Jenilee Harrison

Source: Author Sprink1234

This quiz was reviewed by our editing team before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us