FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Survivor 101
Quiz about Survivor 101

Survivor 101 Trivia Quiz


This is sort of easy.

A multiple-choice quiz by princessd. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Survivor
  8. »
  9. Survivor: Borneo

Author
princessd
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
14,409
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
1540
- -
Question 1 of 10
1. Before the 2 tribes merged, what were their names? Hint


Question 2 of 10
2. Who was the third person to get kicked off the island? Hint


Question 3 of 10
3. Which of these people had a tattoo? Hint


Question 4 of 10
4. In the very beginning, who made a pact with each other that they would never vote each other off the island? Hint


Question 5 of 10
5. Who were the four people that were in the original alliance? Hint


Question 6 of 10
6. Which tribe won the very first solo (no immunity) reward challenge?

Answer: (One Word)
Question 7 of 10
7. Out of these people who brought a toothbrush with them as their luxury item? Hint


Question 8 of 10
8. What did Sean name the fishing pole he made?

Answer: (Two Words (word and then number))
Question 9 of 10
9. When Sean won a night on the boat, who was his captain? Hint


Question 10 of 10
10. How many times did Kelly win the immunity challenge? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Before the 2 tribes merged, what were their names?

Answer: Tagi and Pagong

2. Who was the third person to get kicked off the island?

Answer: Stacey

3. Which of these people had a tattoo?

Answer: Kelly

4. In the very beginning, who made a pact with each other that they would never vote each other off the island?

Answer: Gervase and Ramona

5. Who were the four people that were in the original alliance?

Answer: Rich, Rudy, Sue, and Kelly

6. Which tribe won the very first solo (no immunity) reward challenge?

Answer: Tagi

7. Out of these people who brought a toothbrush with them as their luxury item?

Answer: Gretchen

8. What did Sean name the fishing pole he made?

Answer: superpole 2000

9. When Sean won a night on the boat, who was his captain?

Answer: his dad

10. How many times did Kelly win the immunity challenge?

Answer: four

Source: Author princessd

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us