Quiz about That Darn Magna Doodle On Friends
Quiz about That Darn Magna Doodle On Friends

That Darn Magna Doodle On 'Friends' Quiz


I saw some questions on other quizzes pertaining to that famous magna doodle and just decided to make a full quiz about it. Are you always paying attention? Good luck and have fun!

A multiple-choice quiz by sprinkles. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Friends
  8. »
  9. 'Friends' Themed Quizzes

Author
sprinkles
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
87,982
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
4222
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. In 'TOW the Ball', what object is drawn on the board? Hint

a bowl of fruit
a tennis ball
a kitten
a spaceship

2. What message is written on it in 'TOW the Wedding Dresses'? Hint

Get out!
John Travolta called.
I need a bath.
Today is Wednesday.

3. The magna doodle has what animal on it in 'TOW Joey Loses His Insurance'? Hint

fish
coyote
hamster
lion

4. What is drawn on it in 'TOW Ross's Library Book'? Hint

a sailboat
the Earth
the numbers 3, 7 and 9
a dead flower

5. In 'TOW Chandler's Work Laugh', the board reads what? Hint

Get a life, Ross.
Joey, call Kim.
Clean the toilet immediately!
It's hot outside.

6. In 'TOW They All Turn Thirty', what does the magna doodle simply say?
Hint

Happy Birthday, Rach
You're thirty today
Morning, Grandma
We have presents

7. What is shown on it in 'TOW the Cuffs'? Hint

a smiley face
a pair of shorts
a coffee mug
a lightning bolt

8. What question is asked in 'TOW Rachel's Crush'? Hint

Have you seen our view?
Where is my blue sweater?
Does Monica like carrots?
How come we don't have a balcony?

9. What is shown on the board in 'TOW the Engagement Picture'? Hint

the New York City skyline
a surfer
a box of Kleenex
teeth

10. What was drawn for the Christmas episode, 'TOW the Routine'? Hint

a truck stuck in a snow pile
a Santa Claus puppet
a drawing of Dick Clark
presents with tags labeled Phoebe on them


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In 'TOW the Ball', what object is drawn on the board?

Answer: a spaceship

This was where Rachel apparently bought a cat, as well as when Ross, Joey, and Monica played the very long game of 'Catch'.
2. What message is written on it in 'TOW the Wedding Dresses'?

Answer: Get out!

This was when Joey went to the sleep clinic, Rachel 'proposed' to Joshua, and when Monica and Phoebe were obsessed with Emily's wedding dress.
3. The magna doodle has what animal on it in 'TOW Joey Loses His Insurance'?

Answer: fish

This was in Season Six when Ross developed an accent, Joey obviously loses his health insurance, and Rachel learns that she and Ross are still married.
4. What is drawn on it in 'TOW Ross's Library Book'?

Answer: the Earth

Joey becomes seriously involved with Erin, and Ross's library book seems to be untouched due to the location of it.
5. In 'TOW Chandler's Work Laugh', the board reads what?

Answer: Joey, call Kim.

This was basically where Chandler annoyed the heck out of Monica with his 'work laugh'.
6. In 'TOW They All Turn Thirty', what does the magna doodle simply say?

Answer: Happy Birthday, Rach

This Seventh Season episode is one of my favorite, where the gang looks back on the time they each turned thirty while celebrating Rachel's turning of the big 3-0.
7. What is shown on it in 'TOW the Cuffs'?

Answer: a smiley face

Chandler is locked in Joanna's office to a chair, and Joey invests in an encyclopedia.
8. What question is asked in 'TOW Rachel's Crush'?

Answer: Have you seen our view?

Monica plays hostess, Rachel meets and falls in love with Joshua, and Chandler and Kathy break up.
9. What is shown on the board in 'TOW the Engagement Picture'?

Answer: a surfer

Chandler has a difficult time smiling for a picture, Joey befriends Tag, and Ross and Phoebe date a separated couple.
10. What was drawn for the Christmas episode, 'TOW the Routine'?

Answer: a Santa Claus puppet

Monica and Ross appear on "Dick Clark's New Year's Rockin' Eve". *****I found all of this info. at towatf.cjb.net/ - check it out, it's pretty interesting!*****
Source: Author sprinkles

This quiz was reviewed by FunTrivia editor DakotaNorth before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
1/28/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us