Quiz about Friends Holidays Quiz
Quiz about Friends Holidays Quiz

"Friends" Holidays Quiz!


An excellent "Friends" holiday quiz! Everything from the Holiday Armadillo to the Geller Cup!

A multiple-choice quiz by dimebagjon. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Friends
  8. »
  9. 'Friends' Themed Quizzes

Author
dimebagjon
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
318,855
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
1171
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 77 (9/10), Guest 92 (10/10), Guest 172 (7/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. In "TOW The Holiday Armadillo," Ross wanted to teach Ben about Hanukkah. Chandler unknowingly came as Santa Claus because he knew Ben wanted to see Santa. Who did Joey come disguised as? Hint

Batman
The Hulk
Spiderman
Superman

2. In "TOW The Football," Joey and Chandler fight over a woman by the name of Margha. Where was Margha from? Hint

Netherlands
Greece
Hungary
Vienna

3. In "TOW Underdog Gets Away," What was the name they gave Joey in his appearance as a poster boy for Venereal disease? Hint

Victor
Paolo
Jimmy
Mario

4. In "TOW The Football," Jack Geller threw the Geller cup in the lake because Monica broke something of Ross'. What did Monica break? Hint

his leg
his arm
his nose
his keyboard

5. In "TOW The Routine," Phoebe and Rachel convince Chandler to help them look for Monica's hidden Christmas presents. The girls find presents in the guest room closet that were meant to be given to them from Chandler. What did Chandler buy for Phoebe? Hint

bookends
incense
firecrackers
tiara

6. In "TOW The Rumor," the character Will Colbert is played by Brad Pitt. Will told Ross that their "two worst enemies" were "Rachel Green and complex ____". Hint

women
puzzles
carbohydrates
carbs

7. In "TOW Chandler In a Box," whom does Monica wind up inviting to Thanksgiving dinner? Hint

Tim Burke
David
Fun Bobby
Russ

8. In "TOW The Thanksgiving Flashbacks," what did Monica accidentally do to Chandler that put him in the hospital? Hint

she stabbed him
she poisoned him
she broke his nose
she cut off his toe

9. In "TOW With The Creepy Holiday Card," what does Ross give Mona to not hurt her feelings and keep the relationship where it is? Hint

the only key to his apartment
the code to his answering machine
a teddy bear
a rare fossil

10. In "TOW The Girl From Poughkeepsie," Phoebe sings, "Saw Santa Claus, he said 'Hello' to Ross. And please tell Joey _____ will be snowy!" Hint

Tomorrow
Christmas
Today
The city


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In "TOW The Holiday Armadillo," Ross wanted to teach Ben about Hanukkah. Chandler unknowingly came as Santa Claus because he knew Ben wanted to see Santa. Who did Joey come disguised as?

Answer: Superman

Ross sarcastically says his favorite part of the Hanukkah story was when, "Superman flew all the Jews out of Egypt!"
2. In "TOW The Football," Joey and Chandler fight over a woman by the name of Margha. Where was Margha from?

Answer: Netherlands

The part of Margha, the Dutch girl, was played by Suzanna Voltaire.
3. In "TOW Underdog Gets Away," What was the name they gave Joey in his appearance as a poster boy for Venereal disease?

Answer: Mario

Because of the poster, Joey lost the date he would have had with the woman he used to work with in the Macy's fragrance department.
4. In "TOW The Football," Jack Geller threw the Geller cup in the lake because Monica broke something of Ross'. What did Monica break?

Answer: his nose

Monica swam into the lake and fished out the Geller cup when Judy and Jack brought Ross to the hospital.
5. In "TOW The Routine," Phoebe and Rachel convince Chandler to help them look for Monica's hidden Christmas presents. The girls find presents in the guest room closet that were meant to be given to them from Chandler. What did Chandler buy for Phoebe?

Answer: bookends

Phoebe thanked Chandler sarcastically for the bookends by saying "Oh, okay. I'm Sorry. Thank you for my AZ!"
6. In "TOW The Rumor," the character Will Colbert is played by Brad Pitt. Will told Ross that their "two worst enemies" were "Rachel Green and complex ____".

Answer: carbohydrates

Will said this when he first saw Rachel holding the yams.
7. In "TOW Chandler In a Box," whom does Monica wind up inviting to Thanksgiving dinner?

Answer: Tim Burke

After Monica had her eye exam with Tim Burke, she decided she would invite him to dinner so he wouldn't spend Thanksgiving alone.
8. In "TOW The Thanksgiving Flashbacks," what did Monica accidentally do to Chandler that put him in the hospital?

Answer: she cut off his toe

Upon finding out Monica accidentally brought a carrot instead of Chandler's toe, Judy Geller declares in disgust, "Oh no, there's a toe in my kitchen!".
9. In "TOW With The Creepy Holiday Card," what does Ross give Mona to not hurt her feelings and keep the relationship where it is?

Answer: the only key to his apartment

Ross inadvertently gave Mona the only key to his apartment and had the locks changed!
10. In "TOW The Girl From Poughkeepsie," Phoebe sings, "Saw Santa Claus, he said 'Hello' to Ross. And please tell Joey _____ will be snowy!"

Answer: Christmas

Phoebe sang this holiday song as a sort of gift for her friends, she played it in the coffee house.
Source: Author dimebagjon

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 01 2023 : Guest 77: 9/10
Dec 30 2022 : Guest 92: 10/10
Dec 24 2022 : Guest 172: 7/10
Dec 23 2022 : Guest 107: 9/10
Dec 19 2022 : Guest 1: 7/10
Dec 19 2022 : Guest 99: 7/10
Dec 18 2022 : Guest 145: 9/10
Dec 18 2022 : Guest 90: 9/10
Dec 16 2022 : Guest 68: 10/10

Score Distribution

quiz
1/28/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us