FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Lucy Super Hard Quiz
Quiz about The Lucy Super Hard Quiz

The Lucy Super Hard Quiz


Welcome to The Lucy Super Hard Quiz! Please enjoy these ten questions and have fun!

A multiple-choice quiz by TVMANIAC. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television H-K
  8. »
  9. I Love Lucy

Author
TVMANIAC
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
58,789
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
5297
Awards
Top 10% Quiz
Last 3 plays: Guest 173 (6/10), Guest 166 (5/10), Guest 70 (2/10).
- -
Question 1 of 10
1. When Lucy was in the candy shop, she was slapped with a handful of chocolate. What was the actual profession of the woman who slapped her? Hint


Question 2 of 10
2. On what popular episode does Lucy enter the scene from the living room set-which was actually able to be seen by the viewers? Hint


Question 3 of 10
3. When Lucy went on a hunger strike, in what page of her book did she hide the bologna? Hint


Question 4 of 10
4. On the first episode, the boys got dates to check up on their wives. They got them from a girl Ricky knew, who worked at what nightclub? Hint


Question 5 of 10
5. In Italy, what did Fred say about the Colosseum? Hint


Question 6 of 10
6. Where was Lucy Ricardo born? Hint


Question 7 of 10
7. What was the name of the play Lucy wrote, hoping Ricky would be the star? Hint


Question 8 of 10
8. When Lucy tried to smuggle a giant cheese to America she told people it was a baby. What name did she give it? Hint


Question 9 of 10
9. When Lucy met Harpo Marx, he had just come from what event? Hint


Question 10 of 10
10. On the last episode of 'I Love Lucy', what was the name of the sculptor who created the doomed statue? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 13 2024 : Guest 173: 6/10
Jun 10 2024 : Guest 166: 5/10
Jun 04 2024 : Guest 70: 2/10
Jun 02 2024 : Guest 151: 4/10
May 29 2024 : Guest 206: 7/10
May 26 2024 : Guest 174: 8/10
May 26 2024 : Guest 12: 10/10
May 23 2024 : Guest 104: 6/10
May 23 2024 : Guest 166: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. When Lucy was in the candy shop, she was slapped with a handful of chocolate. What was the actual profession of the woman who slapped her?

Answer: She was an actual candy maker

This was supposedly Lucille Ball's favorite episode.
2. On what popular episode does Lucy enter the scene from the living room set-which was actually able to be seen by the viewers?

Answer: The Vitameatavegamin episode

It was seen as she drunkenly interrupted Ricky's TV show.
3. When Lucy went on a hunger strike, in what page of her book did she hide the bologna?

Answer: Page 23

She also hid milk in a flower vase.
4. On the first episode, the boys got dates to check up on their wives. They got them from a girl Ricky knew, who worked at what nightclub?

Answer: The Starlight Roof

She ended up fixing them up with their own wives.
5. In Italy, what did Fred say about the Colosseum?

Answer: Joe DiMaggio would have hit 80 home runs in that hat box

This was the grape stomping episode.
6. Where was Lucy Ricardo born?

Answer: West Jamestown

She found this out shocked while seeking her birth certificate.
7. What was the name of the play Lucy wrote, hoping Ricky would be the star?

Answer: A Tree Grows in Havana

Lucy also wrote an operetta.
8. When Lucy tried to smuggle a giant cheese to America she told people it was a baby. What name did she give it?

Answer: Chester

She said Cheddar-quickly correcting it to Chester.
9. When Lucy met Harpo Marx, he had just come from what event?

Answer: A women's club benefit

Harpo explained this to Ricky and Fred with an entertaining game of charades.
10. On the last episode of 'I Love Lucy', what was the name of the sculptor who created the doomed statue?

Answer: Mr. Sylvestry

Lucy attempted to pose as the destroyed statue.
Source: Author TVMANIAC

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us