FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Escape From Monkey Island 4 Part 4
Quiz about Escape From Monkey Island 4 Part 4

Escape From Monkey Island 4 (Part 4) Quiz


This is my fourth and last quiz about Escape From Monkey Island 4. I have finally finished the game, if you need any help, you can ask me. Good Luck!

A multiple-choice quiz by mew. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games L-P
  8. »
  9. Monkey Island

Author
mew
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
25,727
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
10 / 15
Plays
757
- -
Question 1 of 15
1. You go back to Melee to find who as the governor? Hint


Question 2 of 15
2. You are stranded on Monkey Island while the "governor" conducts their evil plans. Who is the only other person on the island? Hint


Question 3 of 15
3. The Church of who is on the island? Hint


Question 4 of 15
4. What 'sport' do the monkeys play?

Answer: (2 Words)
Question 5 of 15
5. In the 'sport' they say four different words. Which is NOT one? Hint


Question 6 of 15
6. Which is the last monkey to beat? Hint


Question 7 of 15
7. You have to beat weaker monkeys before you go on to the next monkey. Which is the first you should try? Hint


Question 8 of 15
8. Second? Hint


Question 9 of 15
9. Third? Hint


Question 10 of 15
10. Last? Hint


Question 11 of 15
11. Act III+ is called Guybrush Kicks _________
_____
____?

Answer: (3 Words (U_____ L_____ B_____))
Question 12 of 15
12. You have make a giant ______ Insult? Hint


Question 13 of 15
13. In the giant monkey, you end up on an island. Use the large plank on what? Hint


Question 14 of 15
14. You end up in a battle with the bad guy. Can you beat him?


Question 15 of 15
15. To free Elaine, you must draw _ times? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. You go back to Melee to find who as the governor?

Answer: LeChuck

2. You are stranded on Monkey Island while the "governor" conducts their evil plans. Who is the only other person on the island?

Answer: Herman Toothrot

Jojo Jr. and Timmy the Monkey are both monkeys, and Deadeye Dave is the blind prosthetics salesman.
3. The Church of who is on the island?

Answer: LeChuck

Watch out for the ghost! Wait... maybe he'll think you're LeChuck... hmmm.
4. What 'sport' do the monkeys play?

Answer: Monkey Combat

To get the Bronze Hat, you have to defeat the monkeys.
5. In the 'sport' they say four different words. Which is NOT one?

Answer: Eee

If you look on the net for which type of monkey defeats which, it won't help because for every game is different. What you should do instead is make a chart of your own and use it.
6. Which is the last monkey to beat?

Answer: Jojo Jr.

Jojo is buried near the second largest monkey head that Guybrush has ever seen!
7. You have to beat weaker monkeys before you go on to the next monkey. Which is the first you should try?

Answer: Timid

8. Second?

Answer: Smelly

9. Third?

Answer: Strapping

10. Last?

Answer: Brawny

Then move on to Jojo Jr!
11. Act III+ is called Guybrush Kicks _________ _____ ____?

Answer: Unusually Large Butt

12. You have make a giant ______ Insult?

Answer: Ultimate

Banana Picker, Monkey Head and Jojo Jr's hat you get after beating him (Hint: You can't move the Monkey Head).
13. In the giant monkey, you end up on an island. Use the large plank on what?

Answer: Small Tower

14. You end up in a battle with the bad guy. Can you beat him?

Answer: No

15. To free Elaine, you must draw _ times?

Answer: 3

It all a video from there. Then Herman (H.T Marley) becomes the govener and Elaine asks you what to do. It will show the credits and then it is over. I had fun playing this game and I hope you did too!
Source: Author mew

This quiz was reviewed by FunTrivia editor silverginger before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us