FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Monkey Island
Quiz about Monkey Island

Video Games Quiz: Monkey Island | 10 Questions


This is a quiz on all those great "Monkey Island" games.

A multiple-choice quiz by caimenking. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games L-P
  8. »
  9. Monkey Island

Author
caimenking
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
67,872
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
987
- -
Question 1 of 10
1. Give the proper responce to the insult from "Monkey Island 1": ' I will not take this sitting down!' Hint


Question 2 of 10
2. Give the proper responce to the insult from "Monkey Island 1": 'You fight like a dairy farmer' Hint


Question 3 of 10
3. Which of the following is one of the many great islands in the "Monkey Island" series? Hint


Question 4 of 10
4. What is the name of the evil dude that you must slay in the games, you know the ghost pirate? Hint


Question 5 of 10
5. In the first "Monkey Island" game, you have stopped the evil pirate ghost. How do you go about killing him? Hint


Question 6 of 10
6. In "Monkey Island 1," what fabulous meat substitute do the cannibals eat? Hint


Question 7 of 10
7. In the second "Monkey Island" game how is the evil pirate ghost slain? Hint


Question 8 of 10
8. In "Monkey Island 1," what kind of treasure is uncovered as a prize for beating the sword master chick? Hint


Question 9 of 10
9. What is an ingredient that is used to get to "Monkey Island"? Hint


Question 10 of 10
10. What colour of hair does the main character possess in the many "Monkey Island" games? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Give the proper responce to the insult from "Monkey Island 1": ' I will not take this sitting down!'

Answer: ' Oh, are your hemmoroids acting up again?'

2. Give the proper responce to the insult from "Monkey Island 1": 'You fight like a dairy farmer'

Answer: 'How appropiate you fight like a cow'

3. Which of the following is one of the many great islands in the "Monkey Island" series?

Answer: Scabb Island

4. What is the name of the evil dude that you must slay in the games, you know the ghost pirate?

Answer: Lechuck

5. In the first "Monkey Island" game, you have stopped the evil pirate ghost. How do you go about killing him?

Answer: Root Beer

6. In "Monkey Island 1," what fabulous meat substitute do the cannibals eat?

Answer: Tofu

Everything else is bad for the cannibals' hearts ...
7. In the second "Monkey Island" game how is the evil pirate ghost slain?

Answer: vodoo doll

8. In "Monkey Island 1," what kind of treasure is uncovered as a prize for beating the sword master chick?

Answer: a T-shirt

9. What is an ingredient that is used to get to "Monkey Island"?

Answer: cereal

Yea, you got to make some magical stew to get to "Monkey Island" in the first one, go figure.
10. What colour of hair does the main character possess in the many "Monkey Island" games?

Answer: Blonde

Source: Author caimenking

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/15/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us