FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Escape From Monkey Island 4 Part 2
Quiz about Escape From Monkey Island 4 Part 2

Escape From Monkey Island 4 (Part 2) Quiz


This is my second "Escape from Monkey Island" quiz.

A multiple-choice quiz by mew. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games L-P
  8. »
  9. Monkey Island

Author
mew
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
23,875
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
1071
- -
Question 1 of 10
1. Who is the person standing with Carla? Hint


Question 2 of 10
2. Who is your navigator? Hint


Question 3 of 10
3. What is your ship called? Hint


Question 4 of 10
4. In the second island, whom do you look for? Hint


Question 5 of 10
5. What is the girl bank tellers name? Hint


Question 6 of 10
6. Which chess player likes the girl bank teller? Hint


Question 7 of 10
7. In the Palace of Protheses, what is the owner's name? Hint


Question 8 of 10
8. The House of ________ ? Hint


Question 9 of 10
9. Back on the first island, what do you have to give Carla and her friend so that they come with you? Hint


Question 10 of 10
10. What is in the back of the safe deposit box other than a music box? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who is the person standing with Carla?

Answer: Otis

Thank you for the correction, Phoenix3000.
2. Who is your navigator?

Answer: Mr. Cheese

He is the crusty pirate that owns the Scumm Bar.
3. What is your ship called?

Answer: Dainty Lady

'It's...pink!'
4. In the second island, whom do you look for?

Answer: no-nosed pirate

He impersonated you and robbed the bank. You have to prove your innocence.
5. What is the girl bank tellers name?

Answer: Brittany

"I know someone who has a crush on you..."
"Who?"
"The bank manager!"
"Ewww!"
6. Which chess player likes the girl bank teller?

Answer: skinny

You learn about his crush by talking to the portly chess player.
7. In the Palace of Protheses, what is the owner's name?

Answer: Deadeye Dave

*Sniiiiff!*
8. The House of ________ ?

Answer: sticks

It is on Lucre Island... I believe...
9. Back on the first island, what do you have to give Carla and her friend so that they come with you?

Answer: cushy government jobs

You have your wife sign the document and give it to them.
10. What is in the back of the safe deposit box other than a music box?

Answer: fine grog

Mmm... grog.
Source: Author mew

This quiz was reviewed by FunTrivia editor DakotaNorth before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/15/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us