FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about For Banjo Masters Only
Quiz about For Banjo Masters Only

For Banjo Masters Only Trivia Quiz


Welcome, you all. Grunty's the name! I see you're here to play my game. You'll fail this test, that I'll bet, victory you will never get!

A multiple-choice quiz by JamJars. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Banjo-Kazooie Games
  8. »
  9. Banjo-Kazooie

Author
JamJars
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
160,475
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1062
- -
Question 1 of 10
1. Spiral Mountain's where you live, dumb bear. How many extra lives are there? Hint


Question 2 of 10
2. Get this wrong for Grunty's Sake, what's the name of blue bull you hate? Hint


Question 3 of 10
3. What's the name of the termite you meet, that's pink in color and has six feet? Hint


Question 4 of 10
4. In Treasure Trove Cove he is a dip, what's the name of Blubber's ship? Hint


Question 5 of 10
5. In Treasure Trove there is a big chest, what's his name, no more, no less? Hint


Question 6 of 10
6. How many Jiggies could you get, without raising Clanker and keeping him wet? Hint


Question 7 of 10
7. The Wading Boots give a special skill, what's it called, the blank you must fill? Hint


Question 8 of 10
8. What skill do you need to get this piece? It's against Boggy in the second sled race. Hint


Question 9 of 10
9. If you didn't clear the pyramid maze, what deadly trap must you now face? Hint


Question 10 of 10
10. When the bird shoots her eggs in reverse, what funny sound is then rehearsed? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Spiral Mountain's where you live, dumb bear. How many extra lives are there?

Answer: Two

On your house and in the falls, "Miss them please!" Grunty calls!
2. Get this wrong for Grunty's Sake, what's the name of blue bull you hate?

Answer: Bigbutt

He's big and bad. I love this bull! That's because he's invincible. None of your moves will slaughter him, try as you may, you cannot win!
3. What's the name of the termite you meet, that's pink in color and has six feet?

Answer: Ticker

You must be a bug to get your prize, and for once, I'm not making lies!
4. In Treasure Trove Cove he is a dip, what's the name of Blubber's ship?

Answer: Salty Hippo

If you don't know, then look on the ship. It should be there, you little dip! On top, you'll learn to fly, but I don't care, 'cause I'm a frequent flyer on broomstick air!
5. In Treasure Trove there is a big chest, what's his name, no more, no less?

Answer: Lockup

Inside was a Jiggy and it was for me! Why couldn't you just let it be?
6. How many Jiggies could you get, without raising Clanker and keeping him wet?

Answer: 2

You lazy oaf, I thought as much. Get down there into the muck! Once you're there, you will need three. Swims, that is, in the giant key!
7. The Wading Boots give a special skill, what's it called, the blank you must fill?

Answer: Stilt Stride

Once you've got 'em you must then go, in the pipe with ice and snow.
8. What skill do you need to get this piece? It's against Boggy in the second sled race.

Answer: Running Shoes (Turbo Trainers)

You must be mad if you picked the springs or cups, they're in the second game, you nuts! Boggy is a tough nut to crack, but I think brains is what he lacks!
9. If you didn't clear the pyramid maze, what deadly trap must you now face?

Answer: Spiked ceiling

You must be fast and not so slow, to get the Jiggy, that I know!
10. When the bird shoots her eggs in reverse, what funny sound is then rehearsed?

Answer: Flatulence

Not much of an attack, it's best for puzzles, that squawking bird really needs some muzzles!
Source: Author JamJars

This quiz was reviewed by FunTrivia editor PrinceMagus411 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us