Quiz about Indian Commercials
Quiz about Indian Commercials

Indian Commercials! Trivia Quiz


Hello! I have seen many quizzes about commercials in other countries. This one is about Indian commercials.

A multiple-choice quiz by 12791. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. World Trivia
  6. »
  7. Business World
  8. »
  9. Marketing

Author
12791
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
175,404
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
1794
Last 3 plays: Guest 49 (0/10), Guest 122 (7/10), Guest 160 (4/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. 'Quality first, cost second' is used by which pen company? Hint

Reynolds
ADD Gel
Cello
Oliver

2. 'Prepared to be watched' is used by which cycle company? Hint

TI Cycles
Hero Cycles
Avon Cycles
BSA

3. 'Eat healthy, think better' is used by which company? Hint

Marie
Britannia
Dukes
Joker

4. 'No one can eat just one' is used by which chips company? Hint

Lays
Cheetos
Uncle chips
None of these

5. 'Definitely male' is used by which bike company? Hint

Hero Honda
TVS
Kinetic
Bajaj

6. 'The Josh Machine' is used by which car company? Hint

Tata
Fiat
Toyota
Ford

7. 'Think bright, not white' is used by which company? Hint

Samsung
LG
Onida
National

8. 'Bare necessities' is used by which dress company? Hint

Adidas
Peter England
Reebok
Color Plus

9. 'We move the world' is used by which courier company? Hint

Professinal Couriers
None of these
Blue Dart
DHL

10. 'Spoil yourself' is used by which car company? Hint

Tata
Opel
Toyota
General


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Quality first, cost second' is used by which pen company?

Answer: ADD Gel

'ADD Gel' uses this commercial. They have also started playing the 'Ketchup song' in it. It was introduced in India in 2000. Now they have started making other kinds of pens. The gel inside the pen gives us a different shade of blue. Other colours have also been introduced.
2. 'Prepared to be watched' is used by which cycle company?

Answer: BSA

They use this one for their cycle the 'I-bike'. It is one of the most trusted brands and most of the BSA cycles cater to small children.
3. 'Eat healthy, think better' is used by which company?

Answer: Britannia

This is used by 'Britannia', a biscuit company. Their oldest biscit is 'Britania Milk Bikis'. They also have a range of other biscuits like cream biscuits, chocolate chips etc.
4. 'No one can eat just one' is used by which chips company?

Answer: Lays

They use this for their packs of potato chips that comes in various flavours like Indian Masala, Spanish Tomato, West Indian Chilli, American Onion, etc. Their commercials star actor Saif Ali Khan and cricketer Mohammad Kaif.
5. 'Definitely male' is used by which bike company?

Answer: Bajaj

They use this one for their bike the 'Pulsar'. Their most old fashioned bike is the 'Chetak'.
6. 'The Josh Machine' is used by which car company?

Answer: Ford

They use this one for their car the 'Ford Icon'.
7. 'Think bright, not white' is used by which company?

Answer: Samsung

They use this for their new range of colored mobile phones. They also manufacture other household appliances.
8. 'Bare necessities' is used by which dress company?

Answer: Color Plus

They use this one for their new range of cool knits and shorts. They cater only for men.
9. 'We move the world' is used by which courier company?

Answer: DHL

Their commercials are based on cricket where the people who work there pack the items like playing cricket.
10. 'Spoil yourself' is used by which car company?

Answer: Tata

They use this one for their car the 'Indigo' a remake of their previous one the 'Indica'. The Tata family started an iron and steel plant at Jamshedpur during the time of the British rule.
Source: Author 12791

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bloomsby before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 29 2023 : Guest 49: 0/10
Jan 22 2023 : Guest 122: 7/10
Jan 22 2023 : Guest 160: 4/10
Jan 20 2023 : Guest 49: 0/10
Jan 19 2023 : Guest 117: 1/10
Jan 11 2023 : Guest 27: 3/10
Jan 06 2023 : Guest 171: 1/10
Jan 04 2023 : Guest 152: 3/10
Dec 28 2022 : Guest 182: 5/10

Score Distribution

quiz
1/31/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us