Quiz about Beer Company Slogans
Quiz about Beer Company Slogans

Beer Company Slogans Trivia Quiz


A few popular tag lines from beer companies over the years.

A multiple-choice quiz by drinxwilson. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. World Trivia
  6. »
  7. Business World
  8. »
  9. Marketing

Author
drinxwilson
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
273,727
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
4001
Last 3 plays: Guest 66 (5/10), Guest 131 (4/10), Guest 67 (2/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. This beer's ads claim that it is "The King of Beers". Hint

Miller
Budweiser
Michelob
Labatt Blue

2. At one time this popular Netherlands company would boast that their product "Refreshes The Parts Other Beers Can't Reach". Hint

Stella Artois
Beck's
Heineken
Guinness

3. Which brand was "The Beer That Made Milwaukee famous"? Hint

Schlitz
Busch
Old Milwaukee
Hamm's

4. In the early nineties this company told us "It Don't Get Any Better Than This". Hint

Old Milwaukee
Hamm's
Rainier
Miller

5. Which is a popular slogan for Miller beer? Hint

"If You Got The Time We Got The Beer"
"It's Miller Time!"
All of these
"The Champagne of Bottled Beer"

6. A popular western Canadian brewery will tell us "It's The Beer Out Here". Hint

Labatt Blue
Coors Light
Molson Canadian
Kokanee

7. This popular North American beer was often referred to as "The Silver Bullet". Hint

Coors Light
Miller Lite
Bud Light
Labatts Light

8. Who tells us "Out of The Darkness Comes Light"? Hint

Traditional Ale
Newcastle Brown
Guinness
Double Diamond

9. This Mexican beer always tells us that it is "Miles Away From Ordinary". Hint

Brahma
Pacifico
Dos Equis
Corona

10. Since 1919 this has been one of North America's most popular brews with "That Frosty Mug Sensation". Hint

Molson Canadian
A&W Root Beer
Labatt Blue
Alexander Keith's


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. This beer's ads claim that it is "The King of Beers".

Answer: Budweiser

The "American" Budweiser is brewed by Anheuser-Busch InBev. The slogan is an ironic reference to the slogan of the original Czech Budweiser from Budėjovice, which has been called "The Beer of Kings" since the 16th century.
2. At one time this popular Netherlands company would boast that their product "Refreshes The Parts Other Beers Can't Reach".

Answer: Heineken

Other slogans for this company include "Its All About The Beer", "Lager Beer at it's Best" and "How Refreshing How Heineken".
3. Which brand was "The Beer That Made Milwaukee famous"?

Answer: Schlitz

They closed their doors for business in the nineties. I guess they could not have been that famous.
4. In the early nineties this company told us "It Don't Get Any Better Than This".

Answer: Old Milwaukee

They would also like us to believe "Old Milwaukee Tastes as Good as its Name".
5. Which is a popular slogan for Miller beer?

Answer: All of these

Miller also had a smash hit with Miller Light. It hit the shelves in 1975 With the slogan "Tastes Great, Less Filling". The ad campaign was a huge success and voted #8 of all time by "Advertising Age" Magazine.
6. A popular western Canadian brewery will tell us "It's The Beer Out Here".

Answer: Kokanee

They have a very popular ad campaign that revolves around a park ranger and a Sasquatch.
7. This popular North American beer was often referred to as "The Silver Bullet".

Answer: Coors Light

Another popular slogan they had was "Won't Slow You Down". This ad was dropped in the early nineties after a eight year run. The company dropped it after a two year legal battle with the Bureau of Alcohol, Tobacco and Firearms (the ATF). The ATF suggested that the ad campaign was misleading as all alcohol will tend "to slow down your reactions and reflexes".
8. Who tells us "Out of The Darkness Comes Light"?

Answer: Guinness

They have also had some pretty straightforward slogans such as "Guinness is Good For You", "Guinness Gives You Strength" and "I Feel Like a Guinness-I wish you were here".
9. This Mexican beer always tells us that it is "Miles Away From Ordinary".

Answer: Corona

Some might say the taste is also miles away from ordinary.
10. Since 1919 this has been one of North America's most popular brews with "That Frosty Mug Sensation".

Answer: A&W Root Beer

This whole quiz cannot just be about alcoholic beer. Established in 1919, Allen and Wright Root Beer was an instant success. There are still some locations in the United States that make the drink fresh.
Source: Author drinxwilson

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Bruyere before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 26 2023 : Guest 66: 5/10
Jan 25 2023 : Guest 131: 4/10
Jan 23 2023 : Guest 67: 2/10
Jan 23 2023 : gibbysgab: 9/10
Jan 20 2023 : rooby2s: 9/10
Jan 07 2023 : Guest 107: 7/10
Jan 06 2023 : glenjue: 5/10
Dec 12 2022 : Guest 165: 1/10
Dec 03 2022 : Guest 174: 6/10

Score Distribution

quiz
1/31/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us