FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about My Goodness My Guinness
Quiz about My Goodness My Guinness

My Goodness, My Guinness Trivia Quiz


Hey kids, you can win those Guinness World Records too. Come and see if you can guess the right answers (watch for the hints). Or try to win your own World Record. This is an Author Challenge.

A multiple-choice quiz by linkan. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. Topics for Kids
  8. »
  9. General Topics for Kids

Author
linkan
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
350,784
Updated
Jul 23 22
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
1181
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Johnmcmanners (10/10), heidi66 (9/10), looney_tunes (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Jack Singer woke up and decided that on June 18, 2010 he was going to set a new world record. He looked under his bed and found his pants. What record did he break? Remember to look for the hint in this question. Hint


Question 2 of 10
2. Jack Hill loves the sound of putting in his disc and listening to music. If it was up to Jack, he'd change his name to Jockey Hill. What world record did Jack set in 2007? Remember the hint is in this question. Hint


Question 3 of 10
3. Jonathan Strickland loves the song, "Fly Me To the Moon". He has broken many world records and when he was 16, he broke this record. What hint can you find in this question that tells what record he broke? Hint


Question 4 of 10
4. What song does Valentina like to listen to? The song, "Jump" by Van Halen. Why is that? Because she broke a world record that has to do with that song title. What record did she break? Hint


Question 5 of 10
5. Sebastian Perez broke a world record in 2009 at just 9 days old. He didn't eat any apples, but he had to have something removed. What happened? Remember to look for a clue in the question.
Hint


Question 6 of 10
6. Keisha Castle-Hughes won a world record for doing something 'fishy'. What did she win her record for? Remember to look for a hint in the question. Hint


Question 7 of 10
7. Sreelakshmi Suresh, created a world record. She didn't play with a spider web, but she did do something special. What was it? Remember to look for the hint in the question. Hint


Question 8 of 10
8. Lisa Courtney decided to give a world record a poke. She has been collecting something for over 14 years. What is her collection of? Remember, look for a hint that will help you with the answer. Hint


Question 9 of 10
9. This little princess, Julia Lira, won her world record at the age of 7 in Brazil. What record did she break? Did you find the hint in this question? Hint


Question 10 of 10
10. 381 children played their way to a world record in Australia. Maybe Mario could help you out with a clue here to find this answer. What record did they break? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 26 2024 : Johnmcmanners: 10/10
May 22 2024 : heidi66: 9/10
May 21 2024 : looney_tunes: 9/10
Apr 05 2024 : MikeyGee: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Jack Singer woke up and decided that on June 18, 2010 he was going to set a new world record. He looked under his bed and found his pants. What record did he break? Remember to look for the hint in this question.

Answer: Wearing the most underpants at the same time.

Jack, who was 10 years old at the time, wore a whopping 215 pairs of underwear within 18 minutes. The underwear weighed more than 30 pounds also. I wonder if he felt like SpongeBob SquarePants?
2. Jack Hill loves the sound of putting in his disc and listening to music. If it was up to Jack, he'd change his name to Jockey Hill. What world record did Jack set in 2007? Remember the hint is in this question.

Answer: Youngest human DJ

Jack Hill actually set up his own equipment, played music and talked to the audience for two hours. He was actually paid the going rate in Weston, United Kingdom. Jack set the record at the young age of 6 years old! Can you play "Misty" for me Jack?
3. Jonathan Strickland loves the song, "Fly Me To the Moon". He has broken many world records and when he was 16, he broke this record. What hint can you find in this question that tells what record he broke?

Answer: Youngest black pilot to fly solo six airplanes and one helicopter on the same day.

Jonathan, who lives in California, has been flying since the age of 12. He has set many world records, including: youngest black pilot to fly a helicopter internationally and youngest black pilot to fly a helicopter, round trip, internationally. So proud of you Jonathan to have so many world records at such a young age!
4. What song does Valentina like to listen to? The song, "Jump" by Van Halen. Why is that? Because she broke a world record that has to do with that song title. What record did she break?

Answer: Youngest skydiver - in tandem

Valentina Mihanciu set the World's Record at the age of 9 in Romania. She jumped with her trainer and did a free fall for 55 seconds before pulling the cord and coming to a safe landing. I give kudos to Valentina! I know that I'll never break that record.
5. Sebastian Perez broke a world record in 2009 at just 9 days old. He didn't eat any apples, but he had to have something removed. What happened? Remember to look for a clue in the question.

Answer: Youngest person to have an appendectomy.

Sebastian was born on July 31, 2009 and was the youngest person to have an appendectomy at only 9 days old. He had the operation in Indianapolis, Indiana. Can you imagine? Poor little Sebastian.
6. Keisha Castle-Hughes won a world record for doing something 'fishy'. What did she win her record for? Remember to look for a hint in the question.

Answer: She was youngest nominated for the Best Actress Oscar for "Whale Rider"

Keisha was nominated for her role as Paikea in the movie, "Whale Rider". The movie was nominated for many awards, but the only Oscar nod was for Keisha. Keisha also took the role of Queen of Naboo in "Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith".
7. Sreelakshmi Suresh, created a world record. She didn't play with a spider web, but she did do something special. What was it? Remember to look for the hint in the question.

Answer: Youngest girl to design a website

Sreelakshmi is from India and not only created this world record at age 9, but she has also received numerous awards for her web designs, including The Web Builders TS Gold Award and the Golden Web Award. That's an amazing achievement!
8. Lisa Courtney decided to give a world record a poke. She has been collecting something for over 14 years. What is her collection of? Remember, look for a hint that will help you with the answer.

Answer: Collecting Pokemon memorabilia

Lisa has over 14,410 items that deal with Pokemon. She has so much that a portion of it is up for display at a museum in Hertford, England. I wouldn't want to be her mom cleaning out her bedroom. That's a LOT of Pokemons to pick up!
9. This little princess, Julia Lira, won her world record at the age of 7 in Brazil. What record did she break? Did you find the hint in this question?

Answer: Youngest Drum Corps Queen.

Julia is not only a princess, but a queen, when it comes to leading parades. She led the Viradouro Samba Parade during the carnival in Rio de Janeiro.

Julia won her award on February 16, 2010. She said that she loves to dance. I'm sure we'll be seeing a lot more of Miss Lira in the future.
10. 381 children played their way to a world record in Australia. Maybe Mario could help you out with a clue here to find this answer. What record did they break?

Answer: Most kids playing a Nintendo DS in one area

The children just played video games and all at the same time. Seems like a relatively easy record to break. Especially with the kids these days. They love their video games. Nintendo, X-Box, Sega and how many others are there?

Thanks for playing the quiz and I hope not only did you learn something, but you try to break a record too one day.
Source: Author linkan

This quiz was reviewed by FunTrivia editor NatalieW before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/30/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us