Fun Trivia
Sections
Trivia Questions
Trivia Quizzes
Daily and Hourly Trivia Games
Ask FunTrivia - Get Answers to Questions
Crossword Puzzles
Trivia Questions Archive
Trivia
Animal Trivia
Bible Trivia
Brain Teasers
Celebrity Quizzes
Trivia For Kids
General Knowledge
Geography Quizzes
History Trivia
Hobbies Trivia
Humanities Quizzes
Literature Quizzes
Movie Trivia
Music Trivia
Famous People Trivia
Religion Quizzes
Science Trivia
Sports Trivia
Television Trivia
World Trivia
All Trivia and Quiz Topics
Services
Gold Memberships: Gift Certificates
Get Daily Email Trivia
Create a Daily Trivia Tournament
Pub Trivia Question Packs
Buy Trivia Questions
Large Scale Content / Data Licensing
Contact Us
New Player
Log In
New Player
|
Log In
FREE!
Click here to
Join FunTrivia
. Thousands of games, quizzes, and lots more!
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 121 Quiz
Match the song to the singer/band that debuted in the Australian Singles Chart in the weeks between September 11th and October 16th 1978.
A matching quiz by
wwe84
. Estimated time: 3 mins.
Home
»
Quizzes
»
Music Trivia
»
1970s - Australian Singles Chart
»
Australian Singles Chart 1977 - 1979
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
422,887
Updated
Feb 14 26
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
13 / 15
Plays
80
You must have Javascript enabled to play this game.
(a)
Drag-and-drop
from the right to the left, or (b)
click
on a right side answer box and then on a left side box to move it.
Questions
Choices
1
.
"Substitute"
The Who
2
.
"Don't Let It Get To You"
Leo Sayer
3
.
"The Boy From New York City"
Darts
4
.
"The Day That My Heart Caught Fire"
John Paul Young
5
.
"Dreadlock Holiday"
Anne Murray
6
.
"I Can't Stop Loving You (Though I Try)"
Darryl Cotton
7
.
"Nights In Paradise"
Nick Gilder
8
.
"Walking In The Rain"
Jon English
9
.
"Tania (This Song Is For You)"
John Rowles
10
.
"Summer Nights"
Suzi Quatro
11
.
"Hot Child In The City"
ABBA
12
.
"The Race Is On"
Cheetah
13
.
"Who Are You"
Clout
14
.
"Summer Night City"
10cc
15
.
"You Needed Me"
John Travolta and Olivia Newton-John
Select each answer
1. "Substitute"
---
The Who
Leo Sayer
Darts
John Paul Young
Anne Murray
Darryl Cotton
Nick Gilder
Jon English
John Rowles
Suzi Quatro
ABBA
Cheetah
Clout
10cc
John Travolta and Olivia Newton-John
2. "Don't Let It Get To You"
---
The Who
Leo Sayer
Darts
John Paul Young
Anne Murray
Darryl Cotton
Nick Gilder
Jon English
John Rowles
Suzi Quatro
ABBA
Cheetah
Clout
10cc
John Travolta and Olivia Newton-John
3. "The Boy From New York City"
---
The Who
Leo Sayer
Darts
John Paul Young
Anne Murray
Darryl Cotton
Nick Gilder
Jon English
John Rowles
Suzi Quatro
ABBA
Cheetah
Clout
10cc
John Travolta and Olivia Newton-John
4. "The Day That My Heart Caught Fire"
---
The Who
Leo Sayer
Darts
John Paul Young
Anne Murray
Darryl Cotton
Nick Gilder
Jon English
John Rowles
Suzi Quatro
ABBA
Cheetah
Clout
10cc
John Travolta and Olivia Newton-John
5. "Dreadlock Holiday"
---
The Who
Leo Sayer
Darts
John Paul Young
Anne Murray
Darryl Cotton
Nick Gilder
Jon English
John Rowles
Suzi Quatro
ABBA
Cheetah
Clout
10cc
John Travolta and Olivia Newton-John
6. "I Can't Stop Loving You (Though I Try)"
---
The Who
Leo Sayer
Darts
John Paul Young
Anne Murray
Darryl Cotton
Nick Gilder
Jon English
John Rowles
Suzi Quatro
ABBA
Cheetah
Clout
10cc
John Travolta and Olivia Newton-John
7. "Nights In Paradise"
---
The Who
Leo Sayer
Darts
John Paul Young
Anne Murray
Darryl Cotton
Nick Gilder
Jon English
John Rowles
Suzi Quatro
ABBA
Cheetah
Clout
10cc
John Travolta and Olivia Newton-John
8. "Walking In The Rain"
---
The Who
Leo Sayer
Darts
John Paul Young
Anne Murray
Darryl Cotton
Nick Gilder
Jon English
John Rowles
Suzi Quatro
ABBA
Cheetah
Clout
10cc
John Travolta and Olivia Newton-John
9. "Tania (This Song Is For You)"
---
The Who
Leo Sayer
Darts
John Paul Young
Anne Murray
Darryl Cotton
Nick Gilder
Jon English
John Rowles
Suzi Quatro
ABBA
Cheetah
Clout
10cc
John Travolta and Olivia Newton-John
10. "Summer Nights"
---
The Who
Leo Sayer
Darts
John Paul Young
Anne Murray
Darryl Cotton
Nick Gilder
Jon English
John Rowles
Suzi Quatro
ABBA
Cheetah
Clout
10cc
John Travolta and Olivia Newton-John
11. "Hot Child In The City"
---
The Who
Leo Sayer
Darts
John Paul Young
Anne Murray
Darryl Cotton
Nick Gilder
Jon English
John Rowles
Suzi Quatro
ABBA
Cheetah
Clout
10cc
John Travolta and Olivia Newton-John
12. "The Race Is On"
---
The Who
Leo Sayer
Darts
John Paul Young
Anne Murray
Darryl Cotton
Nick Gilder
Jon English
John Rowles
Suzi Quatro
ABBA
Cheetah
Clout
10cc
John Travolta and Olivia Newton-John
13. "Who Are You"
---
The Who
Leo Sayer
Darts
John Paul Young
Anne Murray
Darryl Cotton
Nick Gilder
Jon English
John Rowles
Suzi Quatro
ABBA
Cheetah
Clout
10cc
John Travolta and Olivia Newton-John
14. "Summer Night City"
---
The Who
Leo Sayer
Darts
John Paul Young
Anne Murray
Darryl Cotton
Nick Gilder
Jon English
John Rowles
Suzi Quatro
ABBA
Cheetah
Clout
10cc
John Travolta and Olivia Newton-John
15. "You Needed Me"
---
The Who
Leo Sayer
Darts
John Paul Young
Anne Murray
Darryl Cotton
Nick Gilder
Jon English
John Rowles
Suzi Quatro
ABBA
Cheetah
Clout
10cc
John Travolta and Olivia Newton-John
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Substitute"
Answer:
Clout
"Substitute" from Clout debuted in the Australian Singles Chart on September 11th 1978.
The highest Australian chart peak was 12.
The song peaked at number one in:
Ireland.
New Zealand.
South Africa.
West Germany.
Album: "Substitute" (1978).
2. "Don't Let It Get To You"
Answer:
Darryl Cotton
"Don't Let It Get To You" from Darryl Cotton debuted in the Australian Singles Chart on September 11th 1978.
The highest Australian chart peak was 44.
Album: "Best Seat In The House" (1980).
3. "The Boy From New York City"
Answer:
Darts
"The Boy From New York City" from Darts debuted in the Australian Singles Chart on September 11th 1978.
The highest Australian chart peak was 34.
Highest worldwide peak was two (United Kingdom).
Album: "Everybody Plays Darts" (1978).
4. "The Day That My Heart Caught Fire"
Answer:
John Paul Young
"The Day That My Heart Caught Fire" from John Paul Young debuted in the Australian Singles Chart on September 11th 1978.
The highest Australian chart peak was 20.
Album: "Love Is In The Air" (1978).
5. "Dreadlock Holiday"
Answer:
10cc
"Dreadlock Holiday" from 10cc debuted in the Australian Singles Chart on September 25th 1978.
The highest Australian chart peak was two.
The song peaked at number one in:
Belgium.
The Netherlands.
New Zealand.
United Kingdom.
Album: "Bloody Tourists" (1978).
6. "I Can't Stop Loving You (Though I Try)"
Answer:
Leo Sayer
"I Can't Stop Loving You (Though I Try)" from Leo Sayer debuted in the Australian Singles Chart on September 25th 1978.
The highest Australian chart peak was 37.
Highest worldwide peak was six (United Kingdom).
Album: "Leo Sayer" (1978).
7. "Nights In Paradise"
Answer:
Jon English
"Nights In Paradise" from Jon English debuted in the Australian Singles Chart on October 2nd 1978.
The highest Australian chart peak was 44.
Album: "Words Are Not Enough" (1978).
8. "Walking In The Rain"
Answer:
Cheetah
"Walking In The Rain" from Cheetah debuted in the Australian Singles Chart on October 9th 1978.
The highest Australian chart peak was ten.
9. "Tania (This Song Is For You)"
Answer:
John Rowles
"Tania (This Sing Is For You)" from John Rowles debuted in the Australian Singles Chart on October 9th 1978.
The highest Australian chart peak was 39.
Highest worldwide peak was one (New Zealand).
Album: "This Is My Life" (1978).
10. "Summer Nights"
Answer:
John Travolta and Olivia Newton-John
"Summer Nights" from John Travolta and Olivia Newton-John debuted in the Australian Singles Chart on October 9th 1978.
The highest Australian chart peak was six.
The song peaked at number one in:
Austria.
Belgium.
Ireland.
The Netherlands.
United Kingdom.
Album: "Grease Soundtrack" (1978).
11. "Hot Child In The City"
Answer:
Nick Gilder
"Hot Child In The City" from Nick Gilder debuted in the Australian Singles Chart on October 9th 1978.
The highest Australian chart peak was 18.
The song peaked at number one in:
Canada.
United States.
Album: "City Nights" (1978).
12. "The Race Is On"
Answer:
Suzi Quatro
"The Race Is On" from Suzi Quatro debuted in the Australian Singles Chart on October 9th 1978.
The highest Australian chart peak was 28.
Highest worldwide peak was ten (Austria).
Album: "If You Knew Suzi..." (1978).
13. "Who Are You"
Answer:
The Who
"Who Are You" from The Who debuted in the Australian Singles Chart on October 9th 1978.
The highest Australian chart peak was 23.
Highest worldwide peak was seven (Canada).
"Who Are You" was the theme song for the television series "CSI: Crime Scene Investigation" which aired from 2000 to 2015..
Album: "Who Are You" (1978).
14. "Summer Night City"
Answer:
ABBA
"Summer Night City" from ABBA debuted in the Australian Singles Chart on October 16th 1978.
The highest Australian chart peak was 13.
The song peaked at number one in:
Finland.
Ireland.
Sweden.
Album: "Greatest Hits Vol. 2" (1979).
15. "You Needed Me"
Answer:
Anne Murray
"You Needed Me" from Anne Murray debuted in the Australian Singles Chart on October 16th 1978.
The highest Australian chart peak was two.
The song peaked at number one in:
Canada.
United States.
Grammy wins:
Best Female Pop Vocal Performance - 1979.
Album: "Let's Keep It That Way" (1978).
Source: Author
wwe84
This quiz was reviewed by FunTrivia editor
agony
before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series
1970s Australian Top 50 Songs 5
:
Volumes 101-125
1.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 101
Easier
2.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 102
Easier
3.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 103
Average
4.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 104
Easier
5.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 105
Easier
6.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 106
Easier
7.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 107
Easier
8.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 108
Average
9.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 109
Easier
10.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 110
Easier
11.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 111
Easier
12.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 112
Easier
Referenced Topics
Match Quizzes
Television
Music
English
Vocabulary
African Geography
New York
Australians: Famous & Historical
The Who
New York City
Germany
2000s Country Music
ABBA
Netherlands
Olivia Newton-John
1970s Country Music
Leo Sayer
10CC
Other Destinations
Explore Other Quizzes by
wwe84
Go to
1970s - Australian Singles Chart
Quizzes
More
Australian Singles Chart 1977 - 1979
Quizzes
FunTrivia
Homepage
9/5/2026, Copyright 2026
FunTrivia, Inc. -
Report an Error / Contact Us