Fun Trivia
Sections
Trivia Questions
Trivia Quizzes
Daily and Hourly Trivia Games
Ask FunTrivia - Get Answers to Questions
Crossword Puzzles
Trivia Questions Archive
Trivia
Animal Trivia
Bible Trivia
Brain Teasers
Celebrity Quizzes
Trivia For Kids
General Knowledge
Geography Quizzes
History Trivia
Hobbies Trivia
Humanities Quizzes
Literature Quizzes
Movie Trivia
Music Trivia
Famous People Trivia
Religion Quizzes
Science Trivia
Sports Trivia
Television Trivia
World Trivia
All Trivia and Quiz Topics
Services
Gold Memberships: Gift Certificates
Get Daily Email Trivia
Create a Daily Trivia Tournament
Pub Trivia Question Packs
Buy Trivia Questions
Large Scale Content / Data Licensing
Contact Us
New Player
Log In
New Player
|
Log In
FREE!
Click here to
Join FunTrivia
. Thousands of games, quizzes, and lots more!
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 23 Quiz
Match the song to the singer/band that debuted in the Australian Singles Chart in the weeks between June 21st and July 12th 1971.
A matching quiz by
wwe84
. Estimated time: 3 mins.
Home
»
Quizzes
»
Music Trivia
»
1970s Music
»
1970s - Australian Singles Chart
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
420,207
Updated
Jul 16 25
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
12 / 15
Plays
102
Last 3 plays
: AJH63 (
5/15
), piet (
15/15
), wellenbrecher (
15/15
).
You must have Javascript enabled to play this game.
(a)
Drag-and-drop
from the right to the left, or (b)
click
on a right side answer box and then on a left side box to move it.
Questions
Choices
1
.
"L.A. International Airport"
Bread
2
.
"Love Her Madly"
The Doors
3
.
"If"
Sherbet
4
.
"Super Star"
Dave and Ansil Collins
5
.
"The Song Of My Life"
Jamie Redfern
6
.
"Can You Feel It, Baby?"
Mungo Jerry
7
.
"Camp"
The Guess Who
8
.
"I'll Meet You Halfway"
Blue Mink
9
.
"The Banner Man"
Susan Raye
10
.
"Double Barrel"
Sir Henry and His Butlers
11
.
"Little White Cloud"
The Partridge Family
12
.
"Lady Rose"
Carole King
13
.
"Albert Flasher"
Colleen Hewett
14
.
"How Can You Mend A Broken Heart"
Petula Clark
15
.
"It's Too Late/I Feel The Earth Move"
The Bee Gees
Select each answer
1. "L.A. International Airport"
---
Bread
The Doors
Sherbet
Dave and Ansil Collins
Jamie Redfern
Mungo Jerry
The Guess Who
Blue Mink
Susan Raye
Sir Henry and His Butlers
The Partridge Family
Carole King
Colleen Hewett
Petula Clark
The Bee Gees
2. "Love Her Madly"
---
Bread
The Doors
Sherbet
Dave and Ansil Collins
Jamie Redfern
Mungo Jerry
The Guess Who
Blue Mink
Susan Raye
Sir Henry and His Butlers
The Partridge Family
Carole King
Colleen Hewett
Petula Clark
The Bee Gees
3. "If"
---
Bread
The Doors
Sherbet
Dave and Ansil Collins
Jamie Redfern
Mungo Jerry
The Guess Who
Blue Mink
Susan Raye
Sir Henry and His Butlers
The Partridge Family
Carole King
Colleen Hewett
Petula Clark
The Bee Gees
4. "Super Star"
---
Bread
The Doors
Sherbet
Dave and Ansil Collins
Jamie Redfern
Mungo Jerry
The Guess Who
Blue Mink
Susan Raye
Sir Henry and His Butlers
The Partridge Family
Carole King
Colleen Hewett
Petula Clark
The Bee Gees
5. "The Song Of My Life"
---
Bread
The Doors
Sherbet
Dave and Ansil Collins
Jamie Redfern
Mungo Jerry
The Guess Who
Blue Mink
Susan Raye
Sir Henry and His Butlers
The Partridge Family
Carole King
Colleen Hewett
Petula Clark
The Bee Gees
6. "Can You Feel It, Baby?"
---
Bread
The Doors
Sherbet
Dave and Ansil Collins
Jamie Redfern
Mungo Jerry
The Guess Who
Blue Mink
Susan Raye
Sir Henry and His Butlers
The Partridge Family
Carole King
Colleen Hewett
Petula Clark
The Bee Gees
7. "Camp"
---
Bread
The Doors
Sherbet
Dave and Ansil Collins
Jamie Redfern
Mungo Jerry
The Guess Who
Blue Mink
Susan Raye
Sir Henry and His Butlers
The Partridge Family
Carole King
Colleen Hewett
Petula Clark
The Bee Gees
8. "I'll Meet You Halfway"
---
Bread
The Doors
Sherbet
Dave and Ansil Collins
Jamie Redfern
Mungo Jerry
The Guess Who
Blue Mink
Susan Raye
Sir Henry and His Butlers
The Partridge Family
Carole King
Colleen Hewett
Petula Clark
The Bee Gees
9. "The Banner Man"
---
Bread
The Doors
Sherbet
Dave and Ansil Collins
Jamie Redfern
Mungo Jerry
The Guess Who
Blue Mink
Susan Raye
Sir Henry and His Butlers
The Partridge Family
Carole King
Colleen Hewett
Petula Clark
The Bee Gees
10. "Double Barrel"
---
Bread
The Doors
Sherbet
Dave and Ansil Collins
Jamie Redfern
Mungo Jerry
The Guess Who
Blue Mink
Susan Raye
Sir Henry and His Butlers
The Partridge Family
Carole King
Colleen Hewett
Petula Clark
The Bee Gees
11. "Little White Cloud"
---
Bread
The Doors
Sherbet
Dave and Ansil Collins
Jamie Redfern
Mungo Jerry
The Guess Who
Blue Mink
Susan Raye
Sir Henry and His Butlers
The Partridge Family
Carole King
Colleen Hewett
Petula Clark
The Bee Gees
12. "Lady Rose"
---
Bread
The Doors
Sherbet
Dave and Ansil Collins
Jamie Redfern
Mungo Jerry
The Guess Who
Blue Mink
Susan Raye
Sir Henry and His Butlers
The Partridge Family
Carole King
Colleen Hewett
Petula Clark
The Bee Gees
13. "Albert Flasher"
---
Bread
The Doors
Sherbet
Dave and Ansil Collins
Jamie Redfern
Mungo Jerry
The Guess Who
Blue Mink
Susan Raye
Sir Henry and His Butlers
The Partridge Family
Carole King
Colleen Hewett
Petula Clark
The Bee Gees
14. "How Can You Mend A Broken Heart"
---
Bread
The Doors
Sherbet
Dave and Ansil Collins
Jamie Redfern
Mungo Jerry
The Guess Who
Blue Mink
Susan Raye
Sir Henry and His Butlers
The Partridge Family
Carole King
Colleen Hewett
Petula Clark
The Bee Gees
15. "It's Too Late/I Feel The Earth Move"
---
Bread
The Doors
Sherbet
Dave and Ansil Collins
Jamie Redfern
Mungo Jerry
The Guess Who
Blue Mink
Susan Raye
Sir Henry and His Butlers
The Partridge Family
Carole King
Colleen Hewett
Petula Clark
The Bee Gees
Most Recent Scores
Oct 20 2025 : AJH63: 5/15
Oct 05 2025 : piet:
15/15
Oct 05 2025 : wellenbrecher:
15/15
Oct 04 2025 : Strike121: 4/15
Oct 01 2025 : TERRYHURST22: 2/15
Sep 14 2025 : pollucci19:
15/15
Sep 02 2025 : calmdecember:
15/15
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "L.A. International Airport"
Answer:
Susan Raye
"L.A. International Airport" from Susan Raye debuted in the Australian Singles Chart on June 21st 1971.
The highest Australian chart peak was two.
Highest worldwide peak was one (New Zealand).
Album: "Willy Jones" (1971).
2. "Love Her Madly"
Answer:
The Doors
"Love Her Madly" from The Doors debuted in the Australian Singles Chart on June 21st 1971.
The highest Australian chart peak was four.
Highest worldwide peak was three (Canada).
Album: "L.A. Woman" (1971).
3. "If"
Answer:
Bread
"If" from Bread debuted in the Australian Singles Chart on June 28th 1971.
The highest Australian chart peak was 41.
Highest worldwide peak was four (United States).
Album: "Manna" (1971).
4. "Super Star"
Answer:
Colleen Hewett
"Super Star" from Colleen Hewett debuted in the Australian Singles Chart on June 28th 1971.
The highest Australian chart peak was 32.
Cover version of: Delaney & Boonie - "Superstar" (1969).
Album: "Colleen Hewett" (1972).
5. "The Song Of My Life"
Answer:
Petula Clark
"The Song Of My Life" from Petula Clark debuted in the Australian Singles Chart on June 28th 1971.
The highest Australian chart peak was 44.
Highest worldwide peak was 11 (France).
Album: "Warm and Tender" (1971).
6. "Can You Feel It, Baby?"
Answer:
Sherbet
"Can You Feel It, Baby?" from Sherbet debuted in the Australian Singles Chart on June 28th 1971.
The highest Australian chart peak was 16.
Album: "Time Change... A Natural Progression" (1972).
7. "Camp"
Answer:
Sir Henry and His Butlers
"Camp" from Sir Henry and His Butlers debuted in the Australian Singles Chart on June 28th 1971.
The highest Australian chart peak was 25.
8. "I'll Meet You Halfway"
Answer:
The Partridge Family
"I'll Meet You Halfway" from The Partridge Family debuted in the Australian Singles Chart on June 28th 1971.
The highest Australian chart peak was seven.
Highest worldwide peak was four (Canada).
Album: "Up To Date" (1971).
9. "The Banner Man"
Answer:
Blue Mink
"The Banner Man" from Blue Mink debuted in the Australian Singles Chart on July 5th 1971.
The highest Australian chart peak was four.
Highest worldwide peak was three (United Kingdom).
10. "Double Barrel"
Answer:
Dave and Ansil Collins
"Double Barrel" from Dave and Ansil Collins debuted in the Australian Singles Chart on July 5th 1971.
The highest Australian chart peak was eight.
The song peaked at number one in:
Mexico.
The Netherlands.
United Kingdom.
Album: "Double Barrel" (1971).
11. "Little White Cloud"
Answer:
Jamie Redfern
"Little White Cloud" from Jamie Redfern debuted in the Australian Singles Chart on July 5th 1971.
The highest Australian chart peak was 39.
Jamie Redfern's debut single.
Cover version of: Johnnie Ray - "The Little White Cloud That Cried" (1951).
12. "Lady Rose"
Answer:
Mungo Jerry
"Lady Rose" from Mungo Jerry debuted in the Australian Singles Chart on July 5th 1971.
The highest Australian chart peak was 14.
Highest worldwide peak was four (New Zealand).
13. "Albert Flasher"
Answer:
The Guess Who
"Albert Flasher" from The Guess Who debuted in the Australian Singles Chart on July 5th 1971.
The highest Australian chart peak was 28.
Highest worldwide peak was 13 (Canada).
14. "How Can You Mend A Broken Heart"
Answer:
The Bee Gees
"How Can You Mend A Broken Heart" from The Bee Gees debuted in the Australian Singles Chart on July 12th 1971.
The highest Australian chart peak was three.
The song peaked at number one in:
Canada.
Malaysia.
United States.
Grammy nomination:
Best Pop Vocal Performance by a Duo or Group - 1972.
Album: "Trafalgar" (1971).
15. "It's Too Late/I Feel The Earth Move"
Answer:
Carole King
"It's Too Late/I Feel The Earth Move" from Carole King debuted in the Australian Singles Chart on July 12th 1971.
The highest Australian chart peak was six.
The song peaked at number one in:
Canada.
United States.
Grammy wins:
Record Of The Year - 1972.
Album: "Tapestry" (1971).
Source: Author
wwe84
This quiz was reviewed by FunTrivia editor
agony
before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series
1970s Australian Top 50 Songs
:
Volumes 1-25
1.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 1
Average
2.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 2
Easier
3.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 3
Easier
4.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 4
Easier
5.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 5
Easier
6.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 6
Easier
7.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 7
Average
8.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 8
Average
9.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 9
Average
10.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 10
Average
11.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 11
Easier
12.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 12
Easier
Referenced Topics
Match Quizzes
Music
1970s Music
Australians: Famous & Historical
Blue
Netherlands
Music from 1971
Blues
Bee Gees
Carole King
White
1970s Country Music
Bread
Partridge Family
Sherbet
Other Destinations
Explore Other Quizzes by
wwe84
Go to
1970s Music
Quizzes
More
1970s - Australian Singles Chart
Quizzes
FunTrivia
Homepage
10/27/2025, Copyright 2025
FunTrivia, Inc. -
Report an Error / Contact Us