Fun Trivia
Sections
Trivia Questions
Trivia Quizzes
Daily and Hourly Trivia Games
Ask FunTrivia - Get Answers to Questions
Crossword Puzzles
Trivia Questions Archive
Trivia
Animal Trivia
Bible Trivia
Brain Teasers
Celebrity Quizzes
Trivia For Kids
General Knowledge
Geography Quizzes
History Trivia
Hobbies Trivia
Humanities Quizzes
Literature Quizzes
Movie Trivia
Music Trivia
Famous People Trivia
Religion Quizzes
Science Trivia
Sports Trivia
Television Trivia
World Trivia
All Trivia and Quiz Topics
Services
Gold Memberships: Gift Certificates
Get Daily Email Trivia
Create a Daily Trivia Tournament
Pub Trivia Question Packs
Buy Trivia Questions
Large Scale Content / Data Licensing
Contact Us
New Player
Log In
New Player
|
Log In
FREE!
Click here to
Join FunTrivia
. Thousands of games, quizzes, and lots more!
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 4 Quiz
Match the song to the singer/band that debuted in the Australian Singles Chart in the weeks between March 23rd and April 13th 1970.
A matching quiz by
wwe84
. Estimated time: 3 mins.
Home
»
Quizzes
»
Music Trivia
»
1970s Music
»
1970s - Australian Singles Chart
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
419,805
Updated
Jun 02 25
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
13 / 15
Plays
111
Last 3 plays
: AJH63 (
4/15
), piet (
15/15
), Strike121 (
3/15
).
You must have Javascript enabled to play this game.
(a)
Drag-and-drop
from the right to the left, or (b)
click
on a right side answer box and then on a left side box to move it.
Questions
Choices
1
.
"Reach Out/Oh Sweet Lord"
Norman Greenbaum
2
.
"Let's Work Together"
White Plains
3
.
"Wand'rin Star"
The Bee Gees
4
.
"Happy"
Doug Parkinson In Focus
5
.
"Spirit In The Sky"
The Guess Who
6
.
"Julia/So Much In Love"
Canned Heat
7
.
"Up The Ladder To The Roof"
The Supremes
8
.
"I.O.I.O."
Elvis Presley
9
.
"Kentucky Rain"
George Baker Selection
10
.
"Little Green Bag"
Ted Mulry
11
.
"Who's Your Baby?"
Lionel Rose
12
.
"No Time"
The Archies
13
.
"My Baby Loves Lovin'"
Music Motor
14
.
"Baby Blue Eyes/Then I Run"
Lee Marvin
15
.
"Please Remember Me"
Gene Pierson
Select each answer
1. "Reach Out/Oh Sweet Lord"
---
Norman Greenbaum
White Plains
The Bee Gees
Doug Parkinson In Focus
The Guess Who
Canned Heat
The Supremes
Elvis Presley
George Baker Selection
Ted Mulry
Lionel Rose
The Archies
Music Motor
Lee Marvin
Gene Pierson
2. "Let's Work Together"
---
Norman Greenbaum
White Plains
The Bee Gees
Doug Parkinson In Focus
The Guess Who
Canned Heat
The Supremes
Elvis Presley
George Baker Selection
Ted Mulry
Lionel Rose
The Archies
Music Motor
Lee Marvin
Gene Pierson
3. "Wand'rin Star"
---
Norman Greenbaum
White Plains
The Bee Gees
Doug Parkinson In Focus
The Guess Who
Canned Heat
The Supremes
Elvis Presley
George Baker Selection
Ted Mulry
Lionel Rose
The Archies
Music Motor
Lee Marvin
Gene Pierson
4. "Happy"
---
Norman Greenbaum
White Plains
The Bee Gees
Doug Parkinson In Focus
The Guess Who
Canned Heat
The Supremes
Elvis Presley
George Baker Selection
Ted Mulry
Lionel Rose
The Archies
Music Motor
Lee Marvin
Gene Pierson
5. "Spirit In The Sky"
---
Norman Greenbaum
White Plains
The Bee Gees
Doug Parkinson In Focus
The Guess Who
Canned Heat
The Supremes
Elvis Presley
George Baker Selection
Ted Mulry
Lionel Rose
The Archies
Music Motor
Lee Marvin
Gene Pierson
6. "Julia/So Much In Love"
---
Norman Greenbaum
White Plains
The Bee Gees
Doug Parkinson In Focus
The Guess Who
Canned Heat
The Supremes
Elvis Presley
George Baker Selection
Ted Mulry
Lionel Rose
The Archies
Music Motor
Lee Marvin
Gene Pierson
7. "Up The Ladder To The Roof"
---
Norman Greenbaum
White Plains
The Bee Gees
Doug Parkinson In Focus
The Guess Who
Canned Heat
The Supremes
Elvis Presley
George Baker Selection
Ted Mulry
Lionel Rose
The Archies
Music Motor
Lee Marvin
Gene Pierson
8. "I.O.I.O."
---
Norman Greenbaum
White Plains
The Bee Gees
Doug Parkinson In Focus
The Guess Who
Canned Heat
The Supremes
Elvis Presley
George Baker Selection
Ted Mulry
Lionel Rose
The Archies
Music Motor
Lee Marvin
Gene Pierson
9. "Kentucky Rain"
---
Norman Greenbaum
White Plains
The Bee Gees
Doug Parkinson In Focus
The Guess Who
Canned Heat
The Supremes
Elvis Presley
George Baker Selection
Ted Mulry
Lionel Rose
The Archies
Music Motor
Lee Marvin
Gene Pierson
10. "Little Green Bag"
---
Norman Greenbaum
White Plains
The Bee Gees
Doug Parkinson In Focus
The Guess Who
Canned Heat
The Supremes
Elvis Presley
George Baker Selection
Ted Mulry
Lionel Rose
The Archies
Music Motor
Lee Marvin
Gene Pierson
11. "Who's Your Baby?"
---
Norman Greenbaum
White Plains
The Bee Gees
Doug Parkinson In Focus
The Guess Who
Canned Heat
The Supremes
Elvis Presley
George Baker Selection
Ted Mulry
Lionel Rose
The Archies
Music Motor
Lee Marvin
Gene Pierson
12. "No Time"
---
Norman Greenbaum
White Plains
The Bee Gees
Doug Parkinson In Focus
The Guess Who
Canned Heat
The Supremes
Elvis Presley
George Baker Selection
Ted Mulry
Lionel Rose
The Archies
Music Motor
Lee Marvin
Gene Pierson
13. "My Baby Loves Lovin'"
---
Norman Greenbaum
White Plains
The Bee Gees
Doug Parkinson In Focus
The Guess Who
Canned Heat
The Supremes
Elvis Presley
George Baker Selection
Ted Mulry
Lionel Rose
The Archies
Music Motor
Lee Marvin
Gene Pierson
14. "Baby Blue Eyes/Then I Run"
---
Norman Greenbaum
White Plains
The Bee Gees
Doug Parkinson In Focus
The Guess Who
Canned Heat
The Supremes
Elvis Presley
George Baker Selection
Ted Mulry
Lionel Rose
The Archies
Music Motor
Lee Marvin
Gene Pierson
15. "Please Remember Me"
---
Norman Greenbaum
White Plains
The Bee Gees
Doug Parkinson In Focus
The Guess Who
Canned Heat
The Supremes
Elvis Presley
George Baker Selection
Ted Mulry
Lionel Rose
The Archies
Music Motor
Lee Marvin
Gene Pierson
Most Recent Scores
Oct 20 2025 : AJH63: 4/15
Oct 05 2025 : piet:
15/15
Oct 04 2025 : Strike121: 3/15
Sep 23 2025 : Guest 5: 3/15
Sep 21 2025 : Kalibre: 3/15
Sep 19 2025 : wellenbrecher:
15/15
Sep 18 2025 : Guest 166: 2/15
Sep 12 2025 : pollucci19:
15/15
Sep 06 2025 : Guest 166: 2/15
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Reach Out/Oh Sweet Lord"
Answer:
Gene Pierson
"Reach Out/Oh Sweet Lord" from Gene Pierson debuted in the Australian Singles Chart on March 23rd 1970.
The highest Australian chart peak was 29.
2. "Let's Work Together"
Answer:
Canned Heat
"Let's Work Together" from Canned Heat debuted in the Australian Singles Chart on March 30th 1970.
The highest Australian chart peak was 42.
Highest worldwide peak was two (United Kingdom).
Cover version of: Wilbert Harrison - "Let's Stick Together" (1962).
Album: "Future Blues" (1970).
3. "Wand'rin Star"
Answer:
Lee Marvin
"Wand'rin Star" from Lee Marvin debuted in the Australian Singles Chart on March 30th 1970.
The highest Australian chart peak was ten.
The song peaked at number one in:
Ireland.
United Kingdom.
4. "Happy"
Answer:
Music Motor
"Happy" from Music Motor debuted in the Australian Singles Chart on March 30th 1970.
The highest Australian chart peak was 47.
5. "Spirit In The Sky"
Answer:
Norman Greenbaum
"Spirit In The Sky" from Norman Greenbaum debuted in the Australian Singles Chart on March 30th 1970.
The highest Australian chart peak was one.
The song peaked at number one in:
Australia.
Canada.
Ireland.
United Kingdom.
West Germany.
Album: "Spirit In The Sky" (1969).
6. "Julia/So Much In Love"
Answer:
Ted Mulry
"Julia/So Much In Love" from Ted Mulry debuted in the Australian Singles Chart on March 30th 1970.
The highest Australian chart peak was 24.
Ted Mulry's debut single.
7. "Up The Ladder To The Roof"
Answer:
The Supremes
"Up The Ladder To The Roof" from The Supremes debuted in the Australian Singles Chart on March 30th 1970.
The highest Australian chart peak was 43.
Highest worldwide peak was six (United Kingdom).
"Up The Ladder To The Roof" was the first song released not to feature Diana Ross who left the Supremes in 1970.
Album: "Right On" (1970).
8. "I.O.I.O."
Answer:
The Bee Gees
"I.O.I.O." from The Bee Gees debuted in the Australian Singles Chart on April 6th 1970.
The highest Australian chart peak was 14.
Highest worldwide peak was two (Austria).
Album: "Cucumber Castle" (1970).
9. "Kentucky Rain"
Answer:
Elvis Presley
"Kentucky Rain" from Elvis Presley debuted in the Australian Singles Chart on April 6th 1970.
The highest Australian chart peak was nine.
Album: "Worldwide 50 Gold Award Hits: Vol. 1" (1970).
10. "Little Green Bag"
Answer:
George Baker Selection
"Little Green Bag" from George Baker Selection debuted in the Australian Singles Chart on April 6th 1970.
The highest Australian chart peak was 12.
Highest worldwide peak was two (Argentina).
Album: "Little Green Bag" (1970).
11. "Who's Your Baby?"
Answer:
The Archies
"Who's Your Baby?" from The Archies debuted in the Australian Singles Chart on April 6th 1970.
The highest Australian chart peak was 24.
Highest worldwide peak was 21 (West Germany).
Album: "The Archies Greatest Hits" (1970).
12. "No Time"
Answer:
The Guess Who
"No Time" from The Guess Who debuted in the Australian Singles Chart on April 6th 1970.
The highest Australian chart peak was 43.
Highest worldwide peak was one (Canada).
Album: "Canned Wheat" (1969).
13. "My Baby Loves Lovin'"
Answer:
White Plains
"My Baby Loves Lovin'" from White Plains debuted in the Australian Singles Chart on April 6th 1970.
The highest Australian chart peak was 20.
Highest worldwide peak was four (Canada).
Album: "White Plains" (1970).
14. "Baby Blue Eyes/Then I Run"
Answer:
Doug Parkinson In Focus
"Baby Blue Eyes/Then I Run" from Doug Parkinson In Focus debuted in the Australian Singles Chart on April 13th 1970.
The highest Australian chart peak was 42.
15. "Please Remember Me"
Answer:
Lionel Rose
"Please Remember Me" from Lionel Rose debuted in the Australian Singles Chart on April 13th 1970.
The highest Australian chart peak was 40.
Album: "I Thank You" (1970).
Source: Author
wwe84
This quiz was reviewed by FunTrivia editor
agony
before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series
1970s Australian Top 50 Songs
:
Volumes 1-25
1.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 1
Average
2.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 2
Easier
3.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 3
Easier
4.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 4
Easier
5.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 5
Easier
6.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 6
Easier
7.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 7
Average
8.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 8
Average
9.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 9
Average
10.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 10
Average
11.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 11
Easier
12.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 12
Easier
Referenced Topics
Match Quizzes
Music
1970s Music
Elvis Presley
Australians: Famous & Historical
Germany
Blue
Music from 1970
Green
Blues
Bee Gees
Kentucky
White
1970s Country Music
The Supremes
Other Destinations
Explore Other Quizzes by
wwe84
Go to
1970s Music
Quizzes
More
1970s - Australian Singles Chart
Quizzes
FunTrivia
Homepage
10/26/2025, Copyright 2025
FunTrivia, Inc. -
Report an Error / Contact Us