Fun Trivia
Sections
Trivia Questions
Trivia Quizzes
Daily and Hourly Trivia Games
Ask FunTrivia - Get Answers to Questions
Crossword Puzzles
Trivia Questions Archive
Trivia
Animal Trivia
Bible Trivia
Brain Teasers
Celebrity Quizzes
Trivia For Kids
General Knowledge
Geography Quizzes
History Trivia
Hobbies Trivia
Humanities Quizzes
Literature Quizzes
Movie Trivia
Music Trivia
Famous People Trivia
Religion Quizzes
Science Trivia
Sports Trivia
Television Trivia
World Trivia
All Trivia and Quiz Topics
Services
Gold Memberships: Gift Certificates
Get Daily Email Trivia
Create a Daily Trivia Tournament
Pub Trivia Question Packs
Buy Trivia Questions
Large Scale Content / Data Licensing
Contact Us
New Player
Log In
New Player
|
Log In
FREE!
Click here to
Join FunTrivia
. Thousands of games, quizzes, and lots more!
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 58 Quiz
Match the song to the singer/band that debuted in the Australian Singles Chart in the weeks between November 19th and December 17th 1973.
A matching quiz by
wwe84
. Estimated time: 3 mins.
Home
»
Quizzes
»
Music Trivia
»
1970s Music
»
1970s - Australian Singles Chart
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
421,113
Updated
Oct 01 25
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
13 / 15
Plays
21
Last 3 plays
: Jooga1 (
3/15
), martin_cube (
15/15
), hosertodd (
15/15
).
You must have Javascript enabled to play this game.
(a)
Drag-and-drop
from the right to the left, or (b)
click
on a right side answer box and then on a left side box to move it.
Questions
Choices
1
.
"Way Out West"
Charlie Rich
2
.
"Angel Fingers (A Teen Ballad)"
Chicago
3
.
"Skydiver"
Katja Ebstein
4
.
"Shake A Hand"
Wizzard
5
.
"Our Day Will Come"
Paul McCartney & Wings
6
.
"Heartbeat - It's A Love Beat"
Linda George
7
.
"The Most Beautiful Girl"
Barry Blue
8
.
"Mind Games"
David Cassidy
9
.
"The Star Of Mykonos"
Johnny Farnham
10
.
"Helen Wheels"
Johnny Chester
11
.
"Just You 'n' Me"
John Lennon
12
.
"Let's Build A Love Together"
The DeFranco Family
13
.
"The Lord's Prayer"
The Dingoes
14
.
"Do You Wanna Dance?"
Sister Janet Mead
15
.
"Daydreamer"
Daniel Boone
Select each answer
1. "Way Out West"
---
Charlie Rich
Chicago
Katja Ebstein
Wizzard
Paul McCartney & Wings
Linda George
Barry Blue
David Cassidy
Johnny Farnham
Johnny Chester
John Lennon
The DeFranco Family
The Dingoes
Sister Janet Mead
Daniel Boone
2. "Angel Fingers (A Teen Ballad)"
---
Charlie Rich
Chicago
Katja Ebstein
Wizzard
Paul McCartney & Wings
Linda George
Barry Blue
David Cassidy
Johnny Farnham
Johnny Chester
John Lennon
The DeFranco Family
The Dingoes
Sister Janet Mead
Daniel Boone
3. "Skydiver"
---
Charlie Rich
Chicago
Katja Ebstein
Wizzard
Paul McCartney & Wings
Linda George
Barry Blue
David Cassidy
Johnny Farnham
Johnny Chester
John Lennon
The DeFranco Family
The Dingoes
Sister Janet Mead
Daniel Boone
4. "Shake A Hand"
---
Charlie Rich
Chicago
Katja Ebstein
Wizzard
Paul McCartney & Wings
Linda George
Barry Blue
David Cassidy
Johnny Farnham
Johnny Chester
John Lennon
The DeFranco Family
The Dingoes
Sister Janet Mead
Daniel Boone
5. "Our Day Will Come"
---
Charlie Rich
Chicago
Katja Ebstein
Wizzard
Paul McCartney & Wings
Linda George
Barry Blue
David Cassidy
Johnny Farnham
Johnny Chester
John Lennon
The DeFranco Family
The Dingoes
Sister Janet Mead
Daniel Boone
6. "Heartbeat - It's A Love Beat"
---
Charlie Rich
Chicago
Katja Ebstein
Wizzard
Paul McCartney & Wings
Linda George
Barry Blue
David Cassidy
Johnny Farnham
Johnny Chester
John Lennon
The DeFranco Family
The Dingoes
Sister Janet Mead
Daniel Boone
7. "The Most Beautiful Girl"
---
Charlie Rich
Chicago
Katja Ebstein
Wizzard
Paul McCartney & Wings
Linda George
Barry Blue
David Cassidy
Johnny Farnham
Johnny Chester
John Lennon
The DeFranco Family
The Dingoes
Sister Janet Mead
Daniel Boone
8. "Mind Games"
---
Charlie Rich
Chicago
Katja Ebstein
Wizzard
Paul McCartney & Wings
Linda George
Barry Blue
David Cassidy
Johnny Farnham
Johnny Chester
John Lennon
The DeFranco Family
The Dingoes
Sister Janet Mead
Daniel Boone
9. "The Star Of Mykonos"
---
Charlie Rich
Chicago
Katja Ebstein
Wizzard
Paul McCartney & Wings
Linda George
Barry Blue
David Cassidy
Johnny Farnham
Johnny Chester
John Lennon
The DeFranco Family
The Dingoes
Sister Janet Mead
Daniel Boone
10. "Helen Wheels"
---
Charlie Rich
Chicago
Katja Ebstein
Wizzard
Paul McCartney & Wings
Linda George
Barry Blue
David Cassidy
Johnny Farnham
Johnny Chester
John Lennon
The DeFranco Family
The Dingoes
Sister Janet Mead
Daniel Boone
11. "Just You 'n' Me"
---
Charlie Rich
Chicago
Katja Ebstein
Wizzard
Paul McCartney & Wings
Linda George
Barry Blue
David Cassidy
Johnny Farnham
Johnny Chester
John Lennon
The DeFranco Family
The Dingoes
Sister Janet Mead
Daniel Boone
12. "Let's Build A Love Together"
---
Charlie Rich
Chicago
Katja Ebstein
Wizzard
Paul McCartney & Wings
Linda George
Barry Blue
David Cassidy
Johnny Farnham
Johnny Chester
John Lennon
The DeFranco Family
The Dingoes
Sister Janet Mead
Daniel Boone
13. "The Lord's Prayer"
---
Charlie Rich
Chicago
Katja Ebstein
Wizzard
Paul McCartney & Wings
Linda George
Barry Blue
David Cassidy
Johnny Farnham
Johnny Chester
John Lennon
The DeFranco Family
The Dingoes
Sister Janet Mead
Daniel Boone
14. "Do You Wanna Dance?"
---
Charlie Rich
Chicago
Katja Ebstein
Wizzard
Paul McCartney & Wings
Linda George
Barry Blue
David Cassidy
Johnny Farnham
Johnny Chester
John Lennon
The DeFranco Family
The Dingoes
Sister Janet Mead
Daniel Boone
15. "Daydreamer"
---
Charlie Rich
Chicago
Katja Ebstein
Wizzard
Paul McCartney & Wings
Linda George
Barry Blue
David Cassidy
Johnny Farnham
Johnny Chester
John Lennon
The DeFranco Family
The Dingoes
Sister Janet Mead
Daniel Boone
Most Recent Scores
Today
: Jooga1: 3/15
Today
: martin_cube:
15/15
Today
: hosertodd:
15/15
Today
: harley74: 6/15
Today
: psnz:
15/15
Today
: orinocowomble: 6/15
Today
: vlk56pa:
15/15
Today
: Buddy1:
15/15
Today
: cbushman: 5/15
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Way Out West"
Answer:
The Dingoes
"Way Out West" from The Dingoes debuted in the Australian Singles Chart on November 19th 1973.
The highest Australian chart peak was 40.
Album: "The Dingoes" (1974).
2. "Angel Fingers (A Teen Ballad)"
Answer:
Wizzard
"Angel Fingers (A Teen Ballad)" from Wizzard debuted in the Australian Singles Chart on November 19th 1973.
The highest Australian chart peak was 42.
Highest worldwide peak was one (United Kingdom).
Album: "Wizzard Brew" (1973).
3. "Skydiver"
Answer:
Daniel Boone
"Skydiver" from Daniel Boone debuted in the Australian Singles Chart on November 26th 1973.
The highest Australian chart peak was 16.
Highest worldwide peak was eight (New Zealand).
4. "Shake A Hand"
Answer:
Johnny Farnham
"Shake A Hand" from Johnny Farnham debuted in the Australian Singles Chart on November 26th 1973.
The highest Australian chart peak was 48.
5. "Our Day Will Come"
Answer:
Linda George
"Our Day Will Come" from Linda George debuted in the Australian Singles Chart November 26th 1973.
The highest Australian chart peak was 45.
Cover version of: Ruby & The Romantics - "Our Day Will Come" (1962).
6. "Heartbeat - It's A Love Beat"
Answer:
The DeFranco Family
"Heartbeat - It's A Love Beat" from The DeFranco Family debuted in the Australian Singles Chart on November 26th 1973.
The highest Australian chart peak was six.
Highest worldwide peak was three (Canada and United States).
Album: "Heartbeat (It's A Lovebeat)" (1973).
7. "The Most Beautiful Girl"
Answer:
Charlie Rich
"The Most Beautiful Girl" from Charlie Rich debuted in the Australian Singles Chart on December 3rd 1973.
The highest Australian chart peak was seven.
The song peaked at number one in:
Belgium.
Canada.
United States.
Album: "Behind Closed Doors" (1973).
8. "Mind Games"
Answer:
John Lennon
"Mind Games" from John Lennon debuted in the Australian Singles Chart on December 3rd 1973.
The highest Australian chart peak was 16.
Highest worldwide peak was five (Italy).
Album: "Mind Games" (1973).
9. "The Star Of Mykonos"
Answer:
Katja Ebstein
"The Star Of Mykonos" from Katja Ebstein debuted in the Australian Singles Chart on December 3rd 1973.
The highest Australian chart peak was six.
Highest worldwide peak was two (Switzerland).
Album: "The Star Of Mykonos" (1974).
10. "Helen Wheels"
Answer:
Paul McCartney & Wings
"Helen Wheels" from Paul McCartney & Wings debuted in the Australian Singles Chart on December 3rd 1973.
The highest Australian chart peak was 17.
Highest worldwide peak was four (Canada).
11. "Just You 'n' Me"
Answer:
Chicago
"Just You 'n' Me" from Chicago debuted in the Australian Singles Chart on December 10th 1973.
The highest Australian chart peak was 23.
Highest worldwide peak was three (Canada).
Album: "Chicago VI" (1973).
12. "Let's Build A Love Together"
Answer:
Johnny Chester
"Let's Build A Love Together" from Johnny Chester debuted in the Australian Singles Chart on December 10th 1973.
The highest Australian chart peak was 43.
13. "The Lord's Prayer"
Answer:
Sister Janet Mead
"The Lord's Prayer" from Sister Janet Mead debuted in the Australian Singles Chart on December 10th 1973.
The highest Australian chart peak was three.
Grammy nomination:
Best Inspirational Performance - 1974.
14. "Do You Wanna Dance?"
Answer:
Barry Blue
"Do You Wanna Dance?" from Barry Blue debuted in the Australian Singles Chart on December 17th 1973.
The highest Australian chart peak was 38.
Highest worldwide peak was seven (United Kingdom).
15. "Daydreamer"
Answer:
David Cassidy
"Daydreamer" from David Cassidy debuted in the Australian Singles Chart on December 17th 1973.
The highest Australian chart peak was ten.
Highest worldwide peak was one (United Kingdom).
Album: "Dreams Are Nuthin' More Than Wishes" (1973).
Source: Author
wwe84
This quiz was reviewed by FunTrivia editor
agony
before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 35
Easier
2.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 19
Easier
3.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 48
Easier
4.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 30
Easier
5.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 32
Easier
6.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 2
Easier
7.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 16
Easier
8.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 6
Easier
9.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 4
Easier
10.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 5
Easier
11.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 20
Easier
12.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 11
Easier
Referenced Topics
Match Quizzes
Music
1970s Music
Australians: Famous & Historical
Dance Music
Blue
John Lennon
Blues
Paul McCartney
Chicago
Chicago
1970s Country Music
Other Destinations
Explore Other Quizzes by
wwe84
Go to
1970s Music
Quizzes
More
1970s - Australian Singles Chart
Quizzes
FunTrivia
Homepage
10/1/2025, Copyright 2025
FunTrivia, Inc. -
Report an Error / Contact Us