Fun Trivia
Sections
Trivia Questions
Trivia Quizzes
Daily and Hourly Trivia Games
Ask FunTrivia - Get Answers to Questions
Crossword Puzzles
Trivia Questions Archive
Trivia
Animal Trivia
Bible Trivia
Brain Teasers
Celebrity Quizzes
Trivia For Kids
General Knowledge
Geography Quizzes
History Trivia
Hobbies Trivia
Humanities Quizzes
Literature Quizzes
Movie Trivia
Music Trivia
Famous People Trivia
Religion Quizzes
Science Trivia
Sports Trivia
Television Trivia
World Trivia
All Trivia and Quiz Topics
Services
Gold Memberships: Gift Certificates
Get Daily Email Trivia
Create a Daily Trivia Tournament
Pub Trivia Question Packs
Buy Trivia Questions
Large Scale Content / Data Licensing
Contact Us
New Player
Log In
New Player
|
Log In
FREE!
Click here to
Join FunTrivia
. Thousands of games, quizzes, and lots more!
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 67 Quiz
Match the song to the singer/band that debuted in the Australian Singles Chart in the weeks between July 22nd and August 19th 1974.
A matching quiz by
wwe84
. Estimated time: 3 mins.
Home
»
Quizzes
»
Music Trivia
»
1970s Music
»
1970s - Australian Singles Chart
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
421,306
Updated
Oct 21 25
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
12 / 15
Plays
47
Last 3 plays
: Morrigan716 (
2/15
), dmaxst (
13/15
), Guest 170 (
5/15
).
You must have Javascript enabled to play this game.
(a)
Drag-and-drop
from the right to the left, or (b)
click
on a right side answer box and then on a left side box to move it.
Questions
Choices
1
.
"Baby Blue"
The Sweet
2
.
"Kissin' In The Back Row Of The Movies"
Anne Murray
3
.
"Rock The Boat"
The Moir Sisters
4
.
"Tell Laura I Love Her"
Creation
5
.
"Radar Love"
Golden Earring
6
.
"A Rose Has To Die"
Mickey Gilley
7
.
"Room Full Of Roses"
Dave Loggins
8
.
"You Won't See Me"
The Hues Corporation
9
.
"Mama's Little Girl"
Andy Kim
10
.
"Good Morning (How Are You?)"
The Drifters
11
.
"She"
Charles Aznavour
12
.
"Please Come To Boston"
George Baker Selection
13
.
"The Six Teens"
Elton John
14
.
"Rock Me Gently"
Linda George
15
.
"Don't Let The Sun Go Down On Me"
Jigsaw
Select each answer
1. "Baby Blue"
---
The Sweet
Anne Murray
The Moir Sisters
Creation
Golden Earring
Mickey Gilley
Dave Loggins
The Hues Corporation
Andy Kim
The Drifters
Charles Aznavour
George Baker Selection
Elton John
Linda George
Jigsaw
2. "Kissin' In The Back Row Of The Movies"
---
The Sweet
Anne Murray
The Moir Sisters
Creation
Golden Earring
Mickey Gilley
Dave Loggins
The Hues Corporation
Andy Kim
The Drifters
Charles Aznavour
George Baker Selection
Elton John
Linda George
Jigsaw
3. "Rock The Boat"
---
The Sweet
Anne Murray
The Moir Sisters
Creation
Golden Earring
Mickey Gilley
Dave Loggins
The Hues Corporation
Andy Kim
The Drifters
Charles Aznavour
George Baker Selection
Elton John
Linda George
Jigsaw
4. "Tell Laura I Love Her"
---
The Sweet
Anne Murray
The Moir Sisters
Creation
Golden Earring
Mickey Gilley
Dave Loggins
The Hues Corporation
Andy Kim
The Drifters
Charles Aznavour
George Baker Selection
Elton John
Linda George
Jigsaw
5. "Radar Love"
---
The Sweet
Anne Murray
The Moir Sisters
Creation
Golden Earring
Mickey Gilley
Dave Loggins
The Hues Corporation
Andy Kim
The Drifters
Charles Aznavour
George Baker Selection
Elton John
Linda George
Jigsaw
6. "A Rose Has To Die"
---
The Sweet
Anne Murray
The Moir Sisters
Creation
Golden Earring
Mickey Gilley
Dave Loggins
The Hues Corporation
Andy Kim
The Drifters
Charles Aznavour
George Baker Selection
Elton John
Linda George
Jigsaw
7. "Room Full Of Roses"
---
The Sweet
Anne Murray
The Moir Sisters
Creation
Golden Earring
Mickey Gilley
Dave Loggins
The Hues Corporation
Andy Kim
The Drifters
Charles Aznavour
George Baker Selection
Elton John
Linda George
Jigsaw
8. "You Won't See Me"
---
The Sweet
Anne Murray
The Moir Sisters
Creation
Golden Earring
Mickey Gilley
Dave Loggins
The Hues Corporation
Andy Kim
The Drifters
Charles Aznavour
George Baker Selection
Elton John
Linda George
Jigsaw
9. "Mama's Little Girl"
---
The Sweet
Anne Murray
The Moir Sisters
Creation
Golden Earring
Mickey Gilley
Dave Loggins
The Hues Corporation
Andy Kim
The Drifters
Charles Aznavour
George Baker Selection
Elton John
Linda George
Jigsaw
10. "Good Morning (How Are You?)"
---
The Sweet
Anne Murray
The Moir Sisters
Creation
Golden Earring
Mickey Gilley
Dave Loggins
The Hues Corporation
Andy Kim
The Drifters
Charles Aznavour
George Baker Selection
Elton John
Linda George
Jigsaw
11. "She"
---
The Sweet
Anne Murray
The Moir Sisters
Creation
Golden Earring
Mickey Gilley
Dave Loggins
The Hues Corporation
Andy Kim
The Drifters
Charles Aznavour
George Baker Selection
Elton John
Linda George
Jigsaw
12. "Please Come To Boston"
---
The Sweet
Anne Murray
The Moir Sisters
Creation
Golden Earring
Mickey Gilley
Dave Loggins
The Hues Corporation
Andy Kim
The Drifters
Charles Aznavour
George Baker Selection
Elton John
Linda George
Jigsaw
13. "The Six Teens"
---
The Sweet
Anne Murray
The Moir Sisters
Creation
Golden Earring
Mickey Gilley
Dave Loggins
The Hues Corporation
Andy Kim
The Drifters
Charles Aznavour
George Baker Selection
Elton John
Linda George
Jigsaw
14. "Rock Me Gently"
---
The Sweet
Anne Murray
The Moir Sisters
Creation
Golden Earring
Mickey Gilley
Dave Loggins
The Hues Corporation
Andy Kim
The Drifters
Charles Aznavour
George Baker Selection
Elton John
Linda George
Jigsaw
15. "Don't Let The Sun Go Down On Me"
---
The Sweet
Anne Murray
The Moir Sisters
Creation
Golden Earring
Mickey Gilley
Dave Loggins
The Hues Corporation
Andy Kim
The Drifters
Charles Aznavour
George Baker Selection
Elton John
Linda George
Jigsaw
Most Recent Scores
Today
: Morrigan716: 2/15
Today
: dmaxst: 13/15
Today
: Guest 170: 5/15
Today
: toonces21: 3/15
Today
: Guest 104:
15/15
Today
: Guest 124:
15/15
Today
: Chloe4770:
15/15
Today
: GoodwinPD:
15/15
Today
: golfnut66: 6/15
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Baby Blue"
Answer:
George Baker Selection
"Baby Blue" from George Baker Selection debuted in the Australian Singles Chart on July 22nd 1974.
The highest Australian chart peak was 29.
Highest worldwide peak was one (New Zealand).
Album: "Hot Baker" (1974).
2. "Kissin' In The Back Row Of The Movies"
Answer:
The Drifters
"Kissin' In The Back Row Of The Movies" from The Drifters debuted in the Australian Singles Chart on July 22nd 1974.
The highest Australian chart peak was seven.
Highest worldwide peak was two (Ireland and United Kingdom).
Album: "Love Games" (1975).
3. "Rock The Boat"
Answer:
The Hues Corporation
"Rock The Boat" from The Hues Corporation debuted in the Australian Singles Chart on July 22nd 1974.
The highest Australian chart peak was 18.
The song peaked at number one in:
Canada.
United States.
Album: "Freedom For The Stallion" (1973).
4. "Tell Laura I Love Her"
Answer:
Creation
"Tell Laura I Love Her" from Creation debuted in the Australian Singles Chart on July 29th 1974.
The highest Australian chart peak was 20.
Highest worldwide peak was three (New Zealand).
Cover version of: Ray Peterson - "Tell Laura I Love Her" (1960).
5. "Radar Love"
Answer:
Golden Earring
"Radar Love" from Golden Earring debuted in the Australian Singles Chart on July 29th 1974.
The highest Australian chart peak was ten.
Highest worldwide peak was one (The Netherlands).
Album: "Moontan" (1973).
6. "A Rose Has To Die"
Answer:
Jigsaw
"A Rose Has To Die" from Jigsaw debuted in the Australian Singles Chart on July 29th 1974.
The highest Australian chart peak was 19.
7. "Room Full Of Roses"
Answer:
Mickey Gilley
"Room Full Of Roses" from Mickey Gilley debuted in the Australian Singles Chart on July 29th 1974.
The highest Australian chart peak was nine.
Cover version of: George Morgan - "Room Full Of Roses" (1949).
Album: "Room Full Of Roses" (1974).
8. "You Won't See Me"
Answer:
Anne Murray
"You Won't See Me" from Anne Murray debuted in the Australian Singles Chart on August 5th 1974.
The highest Australian chart peak was 49.
Highest worldwide peak was five (Canada).
Cover version of: The Beatles - "You Won't See Me" (1965).
Album: "Love Song" (1974).
9. "Mama's Little Girl"
Answer:
Linda George
"Mama's Little Girl" from Linda George debuted in the Australian Singles Chart on August 5th 1974.
The highest Australian chart peak was five.
Album: "Linda" (1974).
10. "Good Morning (How Are You?)"
Answer:
The Moir Sisters
"Good Morning (How Are You?)" from The Moir Sisters debuted in the Australian Singles Chart on August 5th 1974.
The highest Australian chart peak was eight.
Album: "Lost - Somewhere Beyond Harmony" (1975).
11. "She"
Answer:
Charles Aznavour
"She" from Charles Aznavour debuted in the Australian Singles Chart on August 12th 1974.
The highest Australian chart peak was 32.
The song peaked at number one in:
Ireland.
United Kingdom.
12. "Please Come To Boston"
Answer:
Dave Loggins
"Please Come To Boston" from Dave Loggins debuted in the Australian Singles Chart on August 12th 1974.
The highest Australian chart peak was 47.
Highest worldwide peak was four (Canada).
Grammy nomination:
Male Male Pop Vocal Performance - 1975.
Album: "Apprentice (In A Musical Workshop)" (1974).
13. "The Six Teens"
Answer:
The Sweet
"The Six Teens" from The Sweet debuted in the Australian Singles Chart on August 12th 1974.
The highest Australian chart peak was 48.
Highest worldwide peak was one (Denmark).
Album: "Desolation Boulevard" (1974).
14. "Rock Me Gently"
Answer:
Andy Kim
"Rock Me Gently" from Andy Kim debuted in the Australian Singles Chart on August 19th 1974.
The highest Australian chart peak was 31.
The song peaked at number one in:
Canada.
United States.
Album: "Andy Kim" (1974).
15. "Don't Let The Sun Go Down On Me"
Answer:
Elton John
"Don't Let The Sun Go Down On Me" from Elton John debuted in the Australian Singles Chart on August 19th 1974.
The highest Australian chart peak was 13.
Highest worldwide peak was one (Canada).
Grammy nominations:
*Record Of The Year - 1975.
*Best Male Pop Vocal Performance - 1975.
Album: "Caribou" (1974).
Source: Author
wwe84
This quiz was reviewed by FunTrivia editor
agony
before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 36
Average
2.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 66
Average
3.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 2
Easier
4.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 1
Average
5.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 8
Average
6.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 6
Easier
7.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 5
Easier
8.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 4
Easier
9.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 7
Average
10.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 3
Easier
11.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 9
Average
12.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 40
Easier
Referenced Topics
Match Quizzes
Music
Movies
The Beatles
1970s Music
Corporations
Elton John
Australians: Famous & Historical
Blue
Blues
The Sun
1970s Country Music
Boston
The Drifters
Jigsaws
Golden Earring
Other Destinations
Explore Other Quizzes by
wwe84
Go to
1970s Music
Quizzes
More
1970s - Australian Singles Chart
Quizzes
FunTrivia
Homepage
10/21/2025, Copyright 2025
FunTrivia, Inc. -
Report an Error / Contact Us