Quiz about Big955Chicago Top 1000 Country Songs Vol 6
Quiz about Big955Chicago Top 1000 Country Songs Vol 6

Big95.5Chicago Top 1000 Country Songs Vol. 6 Quiz


These are Big 95.5 radio station's top 100 country songs of all time released in 2000. Match the correct country artist to the correct song.

A matching quiz by Morganw2019. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Mixture
  8. »
  9. Country Music

Author
Morganw2019
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
410,768
Updated
Nov 02 22
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
188
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 170 (8/10), Guest 70 (10/10), Guest 98 (8/10).
Mobile instructions: Press on an answer on the right. Then, press on the gray box it matches on the left.
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. "Don't Rock the Jukebox" 1991  
Hank Williams Sr.
2. "Love Without End, Amen" 1990  
Alan Jackson
3. "I'm So Lonesome I Could Cry" 1949  
Alan Jackson
4. "Amazed" 1999  
George Strait
5. "Jackson" 1967  
Lonestar
6. "All My Rowdy Friends Are Coming Over Tonight" 1984  
Brooks and Dunn
7. "Unanswered Prayers" 1991  
Patsy Cline
8. "Walkin' After Midnight" 1957  
Johnny Cash and June Carter Cash
9. "Where Were You (When the World Stopped Turning)" 2001  
Garth Brooks
10. "Neon Moon" 1992  
Hank Williams Jr.






Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Don't Rock the Jukebox" 1991

Answer: Alan Jackson

George Jones is featured in the music video for "Don't Rock the Jukebox". In 1992 Alvin and the Chipmunks covered the song for their album "Chipmunks in Low Places".
2. "Love Without End, Amen" 1990

Answer: George Strait

"Love Without End, Amen" was the first song on Billboard's Hot Country Singles and Tracks to spend five weeks at number one since Dolly Parton's "Here You Come Again". "Love Without End, Amen" is George Strait's biggest song ever.
3. "I'm So Lonesome I Could Cry" 1949

Answer: Hank Williams Sr.

"I'm So Lonesome I Could Cry" was recorded in 1949 at Herzog Studios in Cincinnati Ohio. There have been several cover versions of the song by Elvis Presley, Charlie McCoy and several others.
4. "Amazed" 1999

Answer: Lonestar

"Amazed" was Lonestar's biggest song they recorded. It spent eight weeks at number one on the Billboard Country charts. "Single White Female" by Chely Wright knocked the song off the number one charts.
5. "Jackson" 1967

Answer: Johnny Cash and June Carter Cash

Nancy Sinatra and Lee Hazelwood reached number 14 on the Billboard Hot 100 with "Jackson". Johnny and June won a Grammy for Best Country and Western Performance Duet, Trio or Group.
6. "All My Rowdy Friends Are Coming Over Tonight" 1984

Answer: Hank Williams Jr.

In 2017 a new version of "All My Rowdy Friends Are Coming Over Tonight" was recorded by Hank, Florida Georgia Line and Jason Derulo. The music video for the song featured Willie Nelson, George Jones and many more celebrities. "All My Rowdy Friends Are Coming Over Tonight" was featured as the theme song for "Monday Night Football".
7. "Unanswered Prayers" 1991

Answer: Garth Brooks

"Unanswered Prayers" is based on a true story, when in 1989 Garth and his ex-wife Sandy saw Garth's ex girlfriend. In 2010 Lifetime TV released a movie based off of "Unanswered Prayers".
8. "Walkin' After Midnight" 1957

Answer: Patsy Cline

Kay Starr was originally offered "Walkin' After Midnight" but her label rejected it. "Walkin' After Midnight " was Patsy's first hit single, reaching number two on Billboard's Country Music Chart.
9. "Where Were You (When the World Stopped Turning)" 2001

Answer: Alan Jackson

Alan wrote "Where Were You" after the September 11th 2001 attacks. The song won Best Country Song at the Grammy's in 2002. "Where Were You" was the highest debut single on Billboard's Country Chart since Garth Brooks' "The Thunder Rolls" in 1991.
10. "Neon Moon" 1992

Answer: Brooks and Dunn

"Neon Moon" was the first Brooks and Dunn song to not have a music video. Carrie Underwood covered "Neon Moon" for her "Last Rodeo" tour.
Source: Author Morganw2019

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 27 2023 : Guest 170: 8/10
Jan 24 2023 : Guest 70: 10/10
Jan 16 2023 : Guest 98: 8/10
Jan 11 2023 : Guest 172: 10/10
Jan 10 2023 : piet: 10/10
Jan 04 2023 : Guest 99: 10/10
Jan 04 2023 : Guest 81: 10/10
Dec 29 2022 : Guest 98: 5/10
Dec 23 2022 : Guest 72: 10/10

1/28/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us