FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about NBA Alumni 3  Utah Jazz
Quiz about NBA Alumni 3  Utah Jazz

NBA Alumni 3 : Utah Jazz Trivia Quiz


This quiz is on players of the Utah Jazz, both current and former, and the colleges they atteneded. I will give you the player and you have to tell me what school they went to.

A multiple-choice quiz by yourmomma711. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NBA Teams
  8. »
  9. Utah Jazz

Author
yourmomma711
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
252,653
Updated
Jul 23 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
763
Awards
Top 35% Quiz
- -
Question 1 of 10
1. John Stockton went to which of these schools? Hint


Question 2 of 10
2. The Mailman, Karl Malone, went to what college? Hint


Question 3 of 10
3. Carlos Boozer went to which university? Hint


Question 4 of 10
4. What school did Greg Ostertag once attend? Hint


Question 5 of 10
5. Jeff Hornacek went to what school? Hint


Question 6 of 10
6. What school did Mark Eaton go to? Hint


Question 7 of 10
7. Darrell Griffith went to which of these universities? Hint


Question 8 of 10
8. Rickey Green attended which school? Hint


Question 9 of 10
9. Andrei Kirilenko, Mehmet Okur, Gordan Giricek, and Raja Bell all attended universities in the United States?


Question 10 of 10
10. A coach of the Jazz for over a decade, Jerry Sloan, attended which school? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. John Stockton went to which of these schools?

Answer: Gonzaga

Stockton was drafted by the Jazz as the 16th overall pick in the 1984 draft.
2. The Mailman, Karl Malone, went to what college?

Answer: Louisiana Tech

Karl made the All-Star team an amazing 13 times every year from 1988-2001.
3. Carlos Boozer went to which university?

Answer: Duke

Boozer was drafted with the sixth pick in the second round of the 2002 draft. He was drafted by the Cavaliers.
4. What school did Greg Ostertag once attend?

Answer: Kansas

Greg was drafted by the Jazz with the 28th pick of the 1995 draft. Greg wore the number 00.
5. Jeff Hornacek went to what school?

Answer: Iowa State

Jeff played for the Jazz from 1994-2000.
6. What school did Mark Eaton go to?

Answer: UCLA

Mark Eaton played his entire career with the Jazz 1983-1993.
7. Darrell Griffith went to which of these universities?

Answer: Louisville

Darrell was taken by the Jazz with the second pick of the 1980 draft.
8. Rickey Green attended which school?

Answer: Michigan

He was the 16th pick of the 1977 NBA draft.
9. Andrei Kirilenko, Mehmet Okur, Gordan Giricek, and Raja Bell all attended universities in the United States?

Answer: False

Although Kirilenko, Okur, and Giricek did not attend school in the U.S., Raja Bell attended Florida International University.
10. A coach of the Jazz for over a decade, Jerry Sloan, attended which school?

Answer: Evansville

Jerry Sloan began coaching the Jazz in 1989.
Source: Author yourmomma711

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/2/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us