FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Home Court Advantage 200001
Quiz about Home Court Advantage 200001

Home Court Advantage 2000-01 Trivia Quiz


I will give you the name of the arena. You must tell me the name of the NBA team that played in the arena during the 2000-01 season. All of the questions are multiple choice.

A multiple-choice quiz by clippersrule12. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. Basketball
  8. »
  9. NBA Teams

Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
43,354
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
2635
- -
Question 1 of 10
1. Which team played at the Staples Center? Hint


Question 2 of 10
2. What team played at Arco Arena? Hint


Question 3 of 10
3. American Airlines Center was home to what NBA franchise? Hint


Question 4 of 10
4. The Fleet Center was home to what NBA team? Hint


Question 5 of 10
5. Which NBA team played at Conseco Fieldhouse? Hint


Question 6 of 10
6. American Airlines Arena was home to which of these NBA teams? Hint


Question 7 of 10
7. What NBA franchise played their home games at the Delta Center? Hint


Question 8 of 10
8. The Target Center was home to which of these NBA teams? Hint


Question 9 of 10
9. The MCI center was home to which franchise? Hint


Question 10 of 10
10. Did the Lakers and Clippers play their home games in the same arena?



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which team played at the Staples Center?

Answer: Lakers

The Clippers also played at the Staples center.
2. What team played at Arco Arena?

Answer: Kings

The Sacramento Monarchs of the WNBA also played at Arco Arena.
3. American Airlines Center was home to what NBA franchise?

Answer: Mavericks

American also had the naming rights to the home of the Miami Heat.
4. The Fleet Center was home to what NBA team?

Answer: Celtics

The Celtics used to play at the memorable Boston Garden.
5. Which NBA team played at Conseco Fieldhouse?

Answer: Pacers

The Pacers used to play their home games at Market Square Arena.
6. American Airlines Arena was home to which of these NBA teams?

Answer: Heat

The Heat make American Airlines Arena hot! American also had the naming rights to the home of the Dallas Mavericks.
7. What NBA franchise played their home games at the Delta Center?

Answer: Jazz

The Delta Center was opened in 1991.
8. The Target Center was home to which of these NBA teams?

Answer: Timberwolves

Before playing at the Target Center, the T'Wolves played at the Metrodome.
9. The MCI center was home to which franchise?

Answer: Wizards

Before they were called the Wizards, they were the Bullets.
10. Did the Lakers and Clippers play their home games in the same arena?

Answer: Yes

Both teams played at the Staples Center. The Los Angeles Kings of the NHL and the Sparks of the WNBA also played at Stapples.
Source: Author clippersrule12

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us