FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about NBA Home Courts 200203
Quiz about NBA Home Courts 200203

NBA Home Courts 2002-03 Trivia Quiz


This is a quiz on the names of various NBA team's home courts in 2002-03.

A multiple-choice quiz by manute. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. Basketball
  8. »
  9. NBA Teams

Author
manute
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
142,748
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
1290
- -
Question 1 of 10
1. What was the home court of the Philladelphia 76ers in 2002? Hint


Question 2 of 10
2. What was the Minnesota Timberwolves home court? Hint


Question 3 of 10
3. The Los Angeles Clippers home court was Philips Arena.


Question 4 of 10
4. Where did the New York Knicks call home? Hint


Question 5 of 10
5. What was the Boston Celtics home court? Hint


Question 6 of 10
6. What was the name of the Memphis Grizzlies arena? Hint


Question 7 of 10
7. What team's home court was the Pepsi Center? Hint


Question 8 of 10
8. What teams home court was Key Arena? Hint


Question 9 of 10
9. American Airlines Arena was the home court of what NBA team? Hint


Question 10 of 10
10. The Portland Trail Blazers home court in 2002 was the _____ Garden? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was the home court of the Philladelphia 76ers in 2002?

Answer: First Union Center

Both the Philadelphia 76ers and the Philadelphia Flyers have played at the First Union Center.
2. What was the Minnesota Timberwolves home court?

Answer: Target Center

The Target Center, home of the Minnesota Timberwolves opened in October 1990. It's where Kevin Garnett had home-court advantage.
3. The Los Angeles Clippers home court was Philips Arena.

Answer: False

The truly spectaculor Philips Arena was the home court of the Atlanta Hawks.
4. Where did the New York Knicks call home?

Answer: Madison Square Garden

The Knicks have occupied 'The Garden' since 1968, and have had many great momemts and memories there, making it one of the most famous stadiums in the world.
5. What was the Boston Celtics home court?

Answer: Fleet Center

The Celtics moved to the Fleet Center in 1995, after previously playing at the Boston Garden.
6. What was the name of the Memphis Grizzlies arena?

Answer: The Memphis Pyramid

The Grizzlies have played at the Pyramid since their move to Memphis in 2001. It was also the Memphis Tigers (NCAA) home court. 2003 was the last season for both teams, as they announced their move to the FedexForum for 2004.
7. What team's home court was the Pepsi Center?

Answer: Denver Nuggets

The Pepsi Center built in 1999, was one of the NBA's most modern arena's and houses the Denver Nuggets.
8. What teams home court was Key Arena?

Answer: Seattle Supersonics

Seattle Supersonics who had played at Key Arena since 1995, also shared the building with the Seattle Storm (WNBA), who one of my favourite players Lauren Jackson played for.
9. American Airlines Arena was the home court of what NBA team?

Answer: Miami Heat

A Fire swept through the unfinished Miami Heat arena on November 13, 1998.
10. The Portland Trail Blazers home court in 2002 was the _____ Garden?

Answer: Rose

The Rose Garden was built in 1995.
Source: Author manute

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Teams In The NBA Average
2. Team Nicknames Very Easy
3. NBA Franchise Names Very Easy
4. NBA Jersey Colors Average
5. Home Court Advantage 2000-01 Average
6. NBA Arenas in 2006 Average
7. NBA Championship Franchises Easier
8. LA Lakers and LA Clippers Average
9. NBA Arenas 2006-07 Average
10. NBA at 75: The Teams Very Easy
11. For All NBA Fans Average
12. You Pick 'Em Average

5/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us