FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about NBA Jersey Colors
Quiz about NBA Jersey Colors

NBA Jersey Colors Trivia Quiz


I will give you the colors, and you give the team name.

A multiple-choice quiz by Da_Kid_Gurl. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. Basketball
  8. »
  9. NBA Teams

Author
Da_Kid_Gurl
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
25,803
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
4185
Last 3 plays: Guest 172 (7/10), Guest 172 (7/10), Guest 107 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. Red, black, purple is worn by what team? Hint


Question 2 of 10
2. What team wears blue, black, white? Hint


Question 3 of 10
3. Purple, orange, grey, silver, and white is worn by which team? Hint


Question 4 of 10
4. Green, blue, silver, and black is worn by what team? Hint


Question 5 of 10
5. Which team wears black, yellow, red, and white? Hint


Question 6 of 10
6. Whose colors are green and purple? Hint


Question 7 of 10
7. Light blue, orange, and black can be seen on what team's uniform? Hint


Question 8 of 10
8. Red, black, and white is worn by which team? Hint


Question 9 of 10
9. Gold, navy blue, and maroon can be found on whose uniform? Hint


Question 10 of 10
10. Purple, blue, and white was worn by which team? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 30 2024 : Guest 172: 7/10
Mar 30 2024 : Guest 172: 7/10
Mar 26 2024 : Guest 107: 7/10
Mar 21 2024 : TreeGurske50: 9/10
Mar 20 2024 : NovaRacing: 8/10
Mar 02 2024 : PurpleComet: 7/10
Feb 21 2024 : Guest 98: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Red, black, purple is worn by what team?

Answer: Toronto Raptors

2. What team wears blue, black, white?

Answer: Orlando Magic

3. Purple, orange, grey, silver, and white is worn by which team?

Answer: Phoenix Suns

4. Green, blue, silver, and black is worn by what team?

Answer: Minnesota Timberwolves

5. Which team wears black, yellow, red, and white?

Answer: Atlanta Hawks

6. Whose colors are green and purple?

Answer: Milwaukee Bucks

7. Light blue, orange, and black can be seen on what team's uniform?

Answer: Cleveland Cavs

8. Red, black, and white is worn by which team?

Answer: Chicago Bulls and Portland Trailblazers

9. Gold, navy blue, and maroon can be found on whose uniform?

Answer: Denver Nuggets

10. Purple, blue, and white was worn by which team?

Answer: Utah Jazz

Source: Author Da_Kid_Gurl

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. NBA Arenas 2006-07 Average
2. Team Nicknames Very Easy
3. NBA Arenas in 2006 Average
4. NBA at 75: The Teams Very Easy
5. NBA Franchise Names Very Easy
6. NBA Home Courts 2002-03 Average
7. LA Lakers and LA Clippers Average
8. NBA Championship Franchises Easier
9. Home Court Advantage 2000-01 Average
10. Teams In The NBA Average
11. Miscellaneous NBA Average
12. NBA Combo #2 Average

4/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us