FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about NBA Arenas 200607
Quiz about NBA Arenas 200607

How much do you know about NBA Arenas 2006-07? | Quiz


This quiz is about where NBA teams played during the 2006-07 season.

A multiple-choice quiz by reinelt62. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. Basketball
  8. »
  9. NBA Teams

Author
reinelt62
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
250,564
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1148
- -
Question 1 of 10
1. Who moved to the ARCO Arena in 1985? Hint


Question 2 of 10
2. Who moved to the American Airlines Center in 2001? Hint


Question 3 of 10
3. Who moved to the AT&T Center in 2002? Hint


Question 4 of 10
4. Which team moved to the FedEx Forum in 2004? Hint


Question 5 of 10
5. Where did the Charlotte Bobcats play in 2005-06? Hint


Question 6 of 10
6. Who began playing at the Palace of Auburn Hills in 1988? Hint


Question 7 of 10
7. Who started their NBA membership at Oracle Arena in 1971? Hint


Question 8 of 10
8. In 1999, the Denver Nuggets left the McNichols Arena to play where? Hint


Question 9 of 10
9. Who played at TD Waterhouse Center when they joined the NBA? Hint


Question 10 of 10
10. Who moved from The Mecca to the Bradley Center? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who moved to the ARCO Arena in 1985?

Answer: Sacramento Kings

The Kings moved from Kansas City in 1985. The ARCO Arena was rebuilt in 1988.
2. Who moved to the American Airlines Center in 2001?

Answer: Dallas Mavericks

It opened in 2001, replacing Reunion Arena as home of the Mavericks.
3. Who moved to the AT&T Center in 2002?

Answer: San Antonio Spurs

The Spurs moved there in 2002 and celebrated their first season in their new building with an NBA title.
4. Which team moved to the FedEx Forum in 2004?

Answer: Memphis Grizzlies

The Grizzlies moved from GM Place (Vancouver) in 2001, and then spent 3 years at The Memphis Pyramid. FedEx also sponsored the home of the NFL's Washington Redskins, FedEx Field.
5. Where did the Charlotte Bobcats play in 2005-06?

Answer: Charlotte Bobcats Arena

They moved into the Charlotte Bobcats arena in 2005, after spending their first season in the Charlotte Coliseum.
6. Who began playing at the Palace of Auburn Hills in 1988?

Answer: Detroit Pistons

The Pistons moved in there in 1988.
7. Who started their NBA membership at Oracle Arena in 1971?

Answer: Golden State Warriors

It is more commonly known by its former name, The Arena in Oakland. It was built in 1966.
8. In 1999, the Denver Nuggets left the McNichols Arena to play where?

Answer: Pepsi Center

The Pepsi Center also became home to the NHL's Colorado Avalanche, who moved there in the same year.
9. Who played at TD Waterhouse Center when they joined the NBA?

Answer: Orlando Magic

Orlando were an expansion franchise in 1989. Their home arena was renamed the Amway Arena in 2006.
10. Who moved from The Mecca to the Bradley Center?

Answer: Milwaukee Bucks

The Bucks moved in to the Bradeley Center for the 1988 season.
Source: Author reinelt62

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Teams In The NBA Average
2. Team Nicknames Very Easy
3. NBA Franchise Names Very Easy
4. NBA Jersey Colors Average
5. Home Court Advantage 2000-01 Average
6. NBA Arenas in 2006 Average
7. NBA Championship Franchises Easier
8. LA Lakers and LA Clippers Average
9. NBA Home Courts 2002-03 Average
10. NBA at 75: The Teams Very Easy
11. For All NBA Fans Average
12. You Pick 'Em Average

4/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us