FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Team Nicknames
Quiz about Team Nicknames

Team Nicknames Trivia Quiz


This quiz is really very easy. If you watch basketball then you should get all the answers right.

A multiple-choice quiz by sambino5. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. Basketball
  8. »
  9. NBA Teams

Author
sambino5
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
22,663
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
10 / 10
Plays
6256
Last 3 plays: Guest 199 (10/10), Guest 166 (10/10), Quizaddict1 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which team's nickname is the Bulls? Hint


Question 2 of 10
2. Which team's nickname is the Magic? Hint


Question 3 of 10
3. Which team's nickname is the Pistons? Hint


Question 4 of 10
4. Which team's nickname is the Rockets? Hint


Question 5 of 10
5. Which team's nickname is the Heat? Hint


Question 6 of 10
6. Which team's nickname is the Knicks? Hint


Question 7 of 10
7. Which team is nicknamed the Suns? Hint


Question 8 of 10
8. Which team is nicknamed the Lakers? Hint


Question 9 of 10
9. Which team was nicknamed the SuperSonics? Hint


Question 10 of 10
10. Which team is nicknamed the Mavericks? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jan 30 2024 : Guest 199: 10/10
Jan 26 2024 : Guest 166: 10/10
Jan 24 2024 : Quizaddict1: 7/10
Jan 23 2024 : Guest 216: 10/10
Jan 17 2024 : Guest 69: 10/10
Jan 15 2024 : Guest 172: 9/10
Jan 09 2024 : hosertodd: 10/10
Jan 08 2024 : Guest 103: 10/10
Jan 05 2024 : rahul0: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which team's nickname is the Bulls?

Answer: Chicago

2. Which team's nickname is the Magic?

Answer: Orlando

3. Which team's nickname is the Pistons?

Answer: Detroit

4. Which team's nickname is the Rockets?

Answer: Houston

5. Which team's nickname is the Heat?

Answer: Miami

6. Which team's nickname is the Knicks?

Answer: New York

7. Which team is nicknamed the Suns?

Answer: Phoenix

8. Which team is nicknamed the Lakers?

Answer: Los Angeles

9. Which team was nicknamed the SuperSonics?

Answer: Seattle

The franchise was founded in 1967. It moved in 2008 and became Oklahoma City Thunder.
10. Which team is nicknamed the Mavericks?

Answer: Dallas

Source: Author sambino5

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. NBA Arenas 2006-07 Average
2. NBA Arenas in 2006 Average
3. NBA at 75: The Teams Very Easy
4. NBA Franchise Names Very Easy
5. NBA Home Courts 2002-03 Average
6. LA Lakers and LA Clippers Average
7. NBA Championship Franchises Easier
8. Home Court Advantage 2000-01 Average
9. Teams In The NBA Average
10. NBA Jersey Colors Average
11. Miscellaneous NBA Average
12. NBA Combo #2 Average

2/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us