FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Hills The Quizzes, Trivia and Puzzles
Hills The Quizzes, Trivia

The Hills Trivia

The Hills Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television H-K

Fun Trivia
13 The Hills quizzes and 130 The Hills trivia questions.
1.
  "The Hills" Who am I?   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I will describe a person from "The Hills" and you decide who they are. Have fun!
Very Easy, 10 Qns, sunrayz99, Jan 29 08
Very Easy
sunrayz99
3414 plays
2.
  MTV's "The Hills" Season 3, Part 1   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Here is my first quiz on season 3 of "The Hills". There are more to follow. Enjoy!
Easier, 10 Qns, sunrayz99, Oct 25 07
Easier
sunrayz99
3328 plays
3.
  MTV's "The Hills" Season 1   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz on my favorite reality show, "The Hills".
Very Easy, 10 Qns, sunrayz99, Jun 19 07
Very Easy
sunrayz99
4509 plays
4.
  MTV's "The Hills" Season 2 Part II   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is the follow-up to my first "The Hills" season two quiz. Enjoy!
Average, 10 Qns, sunrayz99, Jul 05 07
Average
sunrayz99
3388 plays
5.
  MTV's "The Hills" Season 2   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I just finished my first quiz on "The Hills" season one and thought I better do a season two quiz as well. Enjoy!
Easier, 10 Qns, sunrayz99, Jun 19 07
Easier
sunrayz99
4059 plays
6.
  "The Hills" Season 3 (Second Half) Trivia   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is all about "The Hills" season 3 (second half). Enjoy!
Easier, 10 Qns, sunrayz99, May 14 08
Easier
sunrayz99
1260 plays
7.
  MTV's "The Hills" Season One Part II   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is my follow-up to "The Hills" season one quiz. Enjoy it!
Average, 10 Qns, sunrayz99, Jul 11 07
Average
sunrayz99
2693 plays
8.
  MTV's "The Hills" Season 3 Part 2   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about "The Hills" season 3. Good luck.
Average, 10 Qns, sunrayz99, Nov 05 07
Average
sunrayz99
2130 plays
9.
  Drama In "The Hills"   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Think you know everything there is to know about MTV's new drama "The Hills"? Take my quiz and find out.
Easier, 10 Qns, rocky2e, Aug 19 18
Easier
rocky2e
Aug 19 18
2457 plays
10.
  MTV's "The Hills" Season 4   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is all about "The Hills" season 4. Enjoy!
Easier, 10 Qns, sunrayz99, Oct 15 08
Easier
sunrayz99
1203 plays
trivia question Quick Question
Who is Heidi's boyfriend/fiance?

From Quiz "The Hills"




11.
  "The Hills" Season 3 (Second Half) Premiere   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is all about "The Hills" season 3 (2nd half) premiere. Enjoy!
Average, 10 Qns, sunrayz99, May 14 08
Average
sunrayz99
1654 plays
12.
  The Hills   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is my favorite show on MTV. I hope you like my quiz!
Easier, 10 Qns, stephie927, Aug 20 18
Easier
stephie927
Aug 20 18
2925 plays
13.
  'The Hills' - Season 3 'Paris Changes Everything'    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz on the season 3 episode of 'The Hills', starring Lauren Conrad, Heidi Montag, Audrina Patridge and Whitney Port. Good luck!
Average, 10 Qns, JuliaJam, Jul 07 08
Average
JuliaJam
1001 plays

The Hills Trivia Questions

1. Who moved into Spencer and Heidi's apartment temporarily?

From Quiz
MTV's "The Hills" Season 4

Answer: Heidi's sister

Spencer was against Heidi moving in because he and Heidi were still working on their relationship. But, Heidi convinced him to let her stay for a little while. After some time had passed, Spencer told Heidi that she had to tell Holly to find her own place.

2. What town in Colorado did Heidi grow up in?

From Quiz 'The Hills' - Season 3 'Paris Changes Everything'

Answer: Crested Butte

Crested Butte is to the east of Colorado and is a former coal mining town, as well as being the wildflower capital of Colorado. The name of this town is found out when Spencer goes to Colorado to apologize to Heidi. However, Heidi was not happy with this as she only went to stay with her family to get some space from Spencer.

3. Lauren found out that she had a class with Spencer's sister. What was her name?

From Quiz "The Hills" Season 3 (Second Half) Trivia

Answer: Stephanie

Stephanie was not nice to Lauren because she felt Lauren took Spencer's best friend, Brody, away from him. But, Stephanie apologized to Lauren and they became fast friends.

4. Where did Lauren and Whitney go to help with the debutante ball?

From Quiz "The Hills" Season 3 (Second Half) Premiere

Answer: Paris

'Teen Vogue' sent Lauren and Whitney to help as part of their internship with the magazine. They were there for a week. During their visit they mostly worked but did get the see some of the nightlife.

5. Who is "The Hills" mostly about?

From Quiz Drama In "The Hills"

Answer: Lauren Conrad

"The Hills" follows Lauren Conrad in the struggle to be successful in Los Angeles.

6. After months of not talking Jen Bunney insisted on speaking with Lauren. What did she want to tell her?

From Quiz MTV's "The Hills" Season 3 Part 2

Answer: She had information about the sex tape rumor

Heidi told Jen that Brody spread the rumors about Lauren and Jason's alleged sex tape. Jen had to share this information with Lauren who considered Brody a friend.

7. Lauren was upset with Heidi and Spencer for allegedly spreading a rumor about her. What was the rumor?

From Quiz MTV's "The Hills" Season 3, Part 1

Answer: She made a sex video

Lauren thought that Heidi started the rumor about her making an adult video with her ex-boyfriend Jason. Both Lauren and Jason said there wasn't a video. Heidi claimed she did not spread the rumor and told Jenn that Brody started it.

8. What was the name of Lauren's boss at "Teen Vogue"?

From Quiz MTV's "The Hills" Season One Part II

Answer: Lisa Love

Lisa Love was the West Coast "Teen Vogue" Editor. Love could be intimidating at times but she seemed to want what was best for Lauren. However, Lauren did get in some hot water with Love when her friends crashed a "Teen Vogue" hosted party.

9. Audrina quit her job at Quixote Studios and started working where during the season?

From Quiz MTV's "The Hills" Season 2 Part II

Answer: Epic Records

Audrina aspired to be an actress but, in-between auditioning, she worked as a receptionist at Epic Records.

10. Who does Heidi begin dating in season two?

From Quiz MTV's "The Hills" Season 2

Answer: Spencer

Spencer is quite the flirt and the two are on and off during the season.

11. Which "Laguna Beach" alumni is the star of the show?

From Quiz MTV's "The Hills" Season 1

Answer: Lauren "LC"

LC stands for Lauren Conrad.

12. What is the name of the main character?

From Quiz The Hills

Answer: Lauren

Lauren was on "Laguna Beach" as the leading lady.

13. Who went on a dinner date with Doug while Lauren was in Italy?

From Quiz MTV's "The Hills" Season 4

Answer: Stephanie

Stephanie wasn't sure if she should date Doug because Lauren had dated him before. Stephanie asked Audrina, but Audrina told her to wait for Lauren to get back and ask her. Stephanie didn't listen to her and went on the date.

14. What event does everything Lauren and Whitney do in Paris evolve around?

From Quiz 'The Hills' - Season 3 'Paris Changes Everything'

Answer: Debutante Ball

The Debutante Ball is very important to the people of France, celebrating the daughter of the family coming of age, and changing from a girl to a 'mature young woman'. The Debutante Ball is very classy and therefore all the clothes and accessories involved in the girls' tasks are traditionally white or beige.

15. Audrina called Lauren while she was helping style the debutantes. What did she tell her?

From Quiz "The Hills" Season 3 (Second Half) Premiere

Answer: Brody had a girlfriend

Audrina said she saw Brody at Club Les Deux with a girl. She also told Lauren that he referred to her as his girlfriend. Lauren was upset because she and Brody had become close.

16. What friend did Lauren split with?

From Quiz Drama In "The Hills"

Answer: Heidi

They were best friends for two years until Heidi started dating Spencer and Lauren did not like Spencer at all. They managed to still talk to each other for a while but when a nasty rumor hit Lauren she knew exactly who spread it and decided to call off the friendship.

17. What was the name of the guy who asked Lauren out on a date during a casting call?

From Quiz MTV's "The Hills" Season 3 Part 2

Answer: Gavin

Gavin asked Lauren for her number as he was leaving the casting. She invited him to Brody's BBQ. Brody was obviously jealous when he showed up.

18. Who did Audrina start dating again during season three?

From Quiz MTV's "The Hills" Season 3, Part 1

Answer: Justin

Audrina and Justin met when she was working at Quixote Studios. Justin left Audrina in Las Vegas after a fight and she broke up with him. But, in season three, they started dating again.

19. Who was Heidi's boyfriend, Jordan's, roommate?

From Quiz MTV's "The Hills" Season One Part II

Answer: Brian

Brian was an aspiring actor. He asked Heidi and Lauren's friend Audrina on a date and she agreed. They only went out one time and Audrina didn't seem too interested.

20. After Lauren passed on the 'Teen Vogue' internship in Paris, who took the offer?

From Quiz MTV's "The Hills" Season 2 Part II

Answer: Whitney

Whitney was offered a summer internship with 'Teen Vogue' in New York. However, when Lauren turned down the Paris internship, Whitney went in her place.

21. Who is Spencer's good friend that Lauren goes out with during the season?

From Quiz MTV's "The Hills" Season 2

Answer: Brody

Brody also dated Kristin from "Laguna Beach".

22. What magazine does Lauren get the internship with?

From Quiz MTV's "The Hills" Season 1

Answer: Teen Vogue

Lauren aspires for a career in fashion.

23. Where does Lauren work?

From Quiz The Hills

Answer: Teen Vogue

Lauren interns there with Whitney.

24. What did Holly surprise Heidi with for her birthday?

From Quiz MTV's "The Hills" Season 4

Answer: A visit from their mom

Holly and Heidi's mom visited them from Colorado. It was awkward as she didn't know that Spencer was living with Heidi again and Heidi had to tell the truth to her when she arrived.

25. When Lauren and Whitney arrive in Paris, which boutique do they need to pick up their dresses from?

From Quiz 'The Hills' - Season 3 'Paris Changes Everything'

Answer: Alberta Ferreti

This is the first thing Lauren and Whitney do in Paris, even though their itinerary told them to pick up the models' shoes first. However, when they reach the shoe shop it is closed, so they have to return the next morning before the official schedule begins.

26. Lauren and Lo decided to move into a house. Who did they ask to be their roommate?

From Quiz "The Hills" Season 3 (Second Half) Trivia

Answer: Audrina

Audrina moved into the guest house behind the house that Lauren and Lo shared. Audrina felt left out at times and started to look for an apartment of her own.

27. What was the first thing that was on the agenda for Lauren and Whitney to do when they arrived to help with the ball?

From Quiz "The Hills" Season 3 (Second Half) Premiere

Answer: Pick-up shoes for the debutantes

Their itinerary called for them to pick-up shoes first. But, they were so excited about seeing the gowns that they decided to do that first. When they arrived to pick-up the shoes they found the store closed. Therefore, they had to get up and get the shoes the next morning.

28. Who was the boy that kept slipping in and out of Lauren's life?

From Quiz Drama In "The Hills"

Answer: Jason

They dated for about seven months and Lauren even gave up an internship in Paris to spend a summer at a beach house in Malibu with him.

29. Whitney chose the location for the 'Young Hollywood' party. Where was it?

From Quiz MTV's "The Hills" Season 3 Part 2

Answer: An old church

Whitney's boss, Lisa, was impressed with her choice of location. She asked that Whitney present it to the magazine's editor in chief, Amy Astley.

30. What word did Spencer paint on the wall of the apartment he shared with Heidi?

From Quiz MTV's "The Hills" Season 3, Part 1

Answer: Hollywood

When Heidi got home she was visibly upset with the graffiti. Spencer thought it was great and told her it was a surprise. Within a few days, Heidi painted over it and told Spencer it was her surprise to him. The two decided they needed to make decisions together if they were going to get married.

This is category 16706
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.