FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about MTVs The Hills Season One Part II
Quiz about MTVs The Hills Season One Part II

MTV's "The Hills" Season One Part II Quiz


This is my follow-up to "The Hills" season one quiz. Enjoy it!

A multiple-choice quiz by sunrayz99. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television H-K
  8. »
  9. The Hills

Author
sunrayz99
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
266,850
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2693
Awards
Top 20% Quiz
- -
Question 1 of 10
1. What was the name of Lauren's boss at "Teen Vogue"? Hint


Question 2 of 10
2. Who was Heidi's boyfriend, Jordan's, roommate? Hint


Question 3 of 10
3. Lauren was asked to fly all the way to New york to deliver an item to her boss. What was the item that she needed to deliver in person? Hint


Question 4 of 10
4. What did Lauren buy Jason for his birthday? Hint


Question 5 of 10
5. What did Heidi name the Chihuahua that Jordan bought her for Christmas? Hint


Question 6 of 10
6. Lauren's boss asked Lauren to get tickets to a sold out fashion show. Whose fashion show was it? Hint


Question 7 of 10
7. Where did Audrina work during the season? Hint


Question 8 of 10
8. What did Jason buy Lauren for Christmas? Hint


Question 9 of 10
9. Whitney was first offered a summer internship with "Teen Vogue" in what city? Hint


Question 10 of 10
10. Heidi dropped out of school during season one.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was the name of Lauren's boss at "Teen Vogue"?

Answer: Lisa Love

Lisa Love was the West Coast "Teen Vogue" Editor. Love could be intimidating at times but she seemed to want what was best for Lauren. However, Lauren did get in some hot water with Love when her friends crashed a "Teen Vogue" hosted party.
2. Who was Heidi's boyfriend, Jordan's, roommate?

Answer: Brian

Brian was an aspiring actor. He asked Heidi and Lauren's friend Audrina on a date and she agreed. They only went out one time and Audrina didn't seem too interested.
3. Lauren was asked to fly all the way to New york to deliver an item to her boss. What was the item that she needed to deliver in person?

Answer: A dress

Lauren was asked to take the red eye flight from Los Angeles to New York to deliver a dress. The dress was for a Marc Jacobs fashion show the next day. Lauren seemed disappointed that she wasn't asked to stay and help out with or watch the show.
4. What did Lauren buy Jason for his birthday?

Answer: golf clubs

Jordan took Jason golfing for his birthday. When Jason opened the trunk the golf clubs were there. Jason was very surprised and called to thank Lauren right away. Unfortunately, Lauren had to tell him she would be late to the birthday party because of a work conflict.
5. What did Heidi name the Chihuahua that Jordan bought her for Christmas?

Answer: Bella

Jordan wrapped a stuffed Chihuahua in a box and Heidi was disappointed. But soon after he picked up a box with air holes and it was a female Chihuahua. Heidi named her Bella.
6. Lauren's boss asked Lauren to get tickets to a sold out fashion show. Whose fashion show was it?

Answer: Jennifer Nicholson

Lauren had already asked Nicholson's publicist for tickets to the show and she was having a hard time getting more. However, she managed to pull it off and her boss didn't seem to care too much at the time. But, she was brought into her boss's office the following week and was praised for her work.
7. Where did Audrina work during the season?

Answer: Quixote Studios

Audrina was an aspiring actress. Her full-time job was at Quixote Studios as a receptionist. In season two, she changed jobs and became a receptionist at Epic Records.
8. What did Jason buy Lauren for Christmas?

Answer: A purse

Jason bought Lauren a Chanel purse. Lauren teared up because she was so happy about the gift.
9. Whitney was first offered a summer internship with "Teen Vogue" in what city?

Answer: New York

When Lauren turned down the "Teen vogue" internship in Paris, Whitney went in her place. Lauren wanted to spend her summer with Jason. Unfortunately they ended up breaking up.
10. Heidi dropped out of school during season one.

Answer: True

Heidi dropped out of school to pursue her dream job in event planning. She started working for Bolthouse Productions instead of going to school. At first she thought she had made a terrible mistake, but soon she started being stationed at clubs and doing what she loved.
Source: Author sunrayz99

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us