FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about MTVs The Hills Season 1
Quiz about MTVs The Hills Season 1

MTV's "The Hills" Season 1 Trivia Quiz


This is a quiz on my favorite reality show, "The Hills".

A multiple-choice quiz by sunrayz99. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television H-K
  8. »
  9. The Hills

Author
sunrayz99
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
263,459
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
4510
Awards
Top 5% quiz!
- -
Question 1 of 10
1. Which "Laguna Beach" alumni is the star of the show? Hint


Question 2 of 10
2. What magazine does Lauren get the internship with? Hint


Question 3 of 10
3. Who is Lauren's best friend and roommate during season one? Hint


Question 4 of 10
4. What city do they live in? Hint


Question 5 of 10
5. Who becomes Lauren's boyfriend again later in the season? Hint


Question 6 of 10
6. What city was Lauren asked to do a summer internship for 'Teen Vogue' in? Hint


Question 7 of 10
7. Did Lauren accept the internship?


Question 8 of 10
8. Who does Heidi date during season one? Hint


Question 9 of 10
9. Who do Heidi and Lauren befriend at the apartment complex they live in? Hint


Question 10 of 10
10. Who is Lauren's fellow intern at the magazine? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 18 2024 : Guest 89: 10/10
Apr 17 2024 : Guest 67: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which "Laguna Beach" alumni is the star of the show?

Answer: Lauren "LC"

LC stands for Lauren Conrad.
2. What magazine does Lauren get the internship with?

Answer: Teen Vogue

Lauren aspires for a career in fashion.
3. Who is Lauren's best friend and roommate during season one?

Answer: Heidi

Heidi quit school when she found a job working at event-planning agency, Bolthouse.
4. What city do they live in?

Answer: Los Angeles

Lauren and Heidi live in an apartment complex in LA.
5. Who becomes Lauren's boyfriend again later in the season?

Answer: Jason

They dated in 'Laguna Beach' as well, but broke up.
6. What city was Lauren asked to do a summer internship for 'Teen Vogue' in?

Answer: Paris

She was offered an internship in Paris for the summer.
7. Did Lauren accept the internship?

Answer: No

She turned down the internship to spend the summer with Jason.
8. Who does Heidi date during season one?

Answer: Jordan

She dates Jordan in season one and breaks up with him later in the season.
9. Who do Heidi and Lauren befriend at the apartment complex they live in?

Answer: Audrina

Audrina aspires to be an actress.
10. Who is Lauren's fellow intern at the magazine?

Answer: Whitney

Whitney is roommates with "Laguna Beach's" Christina.
Source: Author sunrayz99

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us