FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Hills  Season 3 Paris Changes Everything
Quiz about The Hills  Season 3 Paris Changes Everything

'The Hills' - Season 3 'Paris Changes Everything' Quiz


This is a quiz on the season 3 episode of 'The Hills', starring Lauren Conrad, Heidi Montag, Audrina Patridge and Whitney Port. Good luck!

A multiple-choice quiz by JuliaJam. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television H-K
  8. »
  9. The Hills

Author
JuliaJam
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
290,971
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1001
- -
Question 1 of 10
1. What town in Colorado did Heidi grow up in? Hint


Question 2 of 10
2. What event does everything Lauren and Whitney do in Paris evolve around? Hint


Question 3 of 10
3. When Lauren and Whitney arrive in Paris, which boutique do they need to pick up their dresses from? Hint


Question 4 of 10
4. When Lauren and Whitney wake up in the morning, what time do they have to be at the photoshoot? Hint


Question 5 of 10
5. Lauren and Whitney meet up with a band in a club in Paris. Lauren met this band in Los Angeles previously with whom? Hint


Question 6 of 10
6. When Heidi, Spencer, and Heidi's parents go out for dinner in a local restaurant, what does Heidi drink? Hint


Question 7 of 10
7. The night Whitney and Lauren went to the club with the band, Lauren had nothing to wear so she took up her ballgown for one night. However before the ball the next day, Lauren found visible, brown marks on the dress. What were the brown marks? Hint


Question 8 of 10
8. What does Heidi want Spencer to do when he gets back to Los Angeles? Hint


Question 9 of 10
9. When Matthias invites Lauren to see Paris, what form of transport does he take her on? Hint


Question 10 of 10
10. What does Whitney announce at the end of the episode? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What town in Colorado did Heidi grow up in?

Answer: Crested Butte

Crested Butte is to the east of Colorado and is a former coal mining town, as well as being the wildflower capital of Colorado. The name of this town is found out when Spencer goes to Colorado to apologize to Heidi. However, Heidi was not happy with this as she only went to stay with her family to get some space from Spencer.
2. What event does everything Lauren and Whitney do in Paris evolve around?

Answer: Debutante Ball

The Debutante Ball is very important to the people of France, celebrating the daughter of the family coming of age, and changing from a girl to a 'mature young woman'. The Debutante Ball is very classy and therefore all the clothes and accessories involved in the girls' tasks are traditionally white or beige.
3. When Lauren and Whitney arrive in Paris, which boutique do they need to pick up their dresses from?

Answer: Alberta Ferreti

This is the first thing Lauren and Whitney do in Paris, even though their itinerary told them to pick up the models' shoes first. However, when they reach the shoe shop it is closed, so they have to return the next morning before the official schedule begins.
4. When Lauren and Whitney wake up in the morning, what time do they have to be at the photoshoot?

Answer: 9:30am

When they reach the photoshoot, they are given jobs to do. Whitney helps the senior editor of 'Teen Vogue' France whilst Lauren helps the two models. During this, Lauren receives a phone call from Audrina informing her that Brody has a new girlfriend.
5. Lauren and Whitney meet up with a band in a club in Paris. Lauren met this band in Los Angeles previously with whom?

Answer: Audrina

Audrina was with Lauren when they met the band of four boys: Matthias, Gricha, Paul and Vincent John. It is clear that Matthias takes a liking to Lauren and invited her to see the Eiffel Tower. The group walk to the landmark from the club and open a bottle of champagne beneath it.
6. When Heidi, Spencer, and Heidi's parents go out for dinner in a local restaurant, what does Heidi drink?

Answer: Red wine

This is seen when Spencer is talking to Heidi about how much he wants to be with her. Heidi's parents join her with the wine but Spencer drinks water.
7. The night Whitney and Lauren went to the club with the band, Lauren had nothing to wear so she took up her ballgown for one night. However before the ball the next day, Lauren found visible, brown marks on the dress. What were the brown marks?

Answer: Burns from the curling iron that was left on

The girls left the curling iron on all day by accident and Lauren's dress was now ruined, so Whitney calls Alberta Ferreti and inquires about a replacement. Lauren can get another dress, if they can be at the shop in 15 minutes.
8. What does Heidi want Spencer to do when he gets back to Los Angeles?

Answer: move out of their apartment

Heidi wants Spencer to move out because he could not appreciate what she wanted (space from him) and she thinks they moved too fast. They decide to date and get to know each other better before they take their relationship further.
9. When Matthias invites Lauren to see Paris, what form of transport does he take her on?

Answer: Vespa

A Vespa is an Italian scooter. Lauren was taken on it by Matthias, but she was wearing a ballgown and had a bit of trouble riding around Paris on it.
10. What does Whitney announce at the end of the episode?

Answer: She wants to leave 'Teen Vogue'

Whitney wants to leave Vogue to get into styling. Lauren is upset by this news and when Whitney does leave, no one replaces her.
Source: Author JuliaJam

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us