FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Drama In The Hills
Quiz about Drama In The Hills

Drama In "The Hills" Trivia Quiz


Think you know everything there is to know about MTV's new drama "The Hills"? Take my quiz and find out.

A multiple-choice quiz by rocky2e. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television H-K
  8. »
  9. The Hills

Author
rocky2e
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
276,734
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
2458
Awards
Top 20% Quiz
- -
Question 1 of 10
1. Who is "The Hills" mostly about? Hint


Question 2 of 10
2. What friend did Lauren split with? Hint


Question 3 of 10
3. Who was the boy that kept slipping in and out of Lauren's life? Hint


Question 4 of 10
4. What was the rumor that Lauren was so upset about? Hint


Question 5 of 10
5. Where did Lauren and Whitney meet? Hint


Question 6 of 10
6. Where did Lauren and Audrina meet? Hint


Question 7 of 10
7. What college does Lauren attend? Hint


Question 8 of 10
8. Where was the first public confrontation between Lauren and Heidi after Lauren called off their friendship? Hint


Question 9 of 10
9. Lauren has a friend named Jenna seen on screen during the third season of "The Hills".


Question 10 of 10
10. Spencer was dating Audrina and Heidi at the same time.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 18 2024 : Guest 89: 9/10
Apr 09 2024 : kstyle53: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who is "The Hills" mostly about?

Answer: Lauren Conrad

"The Hills" follows Lauren Conrad in the struggle to be successful in Los Angeles.
2. What friend did Lauren split with?

Answer: Heidi

They were best friends for two years until Heidi started dating Spencer and Lauren did not like Spencer at all. They managed to still talk to each other for a while but when a nasty rumor hit Lauren she knew exactly who spread it and decided to call off the friendship.
3. Who was the boy that kept slipping in and out of Lauren's life?

Answer: Jason

They dated for about seven months and Lauren even gave up an internship in Paris to spend a summer at a beach house in Malibu with him.
4. What was the rumor that Lauren was so upset about?

Answer: She and Jason had a sex tape

Of course the rumor was false but, Lauren was still very affected by it. As soon as she heard it she knew exactly who spread it, Spencer and Heidi. She immediately broke off their friendship.
5. Where did Lauren and Whitney meet?

Answer: "Teen Vogue?

Whitney and Lauren both got the job as "Teen Vogue" interns and they met on the first day of the job.
6. Where did Lauren and Audrina meet?

Answer: Lauren's apartment

Heidi met her at the pool and introduced her to Lauren. They immediately started talking and it all started from there.
7. What college does Lauren attend?

Answer: FIDM

That is the reason Lauren moved out to Los Angeles with her former best friend Heidi Montag but, Heidi quickly turned the tables on Lauren and dropped out. Lauren decided to stick with it and it paid off.
8. Where was the first public confrontation between Lauren and Heidi after Lauren called off their friendship?

Answer: At Les Deux

They were all gathering for Frankie's birthday and Heidi wanted to confront Lauren about why she won't talk to her. They ended up in a screaming fight outside of Les Deux and with Heidi still confused about what she did wrong.
9. Lauren has a friend named Jenna seen on screen during the third season of "The Hills".

Answer: False

Lauren has a friend named Jennifer or Jen but not Jenna. Lauren and Jen were friends for 15 years until she decided to make out with Brody without asking Lauren about it first. The two later made up.
10. Spencer was dating Audrina and Heidi at the same time.

Answer: True

He caused a split between Audrina and Heidi for a while but Heidi eventually made up with Audrina and was a girlfriend to Spencer.
Source: Author rocky2e

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us