FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about MTVs The Hills Season 2 Part II
Quiz about MTVs The Hills Season 2 Part II

MTV's "The Hills" Season 2 Part II Quiz


This is the follow-up to my first "The Hills" season two quiz. Enjoy!

A multiple-choice quiz by sunrayz99. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television H-K
  8. »
  9. The Hills

Author
sunrayz99
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
266,217
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
3389
Awards
Top 10% Quiz
Last 3 plays: Guest 89 (9/10), Guest 67 (8/10), kstyle53 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Audrina quit her job at Quixote Studios and started working where during the season? Hint


Question 2 of 10
2. After Lauren passed on the 'Teen Vogue' internship in Paris, who took the offer? Hint


Question 3 of 10
3. What school did Lauren attend during the season? Hint


Question 4 of 10
4. Where did Heidi work during the season? Hint


Question 5 of 10
5. What nickname did Lauren and Whitney give Emily, the 'Teen Vogue' intern from the New York office? Hint


Question 6 of 10
6. Which "Laguna Beach" (2004) season one cast member that was once best friends with Lauren made two appearances on this season? Hint


Question 7 of 10
7. What was the name of the production assistant that Heidi worked with who told her that her attire was not appropriate for work? Hint


Question 8 of 10
8. What was the name of Whitney's sister who was asked to help model at the LA teens fashion shoot for 'Teen Vogue'? Hint


Question 9 of 10
9. Audrina set up a double date with her new guy, Chris, and his friend for Lauren. What was his friend's name? Hint


Question 10 of 10
10. What morning television show was Whitney picked to help model fashion dresses for? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 18 2024 : Guest 89: 9/10
Apr 17 2024 : Guest 67: 8/10
Apr 09 2024 : kstyle53: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Audrina quit her job at Quixote Studios and started working where during the season?

Answer: Epic Records

Audrina aspired to be an actress but, in-between auditioning, she worked as a receptionist at Epic Records.
2. After Lauren passed on the 'Teen Vogue' internship in Paris, who took the offer?

Answer: Whitney

Whitney was offered a summer internship with 'Teen Vogue' in New York. However, when Lauren turned down the Paris internship, Whitney went in her place.
3. What school did Lauren attend during the season?

Answer: Fashion Institute of Design & Merchandising

After high school, Lauren tried attending the Academy of Art University in San Francisco, but that did not work out. She dropped out and moved home for awhile then moved to Los Angeles to attend the Fashion Institute of Design & Merchandising.
4. Where did Heidi work during the season?

Answer: Bolthouse Productions

Bolthouse Productions is an event planning agency. At first she regretted the decision to work there because it was more of a receptionist role. But, soon she was asked to become a door person at the hottest clubs and she grew to like the position.
5. What nickname did Lauren and Whitney give Emily, the 'Teen Vogue' intern from the New York office?

Answer: Super-Intern

Emily interns in the New York office and often goes to Los Angeles to help out with planning functions. Lauren and Whitney both refer to her as Super-Intern because she is fast-paced and hard-working.
6. Which "Laguna Beach" (2004) season one cast member that was once best friends with Lauren made two appearances on this season?

Answer: Lauren "Lo"

Lauren and "Lo" did not talk for two years after high school due to a fight. It turns out that Jenn Bunney from "The Hills" season two, caused a rift between the two of them. But Lauren soon discovered that "Lo" was more of a friend than Jenn could ever be.
7. What was the name of the production assistant that Heidi worked with who told her that her attire was not appropriate for work?

Answer: Max

When Spencer, Heidi's boyfriend, heard this he confronted Max at a local restaurant. Max called him a tool and walked away. That made Spencer even more angry but Heidi pushed Spencer to drop it.
8. What was the name of Whitney's sister who was asked to help model at the LA teens fashion shoot for 'Teen Vogue'?

Answer: Jade

Jade took on the task of model on a Lawren Howe fashion shoot. During the shoot Whitney became visibly flustered at doing menial tasks and started questioning her role as an intern.
9. Audrina set up a double date with her new guy, Chris, and his friend for Lauren. What was his friend's name?

Answer: Blake

Lauren was planning on going out with Heidi that night and declined the offer from Audrina. But, after Heidi stood her up, she called Audrina and went out with them. She seemed to enjoy Blake's company but it only turned into a couple of dates.
10. What morning television show was Whitney picked to help model fashion dresses for?

Answer: Good Morning America

Whitney caught the attention of Andre Leon Talley, 'Vogue' Editor-At-Large, and was hand-picked to do the show. She wore Hilary Swank's Oscar dress on the show. Unfortunately, she tripped down the stairs while making her way to the stage. But she kept her poise and was praised for doing so.
Source: Author sunrayz99

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us