FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Hills Who am I
Quiz about The Hills Who am I

"The Hills" Who am I? Trivia Quiz


I will describe a person from "The Hills" and you decide who they are. Have fun!

A multiple-choice quiz by sunrayz99. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television H-K
  8. »
  9. The Hills

Author
sunrayz99
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
281,629
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
3415
Awards
Top 5% quiz!
Last 3 plays: Guest 86 (10/10), Guest 67 (10/10), kstyle53 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. I worked for Epic Records. Lauren was my roommate. I dated Justin. Who was I? Hint


Question 2 of 10
2. I was promoted at 'Teen Vogue'. I got an internship in Paris after a fellow employee turned it down. I tripped while modeling a dress. Who was I? Hint


Question 3 of 10
3. I got my start on "Laguna Beach: The Real Orange County". I attended the Fashion Institute of Design and Merchandising in Los Angeles. I dated Jason. Who was I? Hint


Question 4 of 10
4. I dropped out of the Fashion Institute of Design and Merchandising in Los Angeles. I worked for Bolthouse Productions. I dated Spencer Pratt. Who was I? Hint


Question 5 of 10
5. I went to rehab. I asked my girlfriend to live in a beach house with me over the summer. I was on "Laguna Beach: The Real Orange County". Who was I? Hint


Question 6 of 10
6. I "broke up" with Spencer. I dated Lauren. I kissed Jen Bunney. Who was I? Hint


Question 7 of 10
7. I asked Heidi to move in with me. Lauren did not like me. I bought Heidi an engagement ring. Who was I? Hint


Question 8 of 10
8. I was Lauren's best friend in Laguna Beach. I went with Lauren to Las Vegas to celebrate Brody's birthday. People called me by my nickname. Who was I? Hint


Question 9 of 10
9. I bought Heidi a dog. I was roommates with Brian. Heidi and I fought so much it finally broke us up. Who was I? Hint


Question 10 of 10
10. I worked with Heidi at Bolthouse Productions. I was friends with Heidi until she betrayed me. Who was I? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 28 2024 : Guest 86: 10/10
Apr 17 2024 : Guest 67: 10/10
Apr 09 2024 : kstyle53: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. I worked for Epic Records. Lauren was my roommate. I dated Justin. Who was I?

Answer: Audrina

Lauren met Audrina Patridge at the apartment complex when she first moved to "The Hills". Audrina wanted to be an actress. She dated Justin off and on for years.
2. I was promoted at 'Teen Vogue'. I got an internship in Paris after a fellow employee turned it down. I tripped while modeling a dress. Who was I?

Answer: Whitney

Whitney Port was an intern at 'Teen Vogue'. She was promoted to direct supervisor of the interns. Whitney graduated from University of Southern California in 2007.
3. I got my start on "Laguna Beach: The Real Orange County". I attended the Fashion Institute of Design and Merchandising in Los Angeles. I dated Jason. Who was I?

Answer: Lauren

Lauren Conrad started filming "Laguna Beach: The Real Orange County" in 2004. In 2005, Lauren moved to Los Angeles and began filming "The Hills". She interned for 'Teen Vogue'. She also turned down an internship in Paris to spend the summer with Jason but they broke up.
4. I dropped out of the Fashion Institute of Design and Merchandising in Los Angeles. I worked for Bolthouse Productions. I dated Spencer Pratt. Who was I?

Answer: Heidi

Heidi Montag shared an apartment with Lauren. She dropped out of school to pursue a career in event planning. In 2005, she dated Jordan Eubanks but broke up with him. She began dating Spencer Pratt in 2006.
5. I went to rehab. I asked my girlfriend to live in a beach house with me over the summer. I was on "Laguna Beach: The Real Orange County". Who was I?

Answer: Jason

Jason Wahler moved to Los Angeles and rekindled his former flame with Lauren. She chose to spend her summer with him instead of taking an internship in Paris. They ended up breaking up. Later, he entered rehab.
6. I "broke up" with Spencer. I dated Lauren. I kissed Jen Bunney. Who was I?

Answer: Brody

Brody Jenner and Spencer Pratt were best friends. Spencer didn't like Lauren and expected Brody to stop talking to her. But, Brody and Lauren got to be closer friends. Spencer did not approve and broke off his friendship with Brody.
7. I asked Heidi to move in with me. Lauren did not like me. I bought Heidi an engagement ring. Who was I?

Answer: Spencer

Spencer Pratt was known for being a player. Lauren did not care for the way he treated Heidi. She warned Heidi time after time about him. Both Lauren and Audrina thought Heidi was brain-washed by him. Heidi ended up moving in with him anyway. Thus, ruining her friendship with Lauren and Audrina.
8. I was Lauren's best friend in Laguna Beach. I went with Lauren to Las Vegas to celebrate Brody's birthday. People called me by my nickname. Who was I?

Answer: Lo

Lauren "Lo" Bosworth went to Laguna Beach High School with Conrad. She was often seen on "The Hills" going to clubs and restaurants with Lauren.
9. I bought Heidi a dog. I was roommates with Brian. Heidi and I fought so much it finally broke us up. Who was I?

Answer: Jordan

Jordan Eubanks and Heidi were in a relationship that seemed strong. But, eventually their fighting tore them apart. Jordan was roommates with Brian Drolet.
10. I worked with Heidi at Bolthouse Productions. I was friends with Heidi until she betrayed me. Who was I?

Answer: Elodie

Elodie Otto was a co-worker and confidant to Heidi. When a position came open at Bolthouse Elodie told Heidi she was going to apply. Instead, Heidi applied for it and got it. Because Elodie was employed there longer she felt she deserved it. She ultimately quit.
Source: Author sunrayz99

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us