FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about MTVs The Hills Season 2
Quiz about MTVs The Hills Season 2

MTV's "The Hills" Season 2 Trivia Quiz


I just finished my first quiz on "The Hills" season one and thought I better do a season two quiz as well. Enjoy!

A multiple-choice quiz by sunrayz99. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television H-K
  8. »
  9. The Hills

Author
sunrayz99
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
263,537
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
4060
Awards
Top 5% quiz!
Last 3 plays: Harmonygoddess (7/10), Guest 67 (9/10), kstyle53 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who does Heidi begin dating in season two? Hint


Question 2 of 10
2. Who is Spencer's good friend that Lauren goes out with during the season? Hint


Question 3 of 10
3. Which friend of Heidi's does Spencer flirt with and buy flowers for? Hint


Question 4 of 10
4. Does Heidi get pregnant by Spencer?


Question 5 of 10
5. Which friend of Lauren's betrays her by flirting with Brody and going back to his condo with him? Hint


Question 6 of 10
6. Who is the 'Teen Vogue' intern from New York that Lauren and Whitney feel inferior to? Hint


Question 7 of 10
7. Who is Heidi's co-worker who often gives advise about Spencer? Hint


Question 8 of 10
8. Who sings the theme song for the show? Hint


Question 9 of 10
9. At the club, who does Heidi tell that Spencer asked her to move in with him? Hint


Question 10 of 10
10. Who moves in with Lauren after Heidi moves out with Spencer? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 17 2024 : Harmonygoddess: 7/10
Apr 17 2024 : Guest 67: 9/10
Apr 09 2024 : kstyle53: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who does Heidi begin dating in season two?

Answer: Spencer

Spencer is quite the flirt and the two are on and off during the season.
2. Who is Spencer's good friend that Lauren goes out with during the season?

Answer: Brody

Brody also dated Kristin from "Laguna Beach".
3. Which friend of Heidi's does Spencer flirt with and buy flowers for?

Answer: Audrina

Lauren and Audrina begin to drift apart from Heidi because of Spencer's behavior.
4. Does Heidi get pregnant by Spencer?

Answer: No

Heidi does not get pregnant but thought she was.
5. Which friend of Lauren's betrays her by flirting with Brody and going back to his condo with him?

Answer: Jenn

By the end of season two, Lauren and Jenn still weren't talking.
6. Who is the 'Teen Vogue' intern from New York that Lauren and Whitney feel inferior to?

Answer: Emily

Emily also interns for Chanel.
7. Who is Heidi's co-worker who often gives advise about Spencer?

Answer: Elodie

The camera often focuses on their chats at work.
8. Who sings the theme song for the show?

Answer: Natasha Bedingfield

The song is "Unwritten" by Natasha Bedingfield.
9. At the club, who does Heidi tell that Spencer asked her to move in with him?

Answer: Lo

Lo told Lauren the next day at breakfast and she was shocked.
10. Who moves in with Lauren after Heidi moves out with Spencer?

Answer: Audrina

Audrina moves in with Lauren on the season finale.
Source: Author sunrayz99

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us