FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about MTVs The Hills Season 3 Part 2
Quiz about MTVs The Hills Season 3 Part 2

MTV's "The Hills" Season 3 Part 2 Quiz


This quiz is about "The Hills" season 3. Good luck.

A multiple-choice quiz by sunrayz99. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television H-K
  8. »
  9. The Hills

Author
sunrayz99
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
275,612
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
2131
Awards
Top 10% Quiz
- -
Question 1 of 10
1. After months of not talking Jen Bunney insisted on speaking with Lauren. What did she want to tell her? Hint


Question 2 of 10
2. What was the name of the guy who asked Lauren out on a date during a casting call? Hint


Question 3 of 10
3. Whitney chose the location for the 'Young Hollywood' party. Where was it? Hint


Question 4 of 10
4. What city did Lauren and Whitney travel to present their 'Young Hollywood' ideas? Hint


Question 5 of 10
5. What designer did Lauren work for and meet while Whitney gave the presentation? Hint


Question 6 of 10
6. Who did Spencer run into while going to see Heidi at work? Hint


Question 7 of 10
7. What city did Brody celebrate his birthday in? Hint


Question 8 of 10
8. Elodie covered Heidi's shift so she could celebrate her anniversary with Spencer.


Question 9 of 10
9. Lo called Justin something that he held a grudge about throughout the season. What did she call him?

Answer: (2 words)
Question 10 of 10
10. What was the name of Elodie's replacement at Bolthouse? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 18 2024 : Guest 89: 6/10
Apr 09 2024 : kstyle53: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. After months of not talking Jen Bunney insisted on speaking with Lauren. What did she want to tell her?

Answer: She had information about the sex tape rumor

Heidi told Jen that Brody spread the rumors about Lauren and Jason's alleged sex tape. Jen had to share this information with Lauren who considered Brody a friend.
2. What was the name of the guy who asked Lauren out on a date during a casting call?

Answer: Gavin

Gavin asked Lauren for her number as he was leaving the casting. She invited him to Brody's BBQ. Brody was obviously jealous when he showed up.
3. Whitney chose the location for the 'Young Hollywood' party. Where was it?

Answer: An old church

Whitney's boss, Lisa, was impressed with her choice of location. She asked that Whitney present it to the magazine's editor in chief, Amy Astley.
4. What city did Lauren and Whitney travel to present their 'Young Hollywood' ideas?

Answer: New York

Lauren thought she would be presenting with Whitney but was whisked off to do other things. Whitney seemed nervous and was told that many of her ideas needed to be refined.
5. What designer did Lauren work for and meet while Whitney gave the presentation?

Answer: Marc Jacobs

'Teen Vogue' knew that Lauren's favorite designer was Marc Jacobs. They arranged for her to go work a casting call of his while there.
6. Who did Spencer run into while going to see Heidi at work?

Answer: Frankie

Frankie was picking up a paycheck. Spencer expressed his concern about his enemy Lauren hanging out with his best friend, Brody. Frankie told him that they could not tell each other who they could be friends with.
7. What city did Brody celebrate his birthday in?

Answer: Las Vegas

Lauren, Lo, Audrina and Justin all surprised him by showing up at his suite to help celebrate his 24th birthday. Lauren and Brody ended up kissing on his birthday.
8. Elodie covered Heidi's shift so she could celebrate her anniversary with Spencer.

Answer: FALSE

Elodie was very upset that Heidi got the position she was vying for. When Heidi asked Elodie to work the shift on her anniversary, Elodie agreed. But, Elodie had actually quit and Heidi ended up not having it covered. This caused Heidi's boss, Brent, to sit her down and tell her she could no make up any more excuses.
9. Lo called Justin something that he held a grudge about throughout the season. What did she call him?

Answer: Justin Bobby

When he introduced himself to Lo he said his name was Justin but he preferred Bobby. As a joke, Lo called him Justin Bobby. He didn't find it funny and really didn't talk to her throughout the season.
10. What was the name of Elodie's replacement at Bolthouse?

Answer: Kimberly

Heidi offered to help show her the ropes. Kimberly helped at the NASCAR event first. At the even Spencer called up Heidi and was upset that she was going to be working late. He hung up on her while they were talking.
Source: Author sunrayz99

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us