FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Mole Quizzes, Trivia and Puzzles
Mole Quizzes, Trivia

Mole Trivia

Mole Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television L-P

Fun Trivia
The Mole
27 Mole quizzes and 320 Mole trivia questions.
1.
  "Celebrity Mole" in the Yucatan    
Multiple Choice
 10 Qns
Here are ten questions regarding the first four episodes of the second season of "Celebrity Mole" in the Yucatan. Do you know this show? Enjoy!
Average, 10 Qns, jlp937, Oct 15 07
Average
jlp937
656 plays
2.
  "The Mole" Part 1.1   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is my first of a few quizzes about the first season of "The Mole". This season was released on DVD in March, 2005. This quiz covers episodes 1-3 Good luck!
Average, 10 Qns, kyleisalive, Oct 15 07
Average
kyleisalive editor
203 plays
3.
  "The Mole" Part 1.3    
Multiple Choice
 10 Qns
This is my final quiz about the first season of "The Mole". It covers episodes seven through nine. Good luck!
Average, 10 Qns, kyleisalive, Oct 15 07
Average
kyleisalive editor
202 plays
4.
  'Mole 2: The Next Betrayal'    
Multiple Choice
 20 Qns
This is a quiz on my favorite 'reality' show 'Mole 2: The Next Betrayal'. Have fun!
Average, 20 Qns, Shelleybean, Oct 15 07
Average
Shelleybean
721 plays
5.
  "The Mole" Part 1.2    
Multiple Choice
 10 Qns
This is my second of three quizzes about the first season of "The Mole". It features questions from episodes four through six. Good luck!
Tough, 10 Qns, kyleisalive, Oct 15 07
Tough
kyleisalive editor
194 plays
6.
  Questions on 'Celebrity Mole Hawaii'    
Multiple Choice
 20 Qns
This is a quiz on the celebrity version of "The Mole" that featured Stephen Baldwin, Kathy Griffin, Kim Coles, Corbin Bernsen, Michael Boatman, Erik von Detten and Frederique Van Der Wal.
Average, 20 Qns, Shelleybean, Oct 15 07
Average
Shelleybean
958 plays
7.
  "The Mole 2: The Next Betrayal"- Episode 3    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz covers the third episode of "The Mole 2: The Next Betrayal".
Average, 10 Qns, Soskai, Oct 15 07
Average
Soskai
151 plays
8.
  The Mole    
Multiple Choice
 10 Qns
This covers the first season of the reality series "The Mole".
Average, 10 Qns, bananaseed, Oct 15 07
Average
bananaseed
857 plays
9.
  "The Mole 2: The Next Betrayal"- Episode 4    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz covers the fourth episode of "The Mole 2: The Next Betrayal".
Average, 10 Qns, Soskai, Nov 21 08
Average
Soskai
142 plays
10.
  "The Mole 2: The Next Betrayal"- Episode 1    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz will follow the first episode of "Mole 2: The Next Betrayal".
Average, 10 Qns, Soskai, Oct 15 07
Average
Soskai
182 plays
trivia question Quick Question
What country did the group travel to in episode three?

From Quiz ""The Mole" Part 1.1"




11.
  "The Mole 2: The Next Betrayal"- Episode 2    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz covers the second episode of "The Mole 2: The Next Betrayal".
Average, 10 Qns, Soskai, Oct 15 07
Average
Soskai
152 plays
12.
  "The Mole" Volume A    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is on the reality TV show, 'The Mole' on ABC.
Average, 10 Qns, JsusFreak, Oct 15 07
Average
JsusFreak
649 plays
13.
  The Mole 2: The Next Betrayal    
Multiple Choice
 15 Qns
This is a quiz on the "The Mole 2: The Next Betrayal".
Average, 15 Qns, tongababy, Oct 15 07
Average
tongababy
530 plays
14.
  'The Mole 2': The Mole's Identity    
Multiple Choice
 15 Qns
The mole's hidden identity is finally revealed. This quiz is dedicated specially about the mole, see how much you know about the mole and his/her identity.
Tough, 15 Qns, stent, Oct 15 07
Tough
stent
366 plays
15.
  The Ultimate "Mole"    
Multiple Choice
 25 Qns
This quiz will cover both "The Mole" and "The Mole 2". The first 12 questions cover the first season of "The Mole". The last 13 questions cover the second season. I hope you have fun taking it.
Average, 25 Qns, the_chosen_1, Jun 14 06
Average
the_chosen_1
429 plays
16.
  "The Mole" Volume B    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz covers the second half of the reality series, 'The Mole.'
Average, 10 Qns, JsusFreak, Oct 15 07
Average
JsusFreak
850 plays
17.
  "The Mole 2", Bill    
Multiple Choice
 10 Qns
"The Mole 2: The Next Betrayal". This quiz is all about Bill.
Average, 10 Qns, shadowhippie, Oct 15 07
Average
shadowhippie
346 plays
18.
  "The Mole 2: The Next Betrayal"- Episode 7    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz covers the seventh episode of "The Mole 2: The Next Betrayal".
Average, 10 Qns, Soskai, Nov 29 08
Average
Soskai
140 plays
19.
  "The Mole 2: The Next Betrayal"- Episode 6    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz covers the sixth episode of "The Mole 2: The Next Betrayal".
Tough, 10 Qns, Soskai, Nov 27 08
Tough
Soskai
131 plays
20.
  'Celebrity Mole: Yucatan' - The First 3 Episodes    
Multiple Choice
 15 Qns
I love 'The Mole', and can't get enough of 'Celebrity Mole: Yucatan'! Take this quiz and see if you know what happened on the first three episodes. Have fun!
Average, 15 Qns, butterbean05, Oct 15 07
Average
butterbean05
430 plays
21.
  Who is the Mole?- "Celebrity Mole Yucatan"    
Multiple Choice
 10 Qns
"Celebrity Mole Yucatan" is now over and everyone discovered who the mole was, but do you know?
Average, 10 Qns, chrisdurb03, Oct 15 07
Average
chrisdurb03
462 plays
22.
  'The Mole': Season Five - Episode 01    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz covers the first episode of the fifth season of "The Mole".
Average, 10 Qns, Soskai, Nov 30 08
Average
Soskai
148 plays
23.
  'The Mole': Season Five - Episode 02    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz covers the second episode of the fifth season of "The Mole".
Average, 10 Qns, Soskai, Nov 30 08
Average
Soskai
127 plays
24.
  "The Mole 2: The Next Betrayal"- Episode 5    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz covers the fifth episode of "The Mole 2: The Next Betrayal".
Tough, 10 Qns, Soskai, Nov 26 08
Tough
Soskai
134 plays
25.
  'The Mole' UK Series 1    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is for all of the UK watchers of the reality television series 'The Mole', which was unfortunately axed at the end of the second series. This quiz is to keep the essence of the show alive today.
Average, 10 Qns, ricardo_torr, Oct 12 19
Average
ricardo_torr
Oct 12 19
130 plays
26.
  'Celebrity Mole Hawaii'    
Multiple Choice
 10 Qns
'Celebrity Mole Hawii' is the most exciting show to watch! Have fun playing my easy quiz! This quiz is about the first three episodes.
Tough, 10 Qns, JessTheBest, Sep 22 18
Tough
JessTheBest
Sep 22 18
507 plays
27.
  "The Mole" 2    
Multiple Choice
 10 Qns
How well did you pay attention to this past season of the "Mole"?
Tough, 10 Qns, pyrogirl789, Oct 15 07
Tough
pyrogirl789
335 plays

Mole Trivia Questions

1. Which two players looked at life as an 'uphill battle' during the Race to the Summit game?

From Quiz
'The Mole': Season Five - Episode 02

Answer: Mark and Kristen

Originally, Craig and Liz wanted to take part in the 'uphill battle' portion of the game, but Paul suggested a popular vote, and the two were outvoted; instead, Mark and Kristen were chosen as the players who look at life as an 'uphill battle'.

2. Which players stated that they would rather watch 'Romancing the Stone'?

From Quiz "The Mole 2: The Next Betrayal"- Episode 7

Answer: Heather, Bill, Elavia

Bribs immediately volunteered to participate in the 'Gladiator' option; he stated that his favorite movie was actually 'Gladiator', and that there was no question in his mind as to which movie he would choose. Heather, Bill and Elavia chose 'Romancing the Stone', and then found out they would have to race through an obstacle course while carrying an incredibly slippery, greased gnome.

3. Which players described themselves as people who 'hate to cook' at the beginning of the Pizza Chefs game?

From Quiz "The Mole 2: The Next Betrayal"- Episode 6

Answer: Myra, Bill, Katie

Naturally, since Bill, Katie and Myra said that they hated to cook, they were forced to search through a small Italian town for 14 different ingredients. They had to go door-to-door, trying their hardest to speak the language and get the ingredients needed to make their pizzas in order to complete the game and earn money for the group.

4. At the beginning of the Think or Sink game, which players were selected to be swimmers?

From Quiz "The Mole 2: The Next Betrayal"- Episode 5

Answer: Bill, Darwin, Bribs

Originally, Al had wanted to participate in the game, but Darwin talked him out of it, saying that Katie deserved to participate in the game, because Al had already been successful in adding money to the pot in the past.

5. Who was selected as the "most trusted" player during the Rappel Lock game ?

From Quiz "The Mole 2: The Next Betrayal"- Episode 4

Answer: Al

Heather went as far as to comment that Al was "playing for the team, and not for himself".

6. Who is the first to pick up the Mole's journal?

From Quiz "The Mole 2: The Next Betrayal"- Episode 3

Answer: Al

None of the players seem to notice that the most obvious clue is right in front of them! After Anderson, the host, finally points out the journal in the middle of the breakfast table, Al picks it up first.

7. Which two girls were chosen as the ones with the "best fashion sense"?

From Quiz "The Mole 2: The Next Betrayal"- Episode 2

Answer: Dorothy and Elavia

Everyone mentioned that Dorothy and Elavia had the best sense of fashion, and that Bill was the player who needed the most fashion sense. Ultimately, these three players had to pick out what the other players would wear on their way to the train station.

8. When the fourteen players met for the first time in Castle Tarasp, which two players were selected to be the Leaders?

From Quiz "The Mole 2: The Next Betrayal"- Episode 1

Answer: Bill and Darwin

Ironically, Darwin was selected because he was a lawyer, and Bill was selected because he was in the military.

9. Lets start of with some general trivia on 'The Mole'. In the questionnaires at the end of each episode, how may questions must the contestants answer?

From Quiz 'The Mole' UK Series 1

Answer: 20

The questionnaires always asked about the activities of 'The Mole' over the past episode. The contestants would answer the questions based on their detective skills, the only one who knew all of the answers was 'The Mole' themselves.

10. During the "Counting Sheep Game", how many sheep did Charlie and Steven need to herd?

From Quiz "The Mole" Part 1.3

Answer: Seven hundred fifty-one

Charlie and Steven would have earned $20,000 for the pot had they herded all of the sheep into one pen. They'd have also earned an extra $10,000 had they been able to count the sheep. They never actually needed to count the sheep, they just needed to remember that they were asked if they knew how to count to seven hundred fifty-one.

11. During the "Church Hostage" game, who was the hostage?

From Quiz "The Mole" Part 1.2

Answer: Kate

During the game, Kate was offered another exemption if she could kill the remaining players and ring the bell in the cinema before she was shot. In the end, the group won no money and Kate had no exemption.

12. In what order was the mole picked up by Corbin in the taxi game?

From Quiz Who is the Mole?- "Celebrity Mole Yucatan"

Answer: second

Angie was picked up second, after Corbin picked up Steven.

13. What was the saying on Dennis Rodman's shirt during the Tequila Shooters game?

From Quiz "Celebrity Mole" in the Yucatan

Answer: Surf Naked

He was wearing a white tee shirt with the phrase "surf naked" in black letters.

14. Who was the driver in the 'El Taxi Loco' game in the first episode?

From Quiz 'Celebrity Mole: Yucatan' - The First 3 Episodes

Answer: Corbin

Corbin had to pick up the rest of the contestants in the 'El Taxi Loco', and deliver them within a time limit to win money for the pot.

15. The players met for the very first time at what place?

From Quiz The Ultimate "Mole"

Answer: Mojave Desert

Anderson mentions it at the end of the next to last episode.

16. Who was eliminated first?

From Quiz 'Celebrity Mole Hawaii'

Answer: Kim Coles

She only play two games which were called On the Line and Baa Baa Black Jack.

17. Which celebrity described themselves as "molelicious" during the show's opening credits?

From Quiz 'Celebrity Mole Hawaii'

Answer: Kim Coles

Kim Coles was the first to be eliminated. She is best known for her role of Synclaire James-Jones on the show 'Living Single' which ran from 1993-1998.

18. How many people started this season?

From Quiz "The Mole" 2

Answer: 14

In the first season, it started with 10 people and the rumor is that the next one is supposed to start with 10 too.

19. What is Bill's Zodiac sign?

From Quiz "The Mole 2", Bill

Answer: Pisces

This was used as a clue to show he was the Mole- twice. The first time was in the very first episode, when the night sky was shown with a very starry sky, with the stars in the constellation Pisces glowing extremely bright (computer enhanced). This was the only shot of the night sky that episode that had any stars in it. In episode two, right before the execution we are shown the Pisces symbol painted on the floor. Bill was the only player who was a Pisces.

20. How many people started off on "The Mole 2?"

From Quiz The Mole 2: The Next Betrayal

Answer: 14

There were seven men and seven women.

21. Who was the first player to be 'executed'?

From Quiz 'Mole 2: The Next Betrayal'

Answer: Bob

Unfortunatly for Bob, he became The Mole's first victim.

22. Who was the 6th person to be executed?

From Quiz "The Mole" Volume B

Answer: Kate

Kate was the one executed.

23. Who was the first person to be executed?

From Quiz "The Mole" Volume A

Answer: Manuel

Manuel, the single father, was the first to be executed, or leave the game.

24. Which player played soccer through both middle school and high school?

From Quiz 'The Mole': Season Five - Episode 02

Answer: Bobby

Although Alex mentioned that he had played soccer in high school, Bobby mentioned that he had played soccer in both high school and middle school, and that he had more skill than the majority of the other players.

25. Which player was chosen to act as Caesar during the Gladiator Battle game?

From Quiz "The Mole 2: The Next Betrayal"- Episode 7

Answer: Dorothy

Dorothy was given a golden crown, and learned that in order for the players to win money for the pot, her crown would have to remain on her head at all times; it would therefore be her fellow players' responsibility to protect her.

26. How long was Bill able to last in the Think or Sink game?

From Quiz "The Mole 2: The Next Betrayal"- Episode 5

Answer: 7 minutes, 32 seconds

The players believed that Bill would be able to last the longest in the pool, as he had swam many miles in the past; however, he only lated a total of seven minutes and thirty-two seconds.

27. Who was first to navigate themselves over the waterfall during the "Over the Falls" mission?

From Quiz 'The Mole': Season Five - Episode 01

Answer: Alex

Alex said that he was confident in his ability to grab the bag hanging over the waterfall, as he mentioned he was good on his feet during certain situations; unfortunately, he could not successfully do so, and failed to maneuver himself properly to grab the bag.

28. Which four players were selected to "hang out" during the Rappel Lock game?

From Quiz "The Mole 2: The Next Betrayal"- Episode 4

Answer: Elavia, Bribs, Heather, Darwin

Both Darwin and Heather gave incorrect responses to Al during this game, causing Al to suspect both of them as trying to sabotage the game.

29. What outfit was chosen for Rob?

From Quiz "The Mole 2: The Next Betrayal"- Episode 2

Answer: The cow outfit

Rob said in his confessional, "It looked like a cow suit used by someone with a cow fetish."

This is category 2664
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.