FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Mole Part 12
Quiz about The Mole Part 12

"The Mole" Part 1.2 Trivia Quiz


This is my second of three quizzes about the first season of "The Mole". It features questions from episodes four through six. Good luck!

A multiple-choice quiz by kyleisalive. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television L-P
  8. »
  9. Mole

Author
kyleisalive
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
205,241
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
222
Last 3 plays: mandy2 (5/10), sam388 (10/10), winston1 (0/10).
- -
Question 1 of 10
1. During the "Church Hostage" game, who was the hostage? Hint


Question 2 of 10
2. Who wasn't among the first group to answer questions in the Seville University task? Hint


Question 3 of 10
3. Who read from the fake production notebook in episode four? Hint


Question 4 of 10
4. Who was eliminated in episode four?

Answer: (One Word)
Question 5 of 10
5. Which is not one of the groups created during the "Three Routes" task in episode five? Hint


Question 6 of 10
6. Which team arrived at the hotel in last place in the "Three Routes" task? Hint


Question 7 of 10
7. Who was the Mole's fifth victim?

Answer: (One Word - First Name Only)
Question 8 of 10
8. Was the group successful in winning the "Glass Bowl Game" in the beginning of episode six?


Question 9 of 10
9. Who was the first person on the horse and buggy in the "Library Game"? Hint


Question 10 of 10
10. Charlie was the Mole's sixth victim.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 19 2024 : mandy2: 5/10
May 19 2024 : sam388: 10/10
May 19 2024 : winston1: 0/10
May 19 2024 : snhha: 10/10
May 19 2024 : 1995Tarpon: 10/10
May 19 2024 : Kabdanis: 7/10
May 19 2024 : ramses22: 2/10
May 19 2024 : CmdrK: 6/10
May 19 2024 : griller: 1/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. During the "Church Hostage" game, who was the hostage?

Answer: Kate

During the game, Kate was offered another exemption if she could kill the remaining players and ring the bell in the cinema before she was shot. In the end, the group won no money and Kate had no exemption.
2. Who wasn't among the first group to answer questions in the Seville University task?

Answer: Kathryn

Jim, Kate, Henry, and Jennifer completed the task and collected $75,000, but they were taken on a long tour and Jim had to race back to prevent Kathryn, Steven, and Charlie from correctly guessing some questions. For every question that the second group correctly answered, they would take money away from the pot.
3. Who read from the fake production notebook in episode four?

Answer: Kathryn

During interviews, the producers placed a hidden camera in a room with the players and left them a fake production notebook. Kathryn was the only one to read from the book and the rest of the players resisted the temptation.
4. Who was eliminated in episode four?

Answer: Henry

After Henry thought that a different player was going to be eliminated, he ended up scoring the lowest on the quiz. He was the fourth person eliminated from the show
5. Which is not one of the groups created during the "Three Routes" task in episode five?

Answer: The Practical Team

Although Charlie and Kate were on the stupid team, they had the chance to double the pot earnings. All they had to do was prevent the smart people (Jim and Jennifer) from arriving at the hotel, but let the resourceful people (Steven and Kathryn) get to the hotel. They could potentially win $80,000.
6. Which team arrived at the hotel in last place in the "Three Routes" task?

Answer: The Resourceful Team

Since they arrived a few minutes after the time limit, Kathryn and Steven had to sleep outside in Jennifer and Jim's smart car. The group won $40,000 more for the group pot.
7. Who was the Mole's fifth victim?

Answer: Jennifer

During the fifth execution, visiting relatives/close friends attended the festivities. Jennifer scored the lowest on the quiz and was eliminated from the game.
8. Was the group successful in winning the "Glass Bowl Game" in the beginning of episode six?

Answer: No

During this task, the five players had to protect a glass bowl and spotlights from four trained aggressors for an entire night. Another way they could have won was by shooting all four people on the opposing team with paintballs. The team lost the task because someone knocked over the glass bowl.
9. Who was the first person on the horse and buggy in the "Library Game"?

Answer: Kate

In this game, the group needed to take a trolley, but they had to find tickets in books in a Spanish library. All of the players got onto the trolley and won $60,000 for the group pot.
10. Charlie was the Mole's sixth victim.

Answer: False

Kate was the Mole's sixth victim after she scored the lowest on the Mole's quiz. After this elimination only four of the ten players remained, only one would win, and one was "The Mole".
Source: Author kyleisalive

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us