FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Mole 2 The Next Betrayal Episode 3
Quiz about The Mole 2 The Next Betrayal Episode 3

"The Mole 2: The Next Betrayal"- Episode 3 Quiz


This quiz covers the third episode of "The Mole 2: The Next Betrayal".

A multiple-choice quiz by Soskai. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television L-P
  8. »
  9. Mole

Author
Soskai
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
233,897
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
175
Last 3 plays: mandy2 (7/10), winston1 (3/10), Kabdanis (4/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who is the first to pick up the Mole's journal? Hint


Question 2 of 10
2. The players rotated their journals four people to the left.


Question 3 of 10
3. Who was chosen to go out and find the green envelope? Hint


Question 4 of 10
4. Patrick was chosen as the player to be neutralized.


Question 5 of 10
5. ______ was chosen as being "good at match-making".

Answer: (1 Word, first name)
Question 6 of 10
6. Which two players were left at the end of the "Little John, Little Jane" game? Hint


Question 7 of 10
7. Who did Al choose to give his second exemption to? Hint


Question 8 of 10
8. Who said that their greatest fear was "failure", at the dinner before the execution? Hint


Question 9 of 10
9. During this execution, there was a tie.


Question 10 of 10
10. ______ was the Mole's third victim, and was executed.

Answer: (1 word, first name)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 19 2024 : mandy2: 7/10
May 19 2024 : winston1: 3/10
May 19 2024 : Kabdanis: 4/10
May 19 2024 : Joepetz: 7/10
May 19 2024 : ramses22: 7/10
May 19 2024 : TurkishLizzy: 4/10
May 19 2024 : ArlingtonVA: 7/10
May 19 2024 : lolleyjay: 9/10
May 19 2024 : wjames: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who is the first to pick up the Mole's journal?

Answer: Al

None of the players seem to notice that the most obvious clue is right in front of them! After Anderson, the host, finally points out the journal in the middle of the breakfast table, Al picks it up first.
2. The players rotated their journals four people to the left.

Answer: True

Anderson pointed out that at least this time, the players would have an insight to at least one other player, and asked the players to pick any number between one and eleven. The players picked four, not knowing what twist was about to be thrown into the arena.
3. Who was chosen to go out and find the green envelope?

Answer: Myra

Patrick was first to point out that Myra had a harder grasp of the language, therefore she should be the one to go.
4. Patrick was chosen as the player to be neutralized.

Answer: False

Myra decided that one of the three players (Myra, Elavia, Dorothy) who had already gotten an exemption should be neutralized. She asked for nominations, and Darwin and Bribs both nominated Dorothy.
5. ______ was chosen as being "good at match-making".

Answer: Al

Everyone chose Al because, so far, he had been the most trustworthy.
6. Which two players were left at the end of the "Little John, Little Jane" game?

Answer: Al and Bill

Al was chosen as the match-maker, so he automatically placed into the exemption round. He ended up fighting Bill, and came out as the winner.
7. Who did Al choose to give his second exemption to?

Answer: Katie

Bill was the first to talk to Al, saying, "Don't give me the exemption. I don't want it." In the end, Al decided that Katie should be exempt with him.
8. Who said that their greatest fear was "failure", at the dinner before the execution?

Answer: Lisa

Lisa said, "I don't want to have any regrets -- and to me, that is part of the word 'failure'.
9. During this execution, there was a tie.

Answer: True

This was the first tie of the season, and meant that the player who took the longest to take their quiz would be executed.
10. ______ was the Mole's third victim, and was executed.

Answer: Lisa

How sad to see this lovely, honest lawyer leave the game. Even Elavia said it was completely unexpected. Dorothy said, "I'm completely floored."
Source: Author Soskai

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us