FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Mole 2 The Next Betrayal Episode 1
Quiz about The Mole 2 The Next Betrayal Episode 1

"The Mole 2: The Next Betrayal"- Episode 1 Quiz


This quiz will follow the first episode of "Mole 2: The Next Betrayal".

A multiple-choice quiz by Soskai. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television L-P
  8. »
  9. Mole

Author
Soskai
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
229,121
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
205
Last 3 plays: mandy2 (7/10), winston1 (5/10), Joepetz (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. When the fourteen players met for the first time in Castle Tarasp, which two players were selected to be the Leaders? Hint


Question 2 of 10
2. In the Bike-Crossbow Biathlon, which players were selected to participate? Hint


Question 3 of 10
3. During the Pulse-Rope Walk, who was selected to go first? Hint


Question 4 of 10
4. During the Pulse-Rope Walk, which player had an extremely difficult time keeping their heartbeat under 130 beats per minute, and had to stop multiple times? Hint


Question 5 of 10
5. In the Swing for Life game, who jumped first? Hint


Question 6 of 10
6. Which player was offered an exemption during the Swing for Life game? Hint


Question 7 of 10
7. How much money was bet on the Pulse-Rope Walk? Hint


Question 8 of 10
8. Which two players formed a secret alliance in the first episode? Hint


Question 9 of 10
9. What did Elavia state were her best qualities? Hint


Question 10 of 10
10. Who was the first player to be executed? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 19 2024 : mandy2: 7/10
May 19 2024 : winston1: 5/10
May 19 2024 : Joepetz: 9/10
May 19 2024 : ramses22: 3/10
May 19 2024 : TurkishLizzy: 3/10
May 19 2024 : ArlingtonVA: 4/10
May 19 2024 : james1947: 10/10
May 19 2024 : wjames: 6/10
May 19 2024 : horadada: 3/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. When the fourteen players met for the first time in Castle Tarasp, which two players were selected to be the Leaders?

Answer: Bill and Darwin

Ironically, Darwin was selected because he was a lawyer, and Bill was selected because he was in the military.
2. In the Bike-Crossbow Biathlon, which players were selected to participate?

Answer: Rob, Bob, and Bribs

Bill and Darwin (the leaders) picked Bob, Rob, and Bribs because they thought they looked the most athletic.
3. During the Pulse-Rope Walk, who was selected to go first?

Answer: Heather

Heather had a steady heartbeat of 70 to 75 during her entire walk, which she finished quickly.
4. During the Pulse-Rope Walk, which player had an extremely difficult time keeping their heartbeat under 130 beats per minute, and had to stop multiple times?

Answer: Al

Al claimed that the pulse detector wasn't working right, and that was why he wasn't able to move as fast as the women.
5. In the Swing for Life game, who jumped first?

Answer: Ali

The order was Ali, Katie, Dorothy, Darwin, and Elavia.
6. Which player was offered an exemption during the Swing for Life game?

Answer: Elavia

She was offered an exemption, and accepted it. She refused to swing, and the game was not completed.
7. How much money was bet on the Pulse-Rope Walk?

Answer: $20,000

The players earned the total amount possible for all three games.
8. Which two players formed a secret alliance in the first episode?

Answer: Katie and Heather

They both agreed that they should begin focusing on Elavia, as she would make a good candidate for the mole.
9. What did Elavia state were her best qualities?

Answer: Lying, cheating, and flirting

Bob asked Elavia what her best qualities were, and Elavia responded by saying, "Lying, cheating, and flirting."
10. Who was the first player to be executed?

Answer: Bob

Bob was the first player executed, and Darwin stated that he would miss Bob tremendously because they were roommates.
Source: Author Soskai

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/15/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us