FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Mole 2 The Next Betrayal Episode 2
Quiz about The Mole 2 The Next Betrayal Episode 2

"The Mole 2: The Next Betrayal"- Episode 2 Quiz


This quiz covers the second episode of "The Mole 2: The Next Betrayal".

A multiple-choice quiz by Soskai. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television L-P
  8. »
  9. Mole

Author
Soskai
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
233,186
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
167
Last 3 plays: mandy2 (7/10), winston1 (2/10), ramses22 (3/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which two girls were chosen as the ones with the "best fashion sense"? Hint


Question 2 of 10
2. What outfit was chosen for Rob? Hint


Question 3 of 10
3. Bribs and Ali lied about getting an exemption offer, saying they wouldn't get on the train.


Question 4 of 10
4. Al's most prized possession is a _______.

Answer: (One Word)
Question 5 of 10
5. The players successfully doubled their $20,000 during the "High Rollers" game.


Question 6 of 10
6. Who took the last piece of cake (the one missing the blueberry) and was offered an exemption, along with their roommate, Lisa? Hint


Question 7 of 10
7. Who roomed with Darwin, and picked up the phone first when Lisa called, even though Darwin was supposed to pick up the phone? Hint


Question 8 of 10
8. Katie was told to bring her first-aid kit to Lisa and Dorothy's room.


Question 9 of 10
9. After Katie told her roommates the story about the exemption offer, which female said that she didn't believe a word of the story. Hint


Question 10 of 10
10. Who was executed, becoming the mole's second victim? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 19 2024 : mandy2: 7/10
May 19 2024 : winston1: 2/10
May 19 2024 : ramses22: 3/10
May 19 2024 : TurkishLizzy: 3/10
May 19 2024 : wjames: 4/10
May 19 2024 : horadada: 2/10
May 19 2024 : Upstart3: 3/10
May 19 2024 : ozzz2002: 4/10
May 19 2024 : xchasbox: 4/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which two girls were chosen as the ones with the "best fashion sense"?

Answer: Dorothy and Elavia

Everyone mentioned that Dorothy and Elavia had the best sense of fashion, and that Bill was the player who needed the most fashion sense. Ultimately, these three players had to pick out what the other players would wear on their way to the train station.
2. What outfit was chosen for Rob?

Answer: The cow outfit

Rob said in his confessional, "It looked like a cow suit used by someone with a cow fetish."
3. Bribs and Ali lied about getting an exemption offer, saying they wouldn't get on the train.

Answer: Yes

Later on, they both came out and said that it was all a joke, and that they would in fact get on the train. However, arguments later erupted, and some of the other players had harsh words for Bribs and Ali.
4. Al's most prized possession is a _______.

Answer: picture

Al brought a picture of his two little girls and his wife, which he thought he had lost during the "Burn Bags" game. After the game, he said he would always keep it with him.
5. The players successfully doubled their $20,000 during the "High Rollers" game.

Answer: No

Bad luck began with Katie when she decided to split her 3's. In the end, Rob was the only player left. He bet all the chips he had left, and lost the hand.
6. Who took the last piece of cake (the one missing the blueberry) and was offered an exemption, along with their roommate, Lisa?

Answer: Dorothy

Dorothy and Lisa received the exemption because they successfully convinced Darwin and Katie to come to their room. Sadly, the group was fined $2,000, since the rules clearly state that the players are not to leave their room after-hours.
7. Who roomed with Darwin, and picked up the phone first when Lisa called, even though Darwin was supposed to pick up the phone?

Answer: Patrick

Lisa picked Darwin as the person to call, and Dorothy picked Katie. Patrick picked up the phone in he and Darwin's room, and Lisa pretended to be the a worker at the front desk, so that Patrick wouldn't know what was going on.
8. Katie was told to bring her first-aid kit to Lisa and Dorothy's room.

Answer: False

Actually, Katie was told to bring her personal pack to Dorothy and Lisa's room. Katie was upset after she discovered that the entire thing was a hoax in order for Dorothy and Lisa to win an exemption.
9. After Katie told her roommates the story about the exemption offer, which female said that she didn't believe a word of the story.

Answer: Elavia

Katie was trying to explain the story to her roommates, Ali and Elavia, as best she could. At the end of the story, Elavia apologized by saying she didn't believe the story, and that she didn't know what to believe.
10. Who was executed, becoming the mole's second victim?

Answer: Ali

Ali got the most questions incorrect and left the game. There are only twelve players left. Who will be the next to go?
Source: Author Soskai

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us