FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Mole 2 The Next Betrayal Episode 7
Quiz about The Mole 2 The Next Betrayal Episode 7

"The Mole 2: The Next Betrayal"- Episode 7 Quiz


This quiz covers the seventh episode of "The Mole 2: The Next Betrayal".

A multiple-choice quiz by Soskai. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television L-P
  8. »
  9. Mole

Author
Soskai
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
300,459
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
145
Last 3 plays: TurkishLizzy (3/10), workisboring (1/10), Midget40 (4/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which players stated that they would rather watch 'Romancing the Stone'? Hint


Question 2 of 10
2. Which player was chosen to act as Caesar during the Gladiator Battle game? Hint


Question 3 of 10
3. Heather ran the first leg of the relay race during the Gnome Home game, having to convince a woman to take a picture of her next to a large lion.


Question 4 of 10
4. _____ was offered an exemption, since he/she chose the 'Brutus' helmet.

Answer: (One Word, first name only)
Question 5 of 10
5. Which player accidentally dropped their gnome, and earned an exemption in the process? Hint


Question 6 of 10
6. The players were not successful in keeping Caesar alive during the Gladiator Battle game.


Question 7 of 10
7. On her dollar bill, who did Elavia mark as her least favorite player? Hint


Question 8 of 10
8. Which player, according to Al, had an incredibly confusing 'jelly phobia'? Hint


Question 9 of 10
9. How much money was offered to the least liked player as a bribe to leave the game? Hint


Question 10 of 10
10. ______ was ranked as the least liked player, and took a bribe to leave the game.

Answer: (One Word)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 19 2024 : TurkishLizzy: 3/10
May 19 2024 : workisboring: 1/10
May 19 2024 : Midget40: 4/10
May 19 2024 : masfon: 8/10
May 19 2024 : ozzz2002: 3/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which players stated that they would rather watch 'Romancing the Stone'?

Answer: Heather, Bill, Elavia

Bribs immediately volunteered to participate in the 'Gladiator' option; he stated that his favorite movie was actually 'Gladiator', and that there was no question in his mind as to which movie he would choose. Heather, Bill and Elavia chose 'Romancing the Stone', and then found out they would have to race through an obstacle course while carrying an incredibly slippery, greased gnome.
2. Which player was chosen to act as Caesar during the Gladiator Battle game?

Answer: Dorothy

Dorothy was given a golden crown, and learned that in order for the players to win money for the pot, her crown would have to remain on her head at all times; it would therefore be her fellow players' responsibility to protect her.
3. Heather ran the first leg of the relay race during the Gnome Home game, having to convince a woman to take a picture of her next to a large lion.

Answer: True

The woman was rather hesitant at first, but finally decided to help out Heather and take the picture for her.
4. _____ was offered an exemption, since he/she chose the 'Brutus' helmet.

Answer: Bribs

In order for Bribs to receive an exemption, he would have to kill his fellow players, and then eliminate Caesar and remove her crown; this is a clear reference to what actually happened in Shakespeare's 'Julius Caesar', when Brutus helped to murder his friend, Caesar. If Bribs could successfully kill Caesar, no money would go into the group pot.
5. Which player accidentally dropped their gnome, and earned an exemption in the process?

Answer: Bill

As Bill tried to ride his bicycle up a ramp, he fell off the ramp, thereby dropping his gnome. The gnome broke, and inside was an exemption offer, which Bill then took for himself. The act of finding the exemption inside of the broken gnome is a clear reference to the movie 'Romancing the Stone'.
6. The players were not successful in keeping Caesar alive during the Gladiator Battle game.

Answer: False

Bribs chose to pass up his exemption offer, and he and his fellow players managed to keep Caesar safe and defeat all of the other gladiators to win the game, and earn $30,000 for the group pot.
7. On her dollar bill, who did Elavia mark as her least favorite player?

Answer: Katie

Elavia stated that she and Katie had incredibly different personalities, and that this was her reasoning for choosing her.
8. Which player, according to Al, had an incredibly confusing 'jelly phobia'?

Answer: Katie

Al pestered Katie at the dinner table, asking her to explain to him why she could be afraid of something as insignificant as jelly. Katie explained that she didn't know why she feared jelly, but that seeing it made her feel as though she could vomit.
9. How much money was offered to the least liked player as a bribe to leave the game?

Answer: $50,000

$50,000 was offered to Elavia to leave the game, as the majority of the remaining players once again chose her as the least liked player.
10. ______ was ranked as the least liked player, and took a bribe to leave the game.

Answer: Elavia

Elavia chose to take the $50,000 after consulting with her 'lawyer', Darwin, who encouraged her to take the money, as it was guaranteed to her as long as she walked out of the game.
Source: Author Soskai

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us