FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Mole Part 11
Quiz about The Mole Part 11

"The Mole" Part 1.1 Trivia Quiz


This is my first of a few quizzes about the first season of "The Mole". This season was released on DVD in March, 2005. This quiz covers episodes 1-3 Good luck!

A multiple-choice quiz by kyleisalive. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television L-P
  8. »
  9. Mole

Author
kyleisalive
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
205,081
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
236
Last 3 plays: winston1 (3/10), 1995Tarpon (10/10), Kabdanis (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. Did the group successfully complete their first task of the game?


Question 2 of 10
2. What was the correct PIN code for the ATM in the memory game in episode one? Hint


Question 3 of 10
3. Who was the Mole's first victim?

Answer: (One Word - First Name Only)
Question 4 of 10
4. In the beginning of episode two, who is kidnapped from their room in the middle of the night? Hint


Question 5 of 10
5. During the "Good Eyes/Fake Watch Game" in episode two, did the three players correctly distinguish the fake watch?


Question 6 of 10
6. How many teams of two lost in the "Leader/Follower" game? Hint


Question 7 of 10
7. Who was the Mole's second victim?

Answer: (One Word - First Name Only)
Question 8 of 10
8. What country did the group travel to in episode three? Hint


Question 9 of 10
9. Who was not chosen to do the group's laundry during episode three? Hint


Question 10 of 10
10. Who was required to do all of the tasks in the "dice game" to win an exemption? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 19 2024 : winston1: 3/10
May 19 2024 : 1995Tarpon: 10/10
May 19 2024 : Kabdanis: 7/10
May 19 2024 : sam388: 9/10
May 19 2024 : Joepetz: 8/10
May 19 2024 : ramses22: 5/10
May 19 2024 : CmdrK: 7/10
May 19 2024 : griller: 3/10
May 19 2024 : ArlingtonVA: 1/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Did the group successfully complete their first task of the game?

Answer: Yes

The group was told to free fall out of a plane with an instructor for each member. Since the group successfully completed their task, they earned $75,000 for the pot. The group then flew to Paris to continue the game.
2. What was the correct PIN code for the ATM in the memory game in episode one?

Answer: 2239

In the memory game, the group had to choose two people with good memory, so they chose Kathryn and Afi. Kathryn and Afi had to remember key points about each player to answer questions, and when the answers were added together, they'd get the PIN code for the ATM. Jim and Afi then biked to the ATM and won the task, but Wendi broke a rule and was penalized $10,000.

The pot rose to $115,000 after the completion of the task.
3. Who was the Mole's first victim?

Answer: Manuel

After receiving the lowest score on the quiz, Manuel, a single parent from California, was eliminated from the game. During his short time in the game, he ended up jumping out of a plane and traveling around Paris.
4. In the beginning of episode two, who is kidnapped from their room in the middle of the night?

Answer: Steven

Steven was taken hostage for the next game. The group had to split into three teams to find Steven in a castle on the shores of Cannes (about thirty minutes away from Monaco) to add $50,000 to the group pot. The group lost the task by only four and a half minutes.
5. During the "Good Eyes/Fake Watch Game" in episode two, did the three players correctly distinguish the fake watch?

Answer: Yes

Kate, Henry, and Kathryn played a game in which they had to figure out whether or not one of two Cartier watches was a fake. When they made their choice, the chosen watch would be destroyed. They won twenty thousand dollars for choosing the correct watch. Had they chosen the wrong watch, they'd have lost twenty-thousand dollars.
6. How many teams of two lost in the "Leader/Follower" game?

Answer: Three

None of the teams constructed could make it through the entire cornfield maze without getting tagged by the guards. They lost a potential sixty thousand dollars for the group pot.
7. Who was the Mole's second victim?

Answer: Afi

Although she helped to earn the majority of the money for the group pot, Afi answered the least amount of correct questions on the Mole quiz. Teammates said that she would be missed for her upbeat personality and her fun attitude toward the game.
8. What country did the group travel to in episode three?

Answer: Spain

The group left France and spent the night in Seville, Spain. Shortly after, they were whisked off to do a bullfighting task where they won $65,000 more for the group pot.
9. Who was not chosen to do the group's laundry during episode three?

Answer: Steven

After choosing who was fearless, who had the biggest smile, and who they thought was best to hold their possessions, Charlie, Henry, and Jennifer went off to do the laundry while the rest began their second task. What was the catch? There were no laundromats in the small town they were in, so they had to use eight different wash basins. They ended up winning $10,000 for the pot.
10. Who was required to do all of the tasks in the "dice game" to win an exemption?

Answer: Kate

Kate had to be painted nude, wear a ball and chain, dye her hair, and cast both of her legs to get an exemption for the round. Wendi was eliminated from the game after she scored the lowest on the Mole's quiz.
Source: Author kyleisalive

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us