FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about A Star Called Johnny Depp
Quiz about A Star Called Johnny Depp

A Star Called Johnny Depp Trivia Quiz


My most favorite actor is Johnny Depp. Take this quiz to either gain knowledge, or just have fun!

A multiple-choice quiz by supagal57. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities C-D
  8. »
  9. Johnny Depp

Author
supagal57
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
226,997
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
4977
Last 3 plays: Johnmcmanners (10/10), Guest 173 (9/10), jxhsutt (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. Why does Johnny avoid watching his own movies? Hint


Question 2 of 10
2. What was the name of Johnny Depp's first wife? Hint


Question 3 of 10
3. In "Private Resort" (1985), what was the name of Johnny Depp's character? Hint


Question 4 of 10
4. What musical instrument did Johnny buy when he was twelve years old? Hint


Question 5 of 10
5. Who was Johnny Depp's executive assistant on "Charlie and the Chocolate Factory" (2005)? Hint


Question 6 of 10
6. What movie did Johnny Depp star in with Traci Lords, Iggy Pop and Ricki Lake? Hint


Question 7 of 10
7. What are the names of Johnny Depp's first daughter and first son? Hint


Question 8 of 10
8. When Johnny was seven, where did he and his family move to from Owensboro, Kentucky? Hint


Question 9 of 10
9. Johnny Depp was a nominee for Best Actor in a Motion Picture at the 2006 Golden Globe Awards for what movie? Hint


Question 10 of 10
10. What FOX T.V. show made Johnny Depp a star? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 08 2024 : Johnmcmanners: 10/10
May 07 2024 : Guest 173: 9/10
Apr 26 2024 : jxhsutt: 6/10
Apr 17 2024 : Guest 98: 10/10
Apr 11 2024 : Guest 174: 7/10
Apr 05 2024 : Guest 165: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Why does Johnny avoid watching his own movies?

Answer: He feels that he should leave the character alone

He also avoids watching his own movies because when he saw himself in "A Nightmare on Elm Street," he felt sick to his stomach. The thought of thousands of people watching him die was very uncomfortable to him.
2. What was the name of Johnny Depp's first wife?

Answer: Lori Anne Allison

In 1983, Johnny and Lori met in Los Angelas. Johnny was with his band performing in opening acts, and Lori was a make-up artist. That same year, Johnny and Lori were married. Three years later, because of money problems, they divorced.
3. In "Private Resort" (1985), what was the name of Johnny Depp's character?

Answer: Jack

Jack loved beautiful girls. He and his buddy Ben went to an exclusive resort in Florida in quest for their beautiful girls. Jack and Ben looked for a good time, but instead they found trouble! This was a hilarious movie.
4. What musical instrument did Johnny buy when he was twelve years old?

Answer: Guitar

His guitar cost $25, and he stole a chord book to go with it. He would lock himself in his room for hours, teaching himself how to play.
5. Who was Johnny Depp's executive assistant on "Charlie and the Chocolate Factory" (2005)?

Answer: Christi Dembrowski

Christi Dembrowski is actually one of his sisters. Debbie is his other sister, and Danny is his brother. Betty Sue Palmer Depp is his mother. Christi has worked with her brother on many of his movies.
6. What movie did Johnny Depp star in with Traci Lords, Iggy Pop and Ricki Lake?

Answer: Cry-Baby

(1990) Johnny played bad-boy Wade "Cry-Baby" Walker. He fell in love with a beautiful square named Allison. Allison fell in love with him too, but soon, it started a fight between the squares and the drapes. This was a very good movie.
7. What are the names of Johnny Depp's first daughter and first son?

Answer: Lily-Rose Melody Depp and Jack John Christopher Depp III

Lily was born on May 27, 1999. When she was little, she thought her father (Johnny Depp) was an actual pirate. Her middle name, Melody, was named after the type of melody in music. Jack-John Christopher Depp III was born on April 10, 2002.
8. When Johnny was seven, where did he and his family move to from Owensboro, Kentucky?

Answer: Miramar, Florida

When the family moved to Mirimar, they lived in over 30 different houses in only a few years. Johnny changed schools very often, too.
9. Johnny Depp was a nominee for Best Actor in a Motion Picture at the 2006 Golden Globe Awards for what movie?

Answer: Charlie and the Chocolate Factory

(2005) Johnny played crazy Willy Wonka. At his chocolate factory, he put five golden tickets in five Wonka bars. When five children found the tickets, Willy Wonka led them on a tour around the factory. During the tour, four of the children got into mischief, and only one remained. That one child was Charlie Bucket. Willy Wonka offered to give Charlie his entire factory as a special prize, but Charlie declined his offer.

Then, Charlie tried to help Wonka by reuniting him and his father, after Willy ran away.

This was a very funny movie. Unfortunately, he lost this award to Joaquin Phoenix for "Walk the Line" (2005).
10. What FOX T.V. show made Johnny Depp a star?

Answer: 21 Jump Street

This show aired from 1987-1990. Johnny starred as the undercover cop, Tommy Hanson. Tommy was the very talented cop who always found cool ways to solve his crimes. This show made Depp a teen idol.
Source: Author supagal57

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nannanut before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Do you Know Johnny Depp? Average
2. All About Johnny Depp Average
3. The Depth of Depp Average
4. Do You Know Johnny Depp? Average
5. All About Johnny Average
6. Johnny Depp Average
7. Johnny Depp Average
8. Johnny Depp Tough
9. The Amazing Johnny Depp Tough
10. A Little More Johnny Tough
11. Johnny Depp Mania Difficult
12. Ted Cassidy: The Man Behind the Lurch Easier

5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us