FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Do you Know Johnny Depp
Quiz about Do you Know Johnny Depp

Celebrities Quiz: Do you Know Johnny Depp? | 10 Questions


This quiz is all about Johnny Depp and the films he's made. It shouldn't be too hard. Enjoy.

A multiple-choice quiz by supakat. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities C-D
  8. »
  9. Johnny Depp

Author
supakat
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
145,652
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
12180
Last 3 plays: Puzzlegirl2024 (8/10), Guest 107 (5/10), Dazza34582 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. Johnny Depp starred in which 1990 film with Winona Ryder? Hint


Question 2 of 10
2. In which film does Johnny star with Heather Graham? Hint


Question 3 of 10
3. What is Johnny's character's name in "Sleepy Hollow"? Hint


Question 4 of 10
4. Which actress starred opposite Johnny in "Sleepy Hollow"? Hint


Question 5 of 10
5. What year did Johnny make his film debut in "A Nightmare On Elm Street"? Hint


Question 6 of 10
6. What was Johnny's character's name in "Pirates Of The Caribbean: The Curse Of The Black Pearl"?

Answer: (Two Words)
Question 7 of 10
7. Johnny Depp has starred in a film with Marlon Brando?


Question 8 of 10
8. Leonardo DiCaprio plays Johnny Depp's nephew in "What's Eating Gilbert Grape?".


Question 9 of 10
9. What is Johnny Depp's character's name in "Blow"? Hint


Question 10 of 10
10. Johnny has appeared in the British television programme "The Fast Show"?



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 25 2024 : Puzzlegirl2024: 8/10
May 20 2024 : Guest 107: 5/10
May 19 2024 : Dazza34582: 8/10
May 17 2024 : Guest 208: 8/10
May 10 2024 : Guest 64: 6/10
May 08 2024 : Johnmcmanners: 10/10
May 07 2024 : Guest 173: 10/10
May 03 2024 : Guest 173: 10/10
May 02 2024 : sarahpplayer: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Johnny Depp starred in which 1990 film with Winona Ryder?

Answer: "Edward Scissorhands"

Johnny fell in love with Winona prior to making this film about a young man with scissors for hands.
2. In which film does Johnny star with Heather Graham?

Answer: "From Hell"

This film was made in 2001 and is about Jack The Ripper.
3. What is Johnny's character's name in "Sleepy Hollow"?

Answer: Ichabod Crane

This 1999 film was directed by Tim Burton who also directed Johnny in "Edward Scissorhands". The film is about a man sent to investigate murders commited by a headless horseman.
4. Which actress starred opposite Johnny in "Sleepy Hollow"?

Answer: Christina Ricci

There is a 17 year age gap between Johnny and Christina. The film was made in 1999.
5. What year did Johnny make his film debut in "A Nightmare On Elm Street"?

Answer: 1984

He played Glen Lantz who was killed by Freddy Krueger.
6. What was Johnny's character's name in "Pirates Of The Caribbean: The Curse Of The Black Pearl"?

Answer: Jack Sparrow

A fantastic film which was made in 2003. It also stars the gorgeous Orlando Bloom.
7. Johnny Depp has starred in a film with Marlon Brando?

Answer: True

They were both in "Don Juan DeMarco" in 1995. This film is about a man who believes he is the greatest lover in the world.
8. Leonardo DiCaprio plays Johnny Depp's nephew in "What's Eating Gilbert Grape?".

Answer: False

He plays Johnny Depp's brother, Arnie. The film was made in 1993 and is about a young man who has to take care of his brother and his obese mother.
9. What is Johnny Depp's character's name in "Blow"?

Answer: George Jung

Fred Abberline was his character's name in "From Hell"; Spencer Armacost was his character's name in "The Astronaut's Wife" and Raoul Duke was his character's name in "Fear and Loathing in Las Vegas".
10. Johnny has appeared in the British television programme "The Fast Show"?

Answer: True

He is a massive fan of the programme and appeared on "The Last Ever Fast Show (Christmas Special)" in December 2000. Thanks for playing, hope you enjoyed the quiz.
Source: Author supakat

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Do You Know Johnny Depp? Average
2. Johnny Depp Average
3. Johnny Depp Average
4. All About Johnny Average
5. Johnny Depp Tough
6. All About Johnny Depp Average
7. The Amazing Johnny Depp Tough
8. A Little More Johnny Tough
9. A Star Called Johnny Depp Average
10. Johnny Depp Mania Difficult
11. The Depth of Depp Average
12. Kirsten Dunst Tough

5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us