FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Amazing Johnny Depp
Quiz about The Amazing Johnny Depp

The Amazing Johnny Depp Trivia Quiz


If you are an obsessed Johnny Depp fan like I am, you will enjoy this quiz. I got most of these facts from interviews. Enjoy!

A multiple-choice quiz by litoCRZYmuggle. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities C-D
  8. »
  9. Johnny Depp

Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
257,640
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
5894
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Johnmcmanners (10/10), Guest 173 (5/10), Guest 98 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. Even though Johnny was born in Owensboro, Kentucky, where did he spend most of his childhood? Hint


Question 2 of 10
2. What movie was Johnny's debut? Hint


Question 3 of 10
3. What did Johnny's sister give Johnny for his 22nd birthday? Hint


Question 4 of 10
4. In what movie did Johnny play an man who lost contact with everything for two minutes? Hint


Question 5 of 10
5. In 1994, Johnny's hotel room was found in a complete mess. Who did he blame? Hint


Question 6 of 10
6. Johnny dropped out of high school. What did he want to drop out of high school to be? Hint


Question 7 of 10
7. In what movie from did Johnny say, "Subtle... Zesty? Disgusting." Hint


Question 8 of 10
8. What movie did Johnny Depp reject, so the part went to Brad Pitt? Hint


Question 9 of 10
9. What did Johnny win at the Kids' Choice Awards in 2006? Hint


Question 10 of 10
10. What foreign language did Johnny learn because of family ties? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 08 2024 : Johnmcmanners: 10/10
May 07 2024 : Guest 173: 5/10
Apr 17 2024 : Guest 98: 8/10
Apr 11 2024 : Guest 174: 8/10
Apr 05 2024 : Guest 165: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Even though Johnny was born in Owensboro, Kentucky, where did he spend most of his childhood?

Answer: Miramar, Florida

Johnny's father left the family when Johnny was very young. Johnny's mom, Betty-Sue always wanted to move because of her Cherokee blood. Her father was a full Indian Cherokee. After Florida, Johnny and his mother went to California.
2. What movie was Johnny's debut?

Answer: A Nightmare on Elm Street (1984)

This 1984 horror flick, 'A Nightmare on Elm Street' was about teenagers on Elm Street getting killed in their dreams by Freddy Krueger because of what their parents had done to him. Johnny's character, Glen Lantz, got sucked into a bed and spat back out, but only blood was spat out. Wes Craven's character description included a jock-like personality, blonde, curly hair, and a sort of big, muscular body. Nicolas Cage told Johnny to try out for this part. So he did. Wes Craven first didn't think about chosing Johnny for this role, but his daughter thought Johnny was very cute, so Wes Craven chose Johnny to make his daughter happy. Johnny was paid $1000 every day he was on the set and working.
3. What did Johnny's sister give Johnny for his 22nd birthday?

Answer: a belly dancer

She danced for Johnny while his family was watching and he had an awkward expression on his face. At the end of the dance, she made him dress up like her, but a man version, and dance with her.
4. In what movie did Johnny play an man who lost contact with everything for two minutes?

Answer: The Astronaut's Wife (1999)

"The Astronaut's Wife" was about a man named Spencer Aramcost, played by Johnny Depp. His spaceship exploded, so he was just floating around for about two minutes and had no contact with the world. When he got home, he was happy to see his wife.
5. In 1994, Johnny's hotel room was found in a complete mess. Who did he blame?

Answer: An armadillo

Johnny apparently made mess of a $2,200-dollars-a-night Presidential suite. One of the police officers inspecting that crime said, "He came home and got ready for bed and he opened up the closet door and an armadillo jumped out of the closet, ran around, knocked over all kinds of furniture and then jumped out the window and left him with the damage."
6. Johnny dropped out of high school. What did he want to drop out of high school to be?

Answer: Rock star

He dropped out of high school when he was 16 because he found it so boring. He was obsessed with his guitar, and was already playing in Garage bands. His first band was called "Flame." Then he joined "The Kids". "The Kids" became famous and moved to California and changed their name to "Six Gun Method". Johnny's musical career came to an end when Nicolas Cage introduced him to acting.
7. In what movie from did Johnny say, "Subtle... Zesty? Disgusting."

Answer: Chocolat (2000)

The movie 'Chocolat' was about a mother and a daughter who opened up a chocolate shop in a town that didn't accept them because they did not attend mass. The whole town loved their chocolate, but the Comte Paul de Reynaud didn't want his town involved with these chocolatiers.

This quote was from the scene where Roux (played by Johnny) told Vianne's daughter to not judge something without eating it. She told him to eat a worm. He said it was disgusting. Then she asked him if he had ever tasted one and he said he hadn't and pretended to eat the worm.
8. What movie did Johnny Depp reject, so the part went to Brad Pitt?

Answer: Thelma and Louise (1991)

Johnny rejected the part because it seemed too normal. Johnny was asked to play the role of a cowboy-like character named J.D. The movie was about two people named Thelma and Louise who escaped their normal life to go to Mexico. When they went, they were hunted everywhere by the police. Johnny rejected the part of J.D. because he liked playing characters with weird personalities.

As a kid, he was strange, and often never fitted in anywhere, and if he did, he didn't fit in for long. The funny thing is, the character that Johnny rejected - his name was J.D. - Johnny's initials.
9. What did Johnny win at the Kids' Choice Awards in 2006?

Answer: A blimp award for best male movie star

He won the blimp award and he was the last sliming of the day. Johnny was also nominated for the Kids' Choice Awards in 2007, but he got beaten by Adam Sandler.
10. What foreign language did Johnny learn because of family ties?

Answer: French

Johnny learned how to speak French from living in France with his children and with Vanessa Paradis. Well, Vanessa Paradis is French, and he has had some cameo roles in French films.
Source: Author litoCRZYmuggle

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nannanut before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Do You Know Johnny Depp? Average
2. Do you Know Johnny Depp? Average
3. Johnny Depp Average
4. Johnny Depp Average
5. All About Johnny Average
6. Johnny Depp Tough
7. All About Johnny Depp Average
8. A Little More Johnny Tough
9. A Star Called Johnny Depp Average
10. Johnny Depp Mania Difficult
11. The Depth of Depp Average
12. Kirsten Dunst Tough

5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us