FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about All About Johnny Depp
Quiz about All About Johnny Depp

All About Johnny Depp Trivia Quiz


Do you think you know a lot about the brilliant actor, Johnny Depp? Take this quiz and find out!

A multiple-choice quiz by rnm0426. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities C-D
  8. »
  9. Johnny Depp

Author
rnm0426
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
263,530
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
7047
Last 3 plays: Johnmcmanners (10/10), Guest 173 (9/10), Guest 98 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Johnny was born in what US state? Hint


Question 2 of 10
2. Johnny did the voice of the character, Victor Van Dort, in what animated film? Hint


Question 3 of 10
3. Johnny was once in a garage band that opened for Iggy Pop.


Question 4 of 10
4. For Johnny's portrayal of Edward D. Wood Jr. in the 1994 film "Ed Wood", he used three of the following people for inspiration except whom? Hint


Question 5 of 10
5. Which 1993 movie did Johnny Depp star in about a young man who must care for his obese mother and mentally retarded younger brother? Hint


Question 6 of 10
6. In the 1999 movie "Sleepy Hollow" what character did Johnny portray? Hint


Question 7 of 10
7. What 2005 film, based on a classic children's book by Roald Dahl, did Johnny Depp play the eccentric Mr. Wonka? Hint


Question 8 of 10
8. Johnny wrote, directed, and starred in what film that debuted in 1997? Hint


Question 9 of 10
9. Johnny Depp was nominated for an Oscar in 2005 for his performance in what movie? Hint


Question 10 of 10
10. In 2003, Johnny was voted "People" magazine's Sexiest Man Alive.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 08 2024 : Johnmcmanners: 10/10
May 07 2024 : Guest 173: 9/10
Apr 17 2024 : Guest 98: 10/10
Apr 11 2024 : Guest 174: 8/10
Apr 05 2024 : Guest 165: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Johnny was born in what US state?

Answer: Kentucky

Johnny was born in Owensboro, Kentucky on June 9, 1963. He is the youngest of four children, and was raised in Florida.
2. Johnny did the voice of the character, Victor Van Dort, in what animated film?

Answer: "Corpse Bride" (2005)

In this Tim Burton film, a deceased bride comes to life after hearing a groom practising wedding vows near her grave. When she wakes, she believes she is supposed to marry him. Johnny's character, Victor, is the groom.
3. Johnny was once in a garage band that opened for Iggy Pop.

Answer: True

His band's name was The Kids. Johnny was the lead guitarist.
4. For Johnny's portrayal of Edward D. Wood Jr. in the 1994 film "Ed Wood", he used three of the following people for inspiration except whom?

Answer: Marlon Brando

This film, directed by Tim Burton, won two Academy Awards in 1995. Johnny Depp was nominated for a Golden Globe for his role.
5. Which 1993 movie did Johnny Depp star in about a young man who must care for his obese mother and mentally retarded younger brother?

Answer: What's Eating Gilbert Grape

His younger brother was portrayed by Leonardo DiCaprio. His mother was portrayed by Darlene Cates.
6. In the 1999 movie "Sleepy Hollow" what character did Johnny portray?

Answer: Ichabod Crane

Baltus Van Tassel was played by Michael Gambon. Doctor Lancaster was played by Ian McDiarmid. Jack Sparrow was the character Johnny portrayed in the Pirates of the Caribbean movies.
7. What 2005 film, based on a classic children's book by Roald Dahl, did Johnny Depp play the eccentric Mr. Wonka?

Answer: Charlie and the Chocolate Factory

Steve Martin, Robin Williams, and Brad Pitt were all considered for the role of Mr. Willy Wonka. However, Depp was ultimately chosen for the part. He used many celebrities, including rock stars and game show hosts, as his inspiration for his role as Willy Wonka.
8. Johnny wrote, directed, and starred in what film that debuted in 1997?

Answer: The Brave

In this film, Johnny plays an out-of-work, hard-nosed Native American who lives in a mobile home with his family. Unhappy with his life and what he has to offer, he allows a group of criminals to torture him for money. Depp starred in this movie alongside acting legend Marlon Brando.
9. Johnny Depp was nominated for an Oscar in 2005 for his performance in what movie?

Answer: Finding Neverland

He was nominated for Best Performance by an Actor in a Leading Role. His nomination for Best Actor in a Leading Role for "Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl" took place in 2004.
10. In 2003, Johnny was voted "People" magazine's Sexiest Man Alive.

Answer: True

In the same year, he was chosen as E!'s Entertainer of the Year. "Premiere" magazine also ranked him as #47 on a list of the Greatest Movie Stars of All Time. He was also ranked #5 on VH1's 100 Hottest Hotties.
Source: Author rnm0426

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Do you Know Johnny Depp? Average
2. Do You Know Johnny Depp? Average
3. The Amazing Johnny Depp Tough
4. Johnny Depp Average
5. Johnny Depp Tough
6. A Star Called Johnny Depp Average
7. Johnny Depp Average
8. All About Johnny Average
9. The Depth of Depp Average
10. Johnny Depp Mania Difficult
11. A Little More Johnny Tough
12. The All-American Girl, Margaret Cho Tough

5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us