FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Britt Ekland
Quiz about Britt Ekland

Britt Ekland Trivia Quiz


This quiz is all about the incredibly talented actress Britt Ekland.

A multiple-choice quiz by OzzysGirl. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities E-G

Author
OzzysGirl
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
209,766
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
278
- -
Question 1 of 10
1. Where in Sweden was Britt Ekland born? Hint


Question 2 of 10
2. Which actor did Britt meet in a hotel, and eventually marry in 1964? Hint


Question 3 of 10
3. Who did Britt play in the 1974 Bond movie "The Man With The Golden Gun"? Hint


Question 4 of 10
4. In 1977, which rock star did this Swedish beauty breakup with? Hint


Question 5 of 10
5. In 1968, in which movie did she play the girl who invented the striptease? Hint


Question 6 of 10
6. What are the names of Britt's three children? Hint


Question 7 of 10
7. In 1984, which member of The Stray Cats did Britt marry? Hint


Question 8 of 10
8. On which UK game show did Britt guest star? Hint


Question 9 of 10
9. While handing out an award at an awards ceremony in 2000, she injured herself. Who was she handing the award to? Hint


Question 10 of 10
10. What is the title of Britt's autobiography? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where in Sweden was Britt Ekland born?

Answer: Stockholm

Britt was born Britt Marie Eklund on 6th October 1942.
2. Which actor did Britt meet in a hotel, and eventually marry in 1964?

Answer: Peter Sellers

Britt married Peter Sellers on 19th February 1964, but they divorced on 18th December 1968.
3. Who did Britt play in the 1974 Bond movie "The Man With The Golden Gun"?

Answer: Mary Goodnight

This was the highest point in her acting career.
4. In 1977, which rock star did this Swedish beauty breakup with?

Answer: Rod Stewart

After their split, Britt filed for a palimony suit against the singer for $12.5 million as he was reportedly unfaithful to her. She claimed she gave up most of her career for him, and due to his infidelity she felt it was her right to have a stake of his income.
5. In 1968, in which movie did she play the girl who invented the striptease?

Answer: The Night They Raided Minsky's

This was apparently her claim to fame, although a year before she starred with her then husband in "The Bobo".
6. What are the names of Britt's three children?

Answer: Victoria Sellers, Nikolaj Adler, and T.J McDonnell

Victoria Sellers was born in 1965. Nikolaj Adler was born in 1973. T.J McDonnell was born in 1988.
7. In 1984, which member of The Stray Cats did Britt marry?

Answer: Slim Jim Phantom a.k.a James McDonnell

Britt and James married on 20th March 1984.
8. On which UK game show did Britt guest star?

Answer: The Weakest Link

Britt was summoned to answer questions from the Mean Queen, Anne Robinson on 24th December 2004 on The Panto special.
9. While handing out an award at an awards ceremony in 2000, she injured herself. Who was she handing the award to?

Answer: Marilyn Manson

On 29th August at the Kerrang Music Awards in London, Britt broke her ankle and wrist while walking to present The Hall of Fame award to Marilyn Manson.
10. What is the title of Britt's autobiography?

Answer: True Britt

She wrote a tell-all autobiography called "True Britt".
Source: Author OzzysGirl

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us