FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Jennifer Love Hewitt
Quiz about Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt Trivia Quiz


Here are some questions about the lovely and talented Jennifer Love Hewitt. If you are a fan of hers, many of the answers should be fairly easy.

A multiple-choice quiz by karock. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities H-J

Author
karock
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
50,170
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
3581
Last 3 plays: Guest 73 (3/10), blackandgreen (4/10), draft318 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. Jennifer lived much of her childhood in which of these states? Hint


Question 2 of 10
2. What is Jennifer's older brother's name? Hint


Question 3 of 10
3. Why was Jennifer given the middle name of 'Love'? Hint


Question 4 of 10
4. Which actor from 'Boy Meets World' did Jennifer date? Hint


Question 5 of 10
5. What was the name of the song Jennifer performed on the soundtrack for 'I Still Know What You Did Last Summer'? Hint


Question 6 of 10
6. What is the name of Jennifer's production company? Hint


Question 7 of 10
7. Which of Jennifer's movie co-stars was she rumored to be dating in early 2001? Hint


Question 8 of 10
8. In which year was Jennifer born? Hint


Question 9 of 10
9. On which TV series was Jennifer offered a role to replace another actress, but turned it down? Hint


Question 10 of 10
10. How tall is Jennifer? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 22 2024 : Guest 73: 3/10
May 16 2024 : blackandgreen: 4/10
May 16 2024 : draft318: 8/10
May 16 2024 : Guest 165: 4/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Jennifer lived much of her childhood in which of these states?

Answer: Texas

She was born in Waco, Texas and raised in Killeen, but she and her mother moved to LA to pursue a career in entertainment when she was 10.
2. What is Jennifer's older brother's name?

Answer: Todd

Her brother is 8 years older than her and is a chiropractor in LA. Christopher Hewett played Mr. Belvedere and Howard Hewitt is a musician, but neither is related to Jennifer.
3. Why was Jennifer given the middle name of 'Love'?

Answer: It was the name of her mother's friend from college

She was named Jennifer because her older brother had a crush on a girl named Jennifer at school and also in case she didn't like the name 'Love'.
4. Which actor from 'Boy Meets World' did Jennifer date?

Answer: Will Friedle

Jennifer dated Will for a few years in the mid-1990s.
5. What was the name of the song Jennifer performed on the soundtrack for 'I Still Know What You Did Last Summer'?

Answer: How Do I Deal

Jennifer released a few albums in the 1990s and signed a {$4} million record deal in August 2001.
6. What is the name of Jennifer's production company?

Answer: Love Spell Entertainment

Cupid's Love was the name of a movie Jennifer had hoped to produce with a premise similar to 'The Wedding Planner', but it is unlikely to be made due to the many similarities to that movie.
7. Which of Jennifer's movie co-stars was she rumored to be dating in early 2001?

Answer: Alec Baldwin

Jennifer plays the Devil in the remake of 'The Devil and Daniel Webster', which was directed by Alec Baldwin and is scheduled to be released in the fall of 2001. She and Baldwin were seen in public together a few times, but both denied any romantic involvement.
8. In which year was Jennifer born?

Answer: 1979

She was born February 21, 1979 in Waco, Texas.
9. On which TV series was Jennifer offered a role to replace another actress, but turned it down?

Answer: Charmed

Jennifer was offered a role on 'Charmed' to replace Shannen Doherty, but she turned it down because of her busy movie schedule. Rose McGowan replaced Doherty for the 2001-02 season.
10. How tall is Jennifer?

Answer: Between 5 and 5 1/2 feet

Source: Author karock

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us