FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Kelsey Grammer
Quiz about Kelsey Grammer

Kelsey Grammer Trivia Quiz


The life, filmography, and characters of one of my favourite actors.

A multiple-choice quiz by LadyCaitriona. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities E-G

Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
37,833
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1224
- -
Question 1 of 10
1. For which character from 'The Simpsons' does Kelsey Grammer repeatedly provide the voice? Hint


Question 2 of 10
2. What is Kelsey Grammer's 'real' first name? Hint


Question 3 of 10
3. Where was he born? Hint


Question 4 of 10
4. In which television sit-com does Grammer play a radio psychiatrist?

Answer: (One Word - Spelling counts!!)
Question 5 of 10
5. In October 1999, what surgical operation did Kelsey Grammar undergo? Hint


Question 6 of 10
6. 'Frasier' is a spinoff using Grammer's character from which sit-com? Hint


Question 7 of 10
7. How many times was Kelsey Grammer married during the 1980s and 1990s? Hint


Question 8 of 10
8. Which of the following women did Kelsey Grammer marry in 1997? Hint


Question 9 of 10
9. Which character did Kelsey Grammer play in the comedy movie 'Down Periscope'? Hint


Question 10 of 10
10. What is the name of Frasier Crane's (from 'Frasier') ex-wife who makes appearances on the show?

Answer: (The CHARACTER'S first name only)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 30 2024 : Guest 136: 3/10
May 12 2024 : Guest 108: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. For which character from 'The Simpsons' does Kelsey Grammer repeatedly provide the voice?

Answer: 'Sideshow Bob' Terwilliger

2. What is Kelsey Grammer's 'real' first name?

Answer: Allen

Allen Kelsey Grammer born 21st February, 1955.
3. Where was he born?

Answer: St. Thomas, Virgin Islands

4. In which television sit-com does Grammer play a radio psychiatrist?

Answer: Frasier

He plays Dr. Frasier Crane.
5. In October 1999, what surgical operation did Kelsey Grammar undergo?

Answer: had his appendix removed.

6. 'Frasier' is a spinoff using Grammer's character from which sit-com?

Answer: 'Cheers'

Grammer is the only actor to be award-nominated for three t.v. shows for the same character: 'Cheers,' 'Wings,' (Guest appearance) and 'Frasier.'
7. How many times was Kelsey Grammer married during the 1980s and 1990s?

Answer: 3

Doreen Alderman (1982 - 1990), Leigh-Anne Csuhany (1992 - 1993), and Camille Donatacci in 1997.
8. Which of the following women did Kelsey Grammer marry in 1997?

Answer: none of these

9. Which character did Kelsey Grammer play in the comedy movie 'Down Periscope'?

Answer: Lieutenant Commander Thomas Dodge

Pascal was played by Rob Schneider, Graham by Bruce Dern, and Winslow by Rip Torn.
10. What is the name of Frasier Crane's (from 'Frasier') ex-wife who makes appearances on the show?

Answer: Lilith

Source: Author LadyCaitriona

This quiz was reviewed by FunTrivia editor silverginger before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us