FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Vivica A Fox
Quiz about Vivica A Fox

Vivica A. Fox Trivia Quiz


Vivica A. Fox is stylish, talented, and a very good actress, I hope you enjoy my quiz!

A multiple-choice quiz by calibrownsugga. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities E-G

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
206,248
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
540
- -
Question 1 of 10
1. What state was Vivica A. Fox born in? Hint


Question 2 of 10
2. Which film was Vivica in where she played a Fairy Godmother? Hint


Question 3 of 10
3. Did Vivica ever date rapper star 50 Cent?


Question 4 of 10
4. What is the name of Vivica's most talked about drama on "Lifetime"? Hint


Question 5 of 10
5. Was Vivica in the 2003 film "Kill Bill: Vol.1"?


Question 6 of 10
6. Did Vivica ever play a character of the name "Shante Smith"?


Question 7 of 10
7. What 2002 movie did Vivica play in, where she found out her boyfriend went on an all gay cruise? Hint


Question 8 of 10
8. Which movie was Vivica A. Fox in with actress, Vanessa Williams? Hint


Question 9 of 10
9. What 1996 blockbuster movie was Vivica A. Fox in with mega star Will Smith? Hint


Question 10 of 10
10. Which movie was Vivica A. Fox NOT in? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What state was Vivica A. Fox born in?

Answer: Indiana

Vivica A. Fox was born July 30, 1964. She was born in Indianapolis, but at the age of 18 she moved to California where she attended Golden West College in Huntington Beach, California.
2. Which film was Vivica in where she played a Fairy Godmother?

Answer: "Ella Enchanted"

In 2004, Vivica played a Fairy Godmother who would not grant Anne Hathaway's wish in the cute and charming "Ella Enchanted".
3. Did Vivica ever date rapper star 50 Cent?

Answer: Yes

Only after four months of dating 50 Cent dumped Vivica, and file for a restraining order against her for being over jealous.
4. What is the name of Vivica's most talked about drama on "Lifetime"?

Answer: 1-800-Missing

"1-800-Missing" is a hit show on "Lifetime" it aired in 2003, Vivica plays F.B.I agent, Nicole Scott.
5. Was Vivica in the 2003 film "Kill Bill: Vol.1"?

Answer: Yes

Vivica played Vernita Green one of the members of the "Squad Assassins" who is taken on by actress Uma Thurman.
6. Did Vivica ever play a character of the name "Shante Smith"?

Answer: Yes

Vivica A. Fox played sassy Shante Smith in "Two That Can Play That Game" who tried to come up with her own rules about love. This movie also stars actor, Morris Chestnut.
7. What 2002 movie did Vivica play in, where she found out her boyfriend went on an all gay cruise?

Answer: Boat Trip

Vivica played a woman name Felicia, who found out her boyfriend, played by Cuba Gooding Jr., was on the wrong boat.
8. Which movie was Vivica A. Fox in with actress, Vanessa Williams?

Answer: "Soul Food" (1997)

Vivica played Vanessa's sister in the film, where Vanessa was jealous of Vivica's marriage with her high school sweetheart.
9. What 1996 blockbuster movie was Vivica A. Fox in with mega star Will Smith?

Answer: "Independence Day"

Vivica A. Fox played Jasmine Dubrow a stripper and Will's girlfriend in this hit movie.
10. Which movie was Vivica A. Fox NOT in?

Answer: "Johnson Family Vacation" (2004)

In "Booty Call" Vivica played a ghetto character of the name Listerine. In "Set It Off" Vivica played a fired banker who decides to pull off a bank heist. In "Kingdom Come" Vivica played a wife who could not get pregnant. Vivica was not in "Johnson Family Vacation", actress Vanessa Williams was.
Source: Author calibrownsugga

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/12/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us