FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Kirk Fogg from TV host to Director
Quiz about Kirk Fogg from TV host to Director

Kirk Fogg, from TV host to Director Quiz


Unfamiliar to most, Kirk Fogg has been in show biz a long time. Once a children television host, he is now an actor/director to date. Through this quiz, you will learn a little more about Kirk Fogg.

A multiple-choice quiz by jbooker8. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities E-G

Author
jbooker8
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
341,622
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
148
- -
Question 1 of 10
1. In 2006, Kirk Fogg directed and had the leading role in his most successful movie. What was this movie called? Hint


Question 2 of 10
2. In 1995, Kirk Fogg had a small role as a federal agent in which film? Hint


Question 3 of 10
3. Kirk Fogg played the District Attorney on an episode of what television series? Hint


Question 4 of 10
4. What children's television show did Kirk Fogg host for Nickelodeon from 1993 through 1995? Hint


Question 5 of 10
5. In one of Kirk Fogg's earliest acting roles, he played Matt Brandt in what movie in 1989? Hint


Question 6 of 10
6. What California city was Kirk Fogg born in? Hint


Question 7 of 10
7. The majority of Kirk Fogg's early career was acting in commercials. Which of these companies did Kirk do a commercial for? Hint


Question 8 of 10
8. What is Kirk Fogg's legal middle name? Hint


Question 9 of 10
9. Before being a game show host, was Kirk Fogg was a contestant on the CBS game show "Body Language" with Tom Kennedy.


Question 10 of 10
10. Did Kirk Fogg attend college at University of California?



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In 2006, Kirk Fogg directed and had the leading role in his most successful movie. What was this movie called?

Answer: Distortion

"Distortion"(2006) is about a former drug addicted cop in his search for his girlfriend who has been abducted. Kirk Fogg played an ex-cop named Porter.
2. In 1995, Kirk Fogg had a small role as a federal agent in which film?

Answer: Smoke n Lightnin

Kirk had a small role as an agent. The basic plot of the movie is about two mechanics who borrow a car, but they don't know it has top secret documents inside.
3. Kirk Fogg played the District Attorney on an episode of what television series?

Answer: Veronica Mars

Kirk has a small part as a district attorney in the first episode of "Veronica Mars" (2004). This episode was about Veronica's junior year at Neptune High when she is targeted by a Biker Gang for helping a snitch.
4. What children's television show did Kirk Fogg host for Nickelodeon from 1993 through 1995?

Answer: Legends of the Hidden Temple

Being the host for "Legends of the Hidden Temple" was what Kirk Fogg is most remembered for. The show aired on Nickelodeon in the early '90s but was ended in 1995. The game show was about kids winning a chance to find a hidden artifact from a legend. The Show won a ACE award in 1995.
5. In one of Kirk Fogg's earliest acting roles, he played Matt Brandt in what movie in 1989?

Answer: Alien Space Avenger

This movie was about a spaceship that crash-lands on Earth and the aliens take over the bodies of humans. They try to kill a artist after they think a comic book was made about them 50 years later.
6. What California city was Kirk Fogg born in?

Answer: Los Angeles

Kirk Fogg was born in Los Angeles, California. Kirk Fogg was born September 18, 1959 and attended Eisenhower High School.
7. The majority of Kirk Fogg's early career was acting in commercials. Which of these companies did Kirk do a commercial for?

Answer: Arby's

Kirk Fogg acted as manager in two Arby commercials airing at the beginning of March 2009. He was promoting the new RoastBurgers.
8. What is Kirk Fogg's legal middle name?

Answer: Fairbanks

Kirk Fairbanks Fogg is his legal full name. Kirk also has worked with College Humor, with a skit in "Olmec: Sex Therapist".
9. Before being a game show host, was Kirk Fogg was a contestant on the CBS game show "Body Language" with Tom Kennedy.

Answer: True

The main idea of the game was to get their partner to say as many of five words or phrases as possible in 60 seconds.
10. Did Kirk Fogg attend college at University of California?

Answer: False

Actually, Kirk Fogg was to college at Cal State-Fullerton, located in Orange County. The same university Kevin Costner attended. Kirk is a member of Delta Chi.
Source: Author jbooker8

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nannanut before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/12/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us