FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Orlando Bloom
Quiz about Orlando Bloom

Celebrities Quiz: Orlando Bloom: 10 Questions | Celebrities


An easy quiz about my favorite up and comer.

A multiple-choice quiz by pinefresh. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities A-B
  8. »
  9. Orlando Bloom

Author
pinefresh
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
71,806
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
12216
Last 3 plays: ankitankurddit (6/10), Guest 73 (5/10), Guest 101 (4/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is Orlando's "nickname"? Hint


Question 2 of 10
2. Orlando's birthday is January ___, 1977? Hint


Question 3 of 10
3. Where was Orlando born? Hint


Question 4 of 10
4. Orlando's first movie part was _________ ? Hint


Question 5 of 10
5. Orlando graduated from __________ right after he won the part for Legolas in LOTR? Hint


Question 6 of 10
6. Orlando's pet dog's name, the one he had in 2001 when he was living in London, is _____ ? Hint


Question 7 of 10
7. Although impressed by 'Superman', which movie was it that inspired Orlando to become an actor? Hint


Question 8 of 10
8. What football team (soccer) is Orlando rumored to barrack for in the F.A. Premier League? Hint


Question 9 of 10
9. Orlando moved to London at what age? Hint


Question 10 of 10
10. Orlando's first job was as a what? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 22 2024 : ankitankurddit: 6/10
Feb 06 2024 : Guest 73: 5/10
Jan 26 2024 : Guest 101: 4/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Orlando's "nickname"?

Answer: Orli

Another nickname is OB, but Orli is the name used adoringly by most fans. Orlando's nickname when young was Lando.
2. Orlando's birthday is January ___, 1977?

Answer: 13th

That makes him a Capricorn.
3. Where was Orlando born?

Answer: Canterbury, England

He was born in Canterbury, Kent, England.
4. Orlando's first movie part was _________ ?

Answer: Rent Boy

He played a homosexual in the 1997 movie 'Wilde'.
5. Orlando graduated from __________ right after he won the part for Legolas in LOTR?

Answer: Guildhall School of Music and Drama

After playing rent boy in 'Wilde' he was offered a position at Guildhall and chose to postpone his career in order to further his education.
6. Orlando's pet dog's name, the one he had in 2001 when he was living in London, is _____ ?

Answer: Maude

7. Although impressed by 'Superman', which movie was it that inspired Orlando to become an actor?

Answer: Stand by Me

He says 'Once I realised Superman was an actor, I thought, 'That's for me mate' but when asked what his first film was he said 'Superman', but 'Stand By Me' got me into acting'
8. What football team (soccer) is Orlando rumored to barrack for in the F.A. Premier League?

Answer: Manchester United

He supports Manchester United.
9. Orlando moved to London at what age?

Answer: 16

He left home at the tender age of 16 and gained a scholarship for the British American Drama Academy.
10. Orlando's first job was as a what?

Answer: clay trapper

He worked as a shooting club assistant, as a clay trapper, when he was 13, he enjoyed the fresh air.
Source: Author pinefresh

This quiz was reviewed by FunTrivia editor JuniorTheJaws before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us